Har tränat

Hellu! <3
Har precis varit på träningen. Asså shit vad sur jag är på vissa av mina tränare.. -.-
Menmen. Jag tränade iaf, det var inte så ansträngande som jag trodde det skulle bli. Körde mest fristående, sen lite hopp. Hoppen gick bra, men asså friståendet ser verkligen för jävligt ut. Och jag vet varför..
Men ska äta nu snart. Sen duscha och fixa mig inför helgen, försöka fräscha upp mig lite. Sen sova tidigt. Benny hämtar oss kvart över 7 imorn lixom, suck.
Kisses! <333


13.54

Tjoo! <3
Är hos mamma nu, gick precis hit. Jag måste verkligen sett helt muppad ut när jag gick hit.. Gick lixom som en böjd banan för jag hade en stor tung väska, hade en tuss i näsan för jag blödde näsblod... Och inte harf jag fixat mig nåt heller, ser ut som man gör när man är sjuk helt enkelt.

Menmen. Nu tycker jag faktiskt att det är dags för mig att få lite lyck-önskningar inför helgen eller? Åker ju imorn, så komentera gärna! (Y)
Pusspuss! <333

Förkyld "/

Godmorgon!
Är hemma från skolan idag. Förkyld, och måste försöka vila upp mig inför helgen..
Men ikväll måste jag typ träna? Sista träningen, och vi ska köra fristående. Men får väl ta det lite lugnt.
Aja. Idag ska jag alltså inte göra nåt speciellt. Bara vila mig, och droga tabletter så jag blir bättre, haha..
Och sen måste jag pcka det sista och gå till mamma med allt.
Pusspuss! <3

Parabol gubben är här

Tjoo! <3
Hahah, det går en rolig gubbe ute på vår altan nu. Han var precis inna, snackade om paraboler och så. Antar att det är han som ska fixa så att vi får tv här. Hahah, han var typ kort, tjock och hade vitt hår och skägg. Tyckte synd om oss som inte hade nån tv, men sa att vi ju kunde vara ute med killar istället, hahah! xD
Kisses!<3

Förkyld

Shasha ! <3
Slutade 10 idag, bara 2 timmars skola lixom? Fett sköönt!
Men det kändes ändå som en evighet typ, jag är jätteförkyld så allt känns bara jobbigt. Funderar på att vara hemme imorn, för att vila upp mig inför helgen. Varför blir man alltid sjuk vid fel tillfällen liksom?!
Och kan ju inte träna ikväll heller. Då blir det väl bara värre..
Menmen. Man får hoppas att det inte blir nån långvarig förkylning. Sitter här och moffar i mig frukt, juice och några slags droppar? Och sen har jag nässprayen och näsdukarna framme också.
Puss! <3

Pluggar

Ehm, sa ju att jag skulle berätta mer om dagen. Men det får bli kort, har läxor att göra.. Men vi hade bild, då gjorde vi typ ansikten i lera. Haha, jag ska inte bli kostnär säger jag bara. Sen efter det gick jag till slöjden för att fixa min mysbyxor. Satt där med 8HB. Men blev inte klar då, för vi hade lixom lektion sen. Men sen var det lunch, då gick jag tillbax till slöjden och sydde klart dom! Dom blev seriöst skitfina, ska ha dom imorn, hahah.
Sen var det inte så mycket mer? Hade fysik som sista lektion, slutade tidigare för vår engelskalärare var inte där, yeey!
Men ska fortsätta plugga nu.
Chao! <3


Mina mysbyxor!<3
Vad tycka? (a)

Jag har gått in i väggen. Bokstavligen.

Tjaa! <3
Lite anorlund rubrik idag, ska berätta varför, hah!
Vi hade precis slutat, och jag kom ut ur klassrummet. Max och några var där utanför. Helt plötsligt gick han mot mig och höll fran en bok vid mitt ansikte. Och det var en stor äckligt spindel där på!! Asså shit blev skiträdd, och han fortsatte gå mot mig. Jag skrek och backade. Sen började jag springa, jag vände mig om. Och vad gjorde jag då?! Jo, jag sprang rätt in i väggen! Hahahahahahah! Gjorde ont i huvet och tänderna? Men asså shiiiiit vad pinsamt, alla skrattade, såklart? Jag höll på att dö.. Sen kom jag på. Vart var spindeln? Hade Max kastet den på mig? Han typ, spindeln är typ på dig! Jag fick panik och ba TA BORT DEN! Sen såg jag att Eric tog upp den från golvet bakom mig, så den var aldrig på mig.. Jag typ sprang ut, för jag var rädd för spindeln och för jag skrattade och skämdes på samma gång..
Det pinsammaste på riktig länge asså, shit.. -.- xD

Och inte nog med det lixom. 5 minuter innan det hände, var vi i klassrummet. Max tog min mobil och letade efter inspelningar. Jag hade lixom några där jag sjöng, och det var inte bra kan jag säga! Och han typ skulle lyssna, jag bah nej, jag kanske visar sen. Men han tog mobilen och ställde sig i ett hörn och lyssnade?! Omg.. Det var inte så högt, hoppas att bara han hörde. Men det lät verkligen hemskt, lyssnade själv på den nu, sen raderade jag den på en gång, hahah.

Berättar om resten av dagen i ett nytt inlägg sen..
Kisses! <333


19.53

Shasha! <3
Nu drar jag snart till mamma för att hämta grejer. Tävling i helgen ju, så måste lixom börja packa snart också. Då gäller det att man hittar allt, heheh.
Men sen tänker jag gå och lägga mig. Haha, nejdå, inte än. Men lägge rmig tidigt iaf, lite förkyld så. Vill liksom inte bli sämre till helgen!
Puss! <333


Bjuder på en failad hoppbild, haha! xD

Fattar inte varför jag blir sur över en sån liten sak..

Tjoo! <3
Dagen i skolan har inte varit något vidarr faktiskt. På idrotten körde vi baseball, ja träffade 1 av typ 6 bollar, haha... Sen var det bioligi som gick ganska bra. Sen lunch, sen SO. Gick väl ockxå bra egentligen, Maja och jag har börjat på ett grupparbeta om ungdomstidningar, haha. Men sen på slöjden blev det inge kul längra. Eller joo, först var det kul, skulle lixom bli klar med mina mysbyxor så. Alla plockade undran, men jag gjorde klart. Stina gick på möta, jag satt kvar. Och sen blev jag klar! men vad ser jag då? Jag har gjort värsta felet?! Asså resåret nere vid benen var lixom vända at fel håll.. Så måste typ sprätta skitmycket nästa lektion. Och det sämsta av allt, jag kan inte ha dom i helgen, i Helsingborg! -.-

Nu har jag druckit en sån där drickyoghurt som tröst, haha. Men ska ta nåt mer, sen måste jag plugga, usch!
Pusspuss! <333


Gomorron!

Godmorgon alla! <3
Asså jag hatar måndag morgon.. Man är alltid sjukt trött. och det blir ju inte precis bättre men att vi har idrott första lektionen. Suck.
Menmen, vad ska man göra åt det. Skolan blir väl som vanligt antar jag. Sen hem och fortsätta plugga tyvärr.. Skittråkigt, man alla andra har ändå träning så hinner inte vara med nån typ.
Pusspuss! <3

12 timmars träning denna vecka..Trött.

Tjaa! <3
Asså ni ska bara veta hur trött jag är nu..
Att träna fyra timmar två dagar i rad tar en del på kroppen kan man säga.
Men träningen gick ganska bra iaf, tränade såklart inför tävlingen.
Innan det var ju som sagt släkten här, vi fikade och sådär. Och Fanny fick presenter.. Längtar tills jag fyller år nu!
Men ska lägga mig tidigt idag, sjukt trött lixom. men så måste jag spela in och fixa oxå.. Usch, har inte lust, men har lixom lovat en kompis så.
Kisses! <333

10.07

Gomorron! <3
Ett riktigt kort inlägg det här.. Har inte tid. Släken kommer idag och ska fira Fanny. Sen kl 3 är det träning i 4 timmar. men lovar att uppdatera ikväll! ^^
Puss

Min lördag

Shaa! <3
Känner på mig att det här inlägget blit rätt långt, det har varit en lång dag. Men läs ändå!
Jag och Annie åkte iaf till idrottshuset och var med som dömmare på märkestagningen. Det gick väl bra, jag dömde plint och trampett. Alla barnen blev godkända, utom en tjej... Gud vad jag tycker synd om henne. Hon ville helt enkelt inte köra, inte ens en kullebytta..

Men därifrån åkte jag, Benny och Malin direkt till Salem, och plockade upp Fanny på vägen. På tränineg körde vi bara tumbling, i fyra timmar då. Det gick faktiskt bra! Har fått igång mina dubbelflickisar, och sen körde jag också hjula rondat grupperad salto! Är riktigt nöjd, heheh.

Och juste, vet ni vad det första vår ena tränare sa när vi kom dit? "Titta, titta, tightsen har kommit!" Jag bah shit. Asså hon hade beställt beiga glansiga tights, och dom skulle egentligen inte ha kommit innan RM. Men tyvärr gjorde dom det. Asså ingen vill ha dom! Känns så himla äckligt... Vi gick iaf iväg och testade dom. Usch usch.. Sen sprang jag in till tränarna och bah, "Jag ser ut som en Barbie?!" Hahahahahah, men seriöst... Benen blev typ glansiga och gråaktiga? Men nu måste vi ha dom iaf. Suck.

Aja. Ska äta snart. Huuungrig! Sen blir det att slappa ikväll. Det behövs, har liksom 4 timmars träning imorn också.
Kisses!

Juste. Jag testade att filma idag, men det blev inge bra med min mobil. Men ett klipp sen i torsdags finns på facebook, min sida. Och Benny ska ladda upp ett klipp från idag med.

10.40

Nu sticker jag iväg! Ciao! <3

En hel lördag i olika gympahallar..

Gomorron! <3
Vaknade typ åtta imorsse, av att Fanny och hennes kompisar vaknat och börjat prata lite väl högt..
Menmen. Har ätit frukost och börjat fixa mig nu. Klockan 11 ska jag vara i Tumbas Idrottshus och vara domare eller nåt på en märkestagning för Tumbas gymnaster. Ska bli lite kul sådär, men vet inte riktigt vad jag ska göra? Men typ kryssa i om dom klarar övningarna eller inte tror jag. Jag tror jag åker tillsammans med Annie dit. Men sen efter åker jag men Benny direkt till Salem för att själv träna i 4 timmar. Det blir nog mest tumbling-träning, men kanske lite fristående och hopp också. Tävlingen är om en vecka liksom. Är sjukt nervös inför vissa varv, men hoppas det löser sig.
Aja. Ska kolla lite bloggar nu.
xoxo

Gungbrädor är läskiga grejer det

Tjoo! <3
Kom precis in typ, eller aa, har hunnit äta lite chokladfondy oxå eller vad det heter.. xD
Var ute och träffade Maja, Max och Matte innan. Var typ borta vid en lekpark. Hahah, först skulle vi snurra på en sån där snurrgrej, och asså gud vad yr man blev... Sen gungade vi typ gungbräda? Lite kul faktiskt ju. Och asså shit, Maja typ ramlade av?! Hon var typ på väg ner, så ramlade hon åt sidan och benet satt fast där uppe! Såg ut som hon bröt benet eller nåt... Men det gick bra, och vi skrattade sjukt mycket! Sen typ två minuter efter var det min tur. Matte tryckte ner Majas sida och då flög jag upp fett mycket?! Asså om inte Max typ tagit tag i mig hade jag typ flygit fram och slagit i huvudet.. Tack för att du räddade mig! (a)
Men lite ont gjorde det ju såklart, både för mig och Maja. Sen fick Max typ gungbrädan i magen, och Matte typ tappade andan när han och Max typ brottades. Heheh, alla hade lite ont där i slutet... Men sen skulle Matte typ hem och äta, så då drog vi oxå hem. ^^
Kisses! <3333

Fest ikväll... typ.

Shasha ! <3
Orkar faktiskt inte berätta om hela dagen.. Hände väl inget speciellt ändå? En lång tråkig fredag i skolan bara. Nu är jag hemma, och Fanny, hennes kompis och hennes mamma åkte juste iväg för att handla. Fanny ska ha fest här ikväll så. Själv är jag väl oxå hemma en stund, men sen ska jag ut med Maja. Orkar inte vara hemma här med 11 och 12 åringar hela kvällen lixom.. xD
Men ska fixa lite nu.
Pusspuss! <333

19.38

Tjaa! <3
Kom nyss hem från träningen, det var faktiskt skitkul!
Körde bara tumbling idag igen. Mina enkelflickisar är fett bra, men vågar inte göra två.. Lite störande, måste lixom lära mig?! Och sen min grupperade salto är också grymma nu, hahaha! Nej men seriöst så ser dom bra ut.
Och jaa, jag ska filma nån gång. På lörddag eller söndag tror jag. Men redan nu finns förstås en hel del klipp på youtube och facebook. Typ bara på tävlingar men...
Ska äta nu.
Kisses! <333



Träning strax

Nu skicker jag strax iväg på träning. Sen blir det nog ingen mer uppdatering, ska ju vara social och fira Fanny. ^^
Och bara så ni vet, så var det Maja som skrev förra inälägget, hon typ lodsades vara mig, haha! xD
Puss! <333

Torsdag by Vera och Maja

Tjooo!
Idag har det varit en toppendag i skolan, började sent och slutade tidigt... :)
Första lektionen hade vi engelska, då hände inget speciellt precis..
Andra lektionen var det idrott! LASERBOLL!! <33 Det var iallafall lätt den bästa lektionen idag , hade skiiit kul!
Hamnade i samma lag som Maja, OMG !
Hon var seriöst lätt bäst av alla som var med ! Hon träffade typ alla ! xD
Är lite avunsjuk nu kan man ju säga..
Men aja , man kan inte vara bäst på allt.. haha XD

Sen var det lunch, PANNKAKOR!..
Efter lunchen hade vi fysik i typ 10 minuter och sen slutade vi :D
Älskar den här dagen ! 
Inget kan förstör den nu!
Är föresten med Gullungen Maja nu, gör väl inget speciellt..
Kanske hittar på något skiit kul snart men inte just nu ! xD

Puss på er alla // vera <3333


Grattis älskade lillasyster! <3

Gomorron!
Gick upp tidigt idag, fast än vi har sovmorron en timme.
Men att jag gick upp ändå var ju för att gratta Fanny som fyller 12 år idag!
Alla grattar henne!
Skriv typ  en komentar på min blogg, så visar jag henne sen.

Menmen. Har som sagt lite sovmorgon idag, börjar 9.15. Så har typ en timme kvar innan jag måste gå. Sen efter skolan blir det att gå hem till mamma igen, och fira Fanny där. Sen är de träning oxå. Skrev aldrig om träningen igår, men den var rolig iaf! Gick väl inte det bästa men..
Pusspuss! <333


Jag hatar att komma på rubriker.?!

Tjatja! <3
Har kommit hem från Maja nu, sitter här med Fanny. Tänkte väl skriva lite kort om dagen eller nåt.
Idag var det ju typ nån miljödag i skolan, vi typ skulle diskutera skolmiljön och så.. Vi började att samlas i aulan, och då gjorde lärarna nåt himla skådespel om klotter?! Asså shit vad pinsamma.. xD
Sen hade vi nån grej med Peter, sen med Eva. Då var vi typ i gruppar och skulle prata om saker, våran grupp var ju bäst, eller hur Maja? Hahaha... Hampus snackade om tavlor hela tiden, sen ritade han en och satte upp i klassrummet. Maja och jag skrattade hela tiden, åt allt typ? <3
Sen efter skolan gick jag som sagt hem till Maja. Där har jag ju redan berättat vad vi gjorde, pallar inte skriva igen.
Ska snart på träning förresten. Ska köra tumbling idag, är nervös..? Måste få till mina dubbelflickisar ju!
Kisses! <333


Hos Maja <33333333

Shooo! <3
Sitter här hos bästaste Maja. Vi typ försöker komma på några bra låtar som är lätta att sjunga, men det går inge bra... Tydligen har vi helt olika musiksmaker! Max vill att vi ska sjunga när han spelar, så måste ju öva lite, hahahah! xD
Aa, men sen har vi ätit glass med kola och jordgubbssås, fett gott. ^^
Kisses! <333

Dresscode and Facelook





Nu ska jag snart till skolan, och så här der jag då ut.
Puss! <333


Bilder, bilder och fler bilder..!!

Gaaaah...!
Jag blir galen. Försöker rensa alla bilderna på mobilen, det går inge vidare. Har precis laddat in allt på datan, in en mapp. Men sen så har jag redan laddat in massor, samma asså, förut och sorterat i andra mappar. Så nu har jag likadana bilder överallt!! Orkar inte gå igenom alla bilder var och ett försig.. Men vill samtidigt ha dom rätt sorterade. Är detta vad man kallar för i-landsproblem?

Här kommer några random bilder från mobilen. Vissa gaml, vissa nya. Enjoy.






Hahaha, japp, några bilder var det... xD



16.11

Shasha! <3
Imorse blev det tyvärr så at vi gick till på den där lektionen, för läraren svarade inte... Så hade alltså spanska, sen gick vi hem igen till Maja. Där åt vi nudlar och solade på altanen, så himla skönt! Efter det gick vi tillbax till skolan igen, och hade typ matte och engelska. Inget mer speciellt med dagen. Eller jo, har varit och hämtat min dator från pappa! Hahah, glömde den ju där...
Men idag blir det väl en vanlig lugnt kväll eller nåt. Kanske plugga lite.
Kisses! <333

Sovmorgon till..?

Gomorron! <3
Asså nu är det så att jag inte vet när jag ska till skolan idag..
Igår fick vi veta att vi har håltimme första lektionen, sen en lektion, sen lunch och sen håltimme?! Sen två lektioner till... Asså känns ju så himla onödigt att gå på den där enda lektionen i mitten? Det är typ språkval då, och vi har mejlat vår lärare och ska fråga om vi får typ hoppa över dne lektionen, och göra hemma eller nåt. Men hon har lixom inte svarat än så.

Menmen. Igårkväll hade jag typ värsta paniken och skrattanfallet på en gång. Jag skulle fixa kläder för idag, sen ser jag att alla mina jeans är hos pappa?! Testade mammas jeans, men nej tack... Och jag hade strumpbyxor igår, vill inte ha det 2 ggr i rad.  Sen var det bara mysbyxor kvar, så det fick bli dom, fast dom ser ut som jag vet inte vad. Och då kom nästa problem, vilken tröja? Ingen grå, då ser det ut som en sparkdräkt med byxorna till... Hahahaha, orkart inte berätta mer, inte så intressant ändå. Men kul var det!
Pusspuss! <333


Hiss/Diss

Det var fett länge sen jag gjorde någon sån här lista typ, så har gjort en nu. Hände ändå inget speciellt i skolan, så tar det snabbt bara. Jag suger på brännboll, jag fick tillbaka ett prov, mina mysbyxor blir helt okej på slöjden.. xD



* April - Seriöst, så fort man bara hör ordet april känns det som vår. Snön smälter, man kan ta bort vinterjackan (vet att jag själv inte gjort det än..) och alla blir på sånt bar vårhumör typ. Och sen får man inte glömma att påsken ju oftast är i april oxå, haha! ^^

* Tygskor - Jag tror att nästan alla har ett par tygskor av nån sort såhär på våren. Jag älskar verkligen mina. Har ett par svarta och ett ar rosa.  Det är lagom varmt, skitsnyggt och lätt at gå i. Stoooor hiss! <3

* Färgglatt nagellack - För oss som inte har så fina naglar, är det verkligen perfekt med tex rosa eller blå nagellack. Det blir lagom snyggt och roligt, och är ju så mycket enklare att fixa än att gör sån där fransk manikyr eller vad det heter. xD




* Dåliga hårdagar - Asså usch, hela dagen är förstörd om man är missnöjd med tex hur håret ser ut på morgonen. Det förstör ju typ ens självförtroende hela dagen! Dålig hårdag, dåligt humör. Dessutom skulle det se helt konstigt ut om jag kom med en mössa nertryckt på huvudet en dag, pga att mitt hår ser hemskt ut. Men på killar, och vissa tjejer, ser det ju självklart snyggt ut! xD

* Att vara ensam hemma - Inte för att jag är rädd för inbrottstjuvar eller så, men det är så himla tråkigt att vara hemma själv. Man kan lixom inte snacka eller skratta med någon. Dessutom är det helt tyst, förutom alla konstiga småljud och pipet i öronen, hahah... -.-

* När fel rykten sprids ut - Detta händer väl egentligen hela tiden, men det är inte mindre jobbigt för det. Egentligen borde man hålla alla hemligheter för sig själv, men av nån anledning säger man alltid till sina kompisar ändå. Och bara några dagar senare hör man någon random stå och viska om det. Inte kul, speciellt inte om det handla rom något pinsamt eller taskigt... :S

Måndag

Gomorron! <3
Sitter här och har precis ätit upp min frukost. Har ju sovmorgon på måndagar, börjar 9.10.
Första lektionen är tyvärr idrott, och vi ska vara ute och köra brännboll!! Asså usch, jag vill inte... Är verkligen sämst på brännboll, kan lixom inte ens träffa bollen..
Men sen efter skolan ska jag hem till mamma. Alla kompisar har ju typ träning på måndagar, så hinner typ inte träffa nån.
Pusspuss! <333

20.39

Shasha!
Har typ precis varit på träning. Det gick faktiskt rätt bra? Men hallen var typ dubbelbokar första halvtimmen, så vi hade uppvärmning och styrka i en annan minihall. Men sen körde vi fristående iaf, gick bra fast ibland blir jag fett sur på våran tränare...  xD
Vi körde hopp också, blev seriöst jättenöjd med mina pikvolter med halv skruv. Hoppas på att får köra det på trävlingen, men min ena tränare kommer antagligen ha nåt emot det. -.-
Men ska upp och duscha nu. Sen fixa fö imorn, så inga mer inlägg för idag.
xoxo

Träning

Tjoo!
Nu ska jag alldeles strax iväg på träning. Hoppas på att köra hopp och fristående.
Sen efter träningen ska typ en av pappas kompisar hit på middag eller nåt. Trevligt när man precis har tränat, eller inte..
Kisses!

Söndag

Shaa!
Tänkte bara uppdatera lite kort, har egentligen inte tid.
Jag fixar mitt rum och så, har lixom 3 flyttkartongen fullar med saker. Och jag har ingen plats för allt.
Dessutom har jag läxor. är väl dags att gör dom nu... SEn ikväll är det träning i 3 timmar.
PUss! <3

Alice i Underlandet

Japp, nu ska vi iväg och kolla på bio. Alice i underlandet med 3D, om nån undrar. Ska bli kul tror jag. Men har alltid haft nåt emot filmen... Kollade på den tecknade när jag var liten, tyckte den var skitläskig. Asså tror seriöst att jag har drömt mardrömmar om den, hahah!


Tjejkväll hos Maja

Shoo! <3
Kom typ precis hem från Maja. Sov ju där inatt med Annie och Karin också, mysigtmysigt.
Igår gick vi typ till gula villan eller filmkedjan eller vad man kallar det, och hyrde Låt Den Rätte Komma In. Vi var typ fett rädda inna vi började se den, men sen var den typ inte alls läskig... En liten besvikelse typ.
Men iaf. Vi käkade tacos, kollade på filmen och snackade typ. Och moffade godis, haha. Vi somnade kanske 3 typ? Sen imorse vaknade vi vid 11. Dom är typ på match nu, lycka till tjejer!
Idag ska typ jag, pappa och Fanny kolla på bio, Alice I Underlandet. Vet inte när med nån gång.
Kisses! <333

Next stop: Duschen

Tjoo! <3
Har precis pluggat massa kemi, tror jag kan typ allt? Ska inte få nåt litet G här inte, minst vg ska det vara, hahha!
Ska snart upp och duscha. Sen måste jag ju packa tills imorn också. Tjejkväll hos Maja u know.
Juste, vet inte hur det blir med uppdateringen imorn då. Kanske blir en liten hälsning, men lovar att komma igen på lördag sen.
Puss och godnatt! <333

Studiedag

Shasha! <3
Kom typ precis hem från Ellen. Gick hela vägen, men det kändes ju inte alls långt?
Men sov ju där inatt och så, skitkul hade vi! Vi typ skulle kolla på Titanic, men alla ville sova typ så vi stängde av. Men Moa och Ellen blev typ övertrötta sen eller nåt, satt i sängen och spelade in nåt radioprogram eller så? Hahah, och jag sov.
Men innan det var vi först typ nere vid sjön och tog lite bilder typ. Det blev typ inga bra men.. Sen gick vi in och började ta värsta fjortisbilderna, hahah! Asså vi hade idomin, fjortisränder ovh allt lixom. Skitfina var vi, eller inte. Använde Ellens systemkamera, åh jag vill också ha!
Och sen imorse vaknade jag och Ellen först som vanligt, typ av att Lea, asså deras sjukt söta hund, kom in och började låta. Så vid 7.20 gick vi upp och kollade på tv, heheh... Moa och Hanna vaknade typ aldrig, nej men vi började iaf fixa frukost. Vi gjorde vofflor, måste bara skrtya lite och säga att mina blev bäst, hahah! Ellen hällde typ all smet utanför och Moa brände dom...

Men sen gick jag, Hanna och Moa hem vi 12 typ. Nu måste jag plugga... Kemiprov och So.inlämning imorn lixom. Sen ikväll är det träning.
Pusspuss! <333


DRIVBILD!!!!!

Hahah, typ så såg vi ut... Har tråkigt så fixade den lite. Och alla fattar att det är en riktig drivbild, okej?! Inte mitt riktiga jag precis, haha! x'D

R.I.P Jeanstights

Åhhhh..! =(
Mina jeanstights sprack idag, när jag böjde mig ner...
Hade ett litet hål innan oxå, men det nya är jättestort nu!!
Usch, måste kanske slänga dom.
Eller laga och ha dom som extra.


Ska förresten äta middag nu. Sen typ mellan 7 och 8 tror jag kommer Moa och hämtar mig, så åker vi till Ellen då. Har varit och hämtat min data från mamma, ska ha den med. Men vet ni hur klumpig man kan vara då?! Jo, jag gick hela vägen hem till mamma. Sen kommer jag på att jag inte har några nyckar med mig! Och mamma var inte hemma... Så det var bara att vända. xD
xoxo


Annie, Maja, jag och Karin idag på vår altan. <333

Sooolsken! <3

Shooooo! <3
Är hemma nu, eller har varit hemma sen typ halv 1? Jag, Maja, Annie och Karin har varit här ute och solat, skitskönt ju! Men nu har Annie och Karin gått. Så nu är bara jag äch bästaste Maja kvar, haha! Ska väl snart ut i solen igen. Sen ikväll ska jag ju som sagt till Ellen och sova där med Moa och Hanna. Ska bli fett kul, och jag har lixom inte ens sett Ellens hund, fast den är 1 år?!

Men nu ska vi ut igen. Jobbar på brännan ni vet, hahah! Maja hälsar förresten. Tror jag iaf.
Pusspuss! <333


Pics

Shooo! <3
Är fett glad just nu, beror säkert på att solen skiner!
Sitter ute med Fanny nu, eller aa, precis innan jag började blogga iaf.
Skolan idag var väl okej, och förlåt för att jag alltid skriver så, haha! men på bilden skulle man typ rita människor i olika ställningar, det var väl kul men fett svårt.. Sen var det vanliga lektioner. Satt ute och solade på rasterna, så himla skönt asså.

Men nu här hemma har vi bara suttit ute. Tog massa kort oxå! Ska såklart lägga upp några här, men inte alla på en gång. Sprider nog ut domlite i olika inlägg tror jag.


Jag och Maja i skolan. <3






Gillade ni bilderna? (a)

Ska ut igen nu, pusspuss! <333

15.37

Tjoo! <3
Kom typ precis  hem från skolan, sitter här och äter lite chips jag hittade, hahah...
Det var faktiskt helt okej i skolan ändå. Hände inget speciellt egentligen, så orkar inte skriva om dagen.
Men när vi slutade frågade Moa, Hanna och Ellen om vi skulle sova mellan onsdag och torsdag. Asså vi har studiedag på torsdag så... Men det ska bli kul isf, det var ett tag sen jag var med dom så. Sen på fredag ska jag, Annie, Karin och Linnea tror jag sova hon Maja. Ska bli najjs det med.

Nej men nu måste jag äta nåt. Och släppa ut katten, hon är helt tokig, jamar och håller på.
Kisses! <333

The look of today

Shasha! <3
Nu ska jag strax möta Maja och Karin och gå till skolan..
Har bara 3 lektioneridag, så det blir en lugn start efter lovet iaf.







Chao! <3

Tänkte filma på träningen, men glömde.. xD

Shaa! <3
Har precis varit på träningen. Hahah, vi kom nästan för sent. Var liksom borta i Skärholmen, och då ringde min tränare och frågade om vi skulle ha skjuts. Tydligen började vi om 40 minuter då! Hahah, lite stressigt hem... Slutade med att jag gick dit i röda shorts och rosa tröja, skitfint.
Men träningen var kul iaf. Av nån anledning gick de 3 timmarna väldigt fort? Vi fick veta ungefär vilka varv vi ska vara med på på tävlingen. Tydligen ska jag köra sträkt salto?! Inte kört det på en månad, menmen...
Och sen hade vi fristående, gick sådär..

Men nu ska jag snart ner och duscha och så, sen bara njuta av sista kvällen på lovet. Men konstigt nog längtar jag lite tills imorn ändå? Alla kompisar liksom. Inte lektionerna precis..
Pusspuss! <333


Sista dagen på lovet

Ska ut och njuta av solen nu, sista dagen på lovet och allt lixom. Har inte lust att slösa bort den med att sitta vid datorn.. Men sen klockan 16 är det träning i 3 timmar. Tror vi ska köra på Flatfloor eller vad det heter?
Men drar ut nu.

10.27

Gomorron.. <3
Gick precis upp, fett trött...
Men borde väl äta frukost typ nu, annars blir hela dagen helt fel.
Bloggar senare.
Puss!

Robert var snyggare i Remember Me än i Twilight x'D

Shaa! <3
Kom precis hem från bion... Omg säger jag bara, sjukt bra! Men gud så sorliga asså, tårarna rann.. Men som tur var klarade sminket sig, blev lite nervös att jag skule se ut som en panda eller nåt. Asså svart under ögonen. xD
Men bra var den iaf. Vi käkade förresten inte där, utan åt pizza här hemma innan. Tog massa roliga bilder också, hahahah sjukt fina! Får se om jag lägger upp några av bilderna sen, men det är inte säkert.
Ikväll blir det tyvärr ingen utgång. Maja och jag funderade på det, men kände att jag borde vara hemma med familjen och slappa. Så det blir väl en kväll i soffan med en smoothie i handen. (Y)
Kisses! <333

Remember Me

Godmorron! <3
Imorse väckte mamma mig halv 10 typ.. Men det kändes som om kl var typ 7.
Idag ska jag, Maja och Annie på bio, ska se Remember Me! Vi är kanske lite efter som inte sett den än men. Innan tror jag vi ska vara en stund hos Annie eller nåt. Sen får vi skjuts till Heron City av hennes föräldrar. Bion börjar typ halv 7, men vi käkar väl där innan eller så.
Nu ska jag ner och duscha.
Pusspuss! <333


Hm... Det stör mig faktiskt lite att Edward ( okej, Robert Pattison) är med en annan tjej än Kristen här. xD <3

Kan inte skriva längre inlägg, mina händer är döda..

Tjoo! <3
Kom precis in, har varit ute med Maja som jag sa. Asså det var ju typ helt öde ute? Typ inga där.. Lite trist, menmen. Och mina händer är seriöst iskalla! Hade jag varit ute längre hade dom väl blivit is eller nåt.
xoxo

17.11

Tjaa! xD
Idag åkte jag mamma och Fanny in till stan. Utan att köpa nåt tyvärr men...
Vi typ kollade runt lite, käkade på en tacobar och fikade. Hade det mysigt bara.
Och hemvägenn var ju sjukt rolig! Vi satt på tåget och skrattade åt allt, hahah.
Sen när vi gick av i Tumba, skulle Fanny typ vara cool och veta hur man skulle gå till bilen.
Och så gick hon för långt, helt fel!
Hahah, vifick värsta skrattatacken asså, shiit..! xD

Nu har jag snackat med Maja, vi ska ut ikväll. Smsade Max oxå, men han svarade inte.?
Menmen, får se hur vi gör nu.
Puss! <3

Hahahaha!

Sitter nu och chattar med mina fina vänner Jim och Jennifer.
Dom har sjuk humor kan jag säga.
Diskuterar textstilarnma på msn.
Jim tycker inte att rosa är manligt.
Därför får inte Jennifer ha rosa?
Jim valda grön till Jennifer istället.
Och det blev han fett stolt över.
Och jag sitter här och skrattar åt dom.
Sjukt roliga.

Fredag 10.05

Shiiiit, det regnar!!
Åh, jag som ville sola, hahah.
Men har inga direkta planer för denna fredag. Tror jag ska kolla om nån vill göra nåt.
Hm, inget mer intressant att skriva känner jag?
Idag blir det kanske en Hiss/Diss eller nåt sånt..
Puss!

22.09

Tjoooo! <3
Sitter här och kollar på Lyxfällan eller vad det heter... Har typ precis varit ute med min fina Maja. Vi typ gick runt lite och aa.. Hahah, sen när vi var borta typ, ehm vet inte vart vi var men, så var det typ massa gubbar och tanter som var inne i nån lokal och dansade! Såg sjukt kul ut, och vi började asgarva. Sen såg vi lixom att fönstret dit in var öppet?! Och där stog vi och skrattade åt dom, hahah... xD
Men nu ska jag gå och hämta lite godis. Har massa kvar från påskäggen.! (Y)
Kisses! <333

Nytt i garderoben

Shaa! <3
Har precis varit på träning. Gick väl sådär. Eller det gick skitdåligt med tanke på att det är tävling snart.. Menmen, det löser sig väl.
Juste, idag kom min beställning från H&M!
Snälla ignorera mitt fejjs på alla bilderna, orkar inte fixa bilderna.







Såå... Vad tycks?
Kisses! <333

Har sprungit, stolt*

Hahah, japp, nu är jag faktiskt lite stolt över mig själv.
Jag har varit ute och sprungit. Vi sprang elljusspåret, där vid brosjön alltså.
Jag sprang inte hela tiden, gick ibland, men ändå liksom? Och det var ju massa snö kvar på spåret, höll på att vricka fötterna typ. Men det gick rätt bra iaf så.

Nu ska jag sätta mig ute ett tag. Sola! Så himla najjs med sol, sommarfeeling här asså. xD
xoxo


Morning

God morgon alla söta! <3
Jag är verkligen trött känner jag, fattar inte varföör jag gick upp egentligen?
Menmen. Idag tror jag att mormor typ kommer över en stund. Och sen snackar mamma och Fanny om att vi ska ut och springa. Inte mormor asså. Men jag vet inte om jag vill... Har inte sprungit på evigheter så kommer inte orka. Dessutom är det ändå träning ikväll.
PUsspuss! <3

Tränat

Tjoo! <3
Nu har jag varit och tränat. Riktigt skönt faktiskt, inte tränat på en vecka lixom.. Men vi körde mest fristående och hopp, gick ganska bra. Juste, har en ny i gruppen nu, som tidigare tränar i Tullinge. Malin heter hon, hon är 95:a. Hon var väl ganska duktig.?
Men iaf. Innan träningen var ju Maja den sötnosen här. Riktigt najjs att träffa henne igen! Vi typ gjorde inget speciellt, typ datan bara. Hahah, sen gjorde vi lunch också, inga blivande mästerkockar här inte!
Men ska ner och duscha nu tror jag.
xoxo <333


Väntar på Maja

Shasha! <3
Tänkte bara säga att Maja snart kommer hit.
Hon skulle bara fixa sig.
Får se vad vi hittar på för något.
Men kul blir det alltid.
Puss! <3

Onsdag 10.26

Godmorron! <3
Vaknade typ nyss, gud vad skönt det var att sova...
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo förresten, på eftermiddagen ska jag träffa Maja! Det var ett tag sen nu lixom. Och sen ikväll är det träning. Ska bli najjs, träna bort allt äckligt godis man ätit nu under påsken.
Men nu ska jag först duscha, i en riktig dusch... Uppe i stugan har vi lixom inget rinnande vatten, så man får duscha med vattenkannor. Inte det skönaste precis.

Men här kommer några bilder från helgen.


Vårt fina stora påskbord.. xD


Fleecan som dricker. Hon dricker bara ur kranar, hahah...


Kvällssolen


Jag och Fleecan i Tullinge på väg hem. Jag ser helt muppad ut men... xD


Jag och Jim tod fjortisbilder... Lägger inte upp fler, vet inte om han vill vara med på dom.
Och juste, jag har en ny tröja! Den rosa Adidas på bilden asså. Älskar den! <3

Kisses! <3333

Jag lever!!

Hellu! <3

Är så himla ledsen för att jag inte bloggat nåt senaste veckan...
Har inte haft någon dator! Nu fattar man hur beroende man egentligen är.

Men nu har jag iaf varit uppe i Dalarna i stugan med pappa och Fanny. Har haft det jättemysigt, bra väder också, fast än det var snö. Vi slepade Monpol på kvällarna, solade på dagarna, och åkte skidor på lördagen i Romme. Allat var mysigt och bra helt enkelt, orkar inte skriva allt i detalj.

Och sen imorse åkte jag, Fanny och Fleecan hem med tåg. Pappa skjutsade till Borlänge och därifrån tog vi tåget. Hade inget ID, så dom blev lite sura, hehe. Men det gick bra iaf, Fleecan är typ en underkatt, hon sa inte ett pip på hela resan lixom? Sen kom vi iaf till centralen, där plötsligt farmor stog för att möta oss?! Haha, så vi åkte hem med henne.

När vi sen kom fram till huset, kom vi på att vi inte hade några nycklar!!
Asså gud vad sur man blev, och så typiskt mig också...
Men vi löste det också, ringde helt enkelt till Jim och Jennifer. Dom lät oss komma, såklart. Helt ärligt tror jag dom skulle släppa in oss när som helst, om vi så kom kl 3 på natten.

Där hade vi riktigt roligt iaf. Var ute först och så, fick veta lite kul skvaller om Jim där... Hahah, läste hans sms. Och han läste mina.. Men sen gick vi in och tog massa mupp-bilder. Fastnade inte bra på bild idag om man säger så!

Men ska vara social med mamma nu. Inte sett henne på en vecka så.

Puss och Kram! <33333


*Kanske laddar in bilder senare*

RSS 2.0