Måndag

Tjaa!
Uppdaterade jag aldrig något igår? Hm, hade verkligen för mig att jag gjort det! Inte för att det hände så mycket intressant. Satte upp alla julgrejer, mys! Sen lite plugg och så träning. Som gick skitddåligt. Till och med värre än vanligt, på trampett och allt! Första gången på länge jag hellre ville ha tumbling..

Men idag var en vanlig dag i skolan med spanska, idrott, engelska och hemkunskap. Det var typ tävling på hemkunskapen, och jag och Linnea vann! Varsitt tuggummipaket haha.. Jag tyckte inte det blev bra men jag ska vara glad!
och ännu gladare är jag över att vi är samt nu, Maja. Älskar dig, men ibland blir det som det blir..

Nej nu drar jag iväg på barngympa, wiho! Michaela är tyvärr sjuk.. Så det blir jag och Benny.
Puss!

Uppvisning och Gymnasiemässan - igen!

Hejhej!
Idag ställde jag klockan, varför? Jo för jag skulle in till gymnasiemässan - igen! Denna gång med mammaoch Fanny. Var där i nn timme typ, fick lite mer info sen åkte vi hem och käka lunch.
Sen sjuktsade mamma ner mig till idrottshuset där jag träffade Michaela och vi tittade på Tumba Goifs gympauppvisning! Rätt kul, Annie och Karin är ju ledare. Men det är inte precis de enda ledarna jag känner därifrån..
Sen fick jag skjuts hem av dom, och nu är jag här hos mamma. Fast ska strax gå upp till pappa..
Puss!

Gymnasiemässan

Hej!
Lite dålig uppdatering, jag vet. Har haft mycket för mig. Igår var det träning som gick bra, sen var det bara att plugga spanska. Vi hade prov idag, och det gikc nog bättre än vad jag trodde. Hoppas jag!
Sen idag efter lunchen åkte klassenin till Älvsjö och gymnasiemässan. Jag, Karin och Annie gick runt tillsamm,ans, jag vet faktiskt inte vart alla andra tog vägen.. Man tappade liksom bort sig där inne bland alla människor och gymnasiebord.
Vi stannade tills det stängde typ, sen skulle jag och Annie ta tåget hem. Men hur lätt gick det? Först fick vi vänta då tåget var försenat, sen kom vi inte på det och fick vänta på nästa. Och när vi var på det gick det långsamt, stannade och höll på. Vi var tvungna att byta vagn också. Så det tog 1 timme att ta sig från Älvsjö till Tumba, inte okej!

Nu är jag i alla fall hemma. Fryser, och blir galen på alla gymnasiepapper och jag vet inte hur jag ska överleva kvällen. Eller jo juste, Idol kommer ju!!
Puss!



Godmorgon

Godmorgon alla!
Idag är det alltså torsdag.. Hm, jag tycker det borde vara fredag? Den här veckan går sjukt mycket långsammare än alla andra veckorna enligt mig..
Idag är i alla fall en helt vanlig torsdag. Skola sen träning då jag ska vara ledare till en annan grupp.
Har inte så mycket mer att säga,
Ha en bra dag! :)


En bild från i sommras.. Istället för ren är altanen nu täckt av snö. Är det bättre än regn? Jaa, det tycker jag.

Halvsjuk

Hejhej!
Mår inte precis på topp idag. Har ont i huvudet och i halsen, så skoldagen har jag överlevt tack vare en alvedon. Och det var inget bra skoldag direkt. Två långa lektioner so och musik. Jag och Max skulle öva och spela in en låt, men gjorde vi något? Nej. Båda var halvsjuka och ingen sjöng haha. Snackade lite betyg också, både med Roffe om musiken, och med Maryam om matten. Det verkar bra i alla fall!

Efter skolan stannade jag och Karin kvar. Väntade i 40 minuter, sen hade vi möte med skolans studie-och yrkesvägledare. Det tog en hel timme, men fick ändå inte svar på mina frågor. Varför ska hela gymnasiegrejen föränndras just nu? Man fattar ju ingenting! Irriterande..

Nu är jag hemma. Hoppar träningen ikväll, mår inte tillräckligt bra tyvärr.
Puss!



Här är förresten en inspelning från musikcafét förra veckan! Det är när Max spelar och jag och Annie sjunger.
Och juste, svar på en lite rolig kommentar.. Jaa, självklart är Max en kille!

Företagsdagen

Hejhej!
Ja idag hade vi då en företagsdag i vår skola. Alla företag och gymnasieskolor som sponsrar Brobel kom, dömde areterna o.s.v.
Jag var ju som sagt mentor för Tullinge gymnasium, tillsammans med Annie och Jacob. Men Jacob var sjuk så Fredrik i hb hoppade in och hjälpte till. Känndes som att han gjorde allt, i alla fall så gjorde inte jag mycket precis. Skulle ju vara social, visa dom runt och äta med dom. Men gjorde jag det? Nej. Usch, pinsamt, kände mig liksom bara i vägen hela tiden.
Och just det, jag Maja och Linnea presenterade vår uppfinning som är nominerad! Själv tycker jag det gick bra, men juryn, i alla fall vissa av dom, verkade inte precis gilla vår idé. Dom typ bara klagade. Tack för den..
Och en sak till, jag såg idag att jag är nominerad på färg ohc formpriset också! Så totalt är jag nominerad i 4 grejer, bra va? Ja är nöjd i alla fall, vill ju helst tvinna men..

Och juste, jag glömde ju! Jag, Annie och Max upträdde för hela 9an och alla företagen i aulan. Det gick..sådär. Inte helt nöjd precis, men katastrof var det väl inte? Men vi har lovat varandra en sak. Aldrig den låten igen! Tröttnat på den, usch och fy.

Dagen har varit anorlunda i alla fall. Inga lektioner, bara gått runt och snackat, och så fick vi fika. Två gånger. Mums. Fast nu vill jag inte fika igen på ett tag..
Puss hej!

Hej och hejdå

Nu sticker jag iväg igen, mot hallen för barngympa. Blir att ta bussen dit, så nu måste jag kasta mig ut i mörkret..
Hörs!


Förslag på designer!

Tjaa!
Hemma från träningen nu. Den var väl sådär. Det var som sagt en slags liten uppvisning idag, så massa föräldrar var där. Men i alla fall, mina helskruvar börjar blir riktigt bra nu! Men det är i och för sig det enda som går just nu. Usch, fattar inte varför.

Här är förresten lite förslag på designen! Troligtvis blir det ingen av dessa men.. Vad tycker ni?





Bakar

Hejhej :)
Idag är en sån där typiskt söndag enligt mig. Man gör inget speciellt, bara tar det lugnt liksom. Skönt faktiskt.
Fanny har bakar chokladrutor och nu håller vi på att baka lussebullar, mums! Och så har vi en julskiva på, kanske lite tidigt men det är ju så mysigt.

Kl 4 är det träning. Föräldrarna får komma och kolla.. Vet inte om jag gillar det precis, det är mest pinsamt! Men ja, kl 4 får vem som helst komma till Säbyhallen i Salem och titta.. men gör det helst inte, haha!
Puss!

21.39

Godkväll! Eller nåt, haha..
Kvällen har spenderats hemma, ätit typ världens godaste mat och sen tittade vi på Harry Potter 1 som gick på tv. Gud vad jag längtar till att se den nyaste på bio! Måste verkligen göra det snart.
Nu satta jag mig precis ner i soffan igen efter att ha sminkat mig, Fanny och mamma. Nu kanske ni undrar varför jag sminkar mig nu, ska inte  ut eller nåt. Men det är så att om bara ett par veckor är det brobelfest, och då måste man ju ha en snygg sminkning! Så jag måste börja öva nu hehe.. Är ju inte proffs precis.
Puss!



Jag skulle vila ha något som liknar dessa. Rätt mörkt, sotat, fokus på ögonen liksom.. Men hur får man till det snyggt?! Det går ju inte!! xD

Yeey..!

Nu har jag fixat och laddat ner program jag kan göra designer i!
Tack för tipsen Adrianna! <3
Så snart kommer en ny design. Eller ja, måste ju förståss fixa bra bilder först.. ;)

Hemma från hallen

Godmorgon!
Alla kanske inte ens har vaknat än, men själv gick jag upp när klockar ringde vid 07.40. Varför?
Jo, kl 9 skulle jag vara i Skogsängshallen i Salem för att planera inför tävlingen vi ska hålla i. Det gick rätt bra till slut, kom fram tilll en del som jag nu ska skriva upp.. Det var tänkt att det skulle ta minst 4 timmar, men nu är jag hemma efter bara 1 ½ timme! Skönt eller vad?

Om typ en timme kommer Maja och Linnea hit, vi ska plugga. Eller, vi ska öva till presentationen till våran uppfinning! Eftersom att vi är nominerade så ska vi träffa en jury på tisdag och då måste vi ha gått igenom allt som vi ska säga. Egentligen skulle jag ha träffat Moa och Hanna, det var så sjukt länge sen, men nu kunde jag inte. Som vanligt. Förlåt!
Kisses!


Brist på nya bilder..?!

Jag har velat ha en ny design väldigt länge nu, och då undrar jag själv varför jag aldrig gör en ny?
Men nu när jag tänkte börja, kom jag på problemen;

1. Jag har inget bra program installerat än.
2. Jag har inga nya, snygga bilder på mig i lugg!

Så jag är ledsen, ni får nöja er med denna gamla fula design ett tag till. Men jag lovar, när jag har rid och resucher så kommer en ny fräsch design komma upp!


Idol

Nu blir det Idol, wihooo..!


MVG ;)

Tjeena!
Idag var det typ en helt vanlig dag i skolan, till skillnad från igår.
Hade matteprov, fick det rättat. Alla rätt, MVG! Så nu är jag glad. :)
Under dagen har jag och Annie också försökt ringa till Tullinge gymnasium angående företagsdagen, men hon svarade aldrig! Stannade till och med en stund efter skolan för att ringa, men nej hon svarade inte..

Nu är jag i alla fall hemma. Är troligtvis bara hemma med mamma och Fanny ikväll. Vill ju inte missa Idol, daa..Haha.
Puss!



:D

Jag är glad. =D
Musikcafét gick faktiskt bra! Nöjd med båda framträderna, mer eller mindre i alla fall. När klippen kommer på youtube, läggar jag troligtvis upp dom här också!
Hade bara en  vanlig lektion idag, resten så övade jag och spelade upp, sen hade vi möte angående företagsdagen. Hehe, är lite nervös inför den..

Nu ska jag släppa de låtarna och istället koncentrera mig på nästa framträdanden, både luciasolo och att sjunga på brobel väntar! ;)


Musikcafé idag!!

Godmorgon!
Hann inte gå in på datorn igår efter träningen, så skriver kort om den nu istället!
Körde i stort sett bara uppbyggnad, och jag böörjar få till helskruvarna. Fast efter halva träningen kunde inte jag och Mickis koncentrera oss, fick värsta flummanfallet och skrattade åt allt och alla.. Kom på ett fristående till oss själva, skit bra ju..! Eller nåt. Sen hade vi styrka också, jag förstår inte hur vi kunde, men vi skrattade då också.

Nu till idag. Idag är det musikcafe i skolan! Ska ju som sagt sjunga två låtar, så vi får s hur det går.. ;)
Övat lite här hemma nu, jag är nervös..
Puss!

Sjungaaaaa..!

Tjatja bloggen!
Idag har det varit mycket sjungande.. Ska berätta mer. ;)
Första lektionen idag hade vi elevens val, kan inte säga att jag gjorde så mycket precis.. Jaja, ibland kan man ta det lugnt.
Sen var det bild, då vi började med kroki! För er osm inte vet vad det är, så är det när man skissar av människor på kort tid, jätteroligt!
Efter det var det håltimme, jag och Fanny skulle ha övat i aulan men hon ville inte så vi typ.. bråkade lite. Förlåt! <3

Sen slutade det med att jag, Annie och Max gick upp på scenen och körde? Så jaa, idag bestämde vi oss för att vi också ska uppträda imorn. Roligt! Sen var det.. Ett snabbt möte inför den där företagsdagen. Det blir ytterligare ett möta imorn, då vi ska ringa upp företagspersonerna? Pinsamt..
Sen var det so i alla fall. Tråkigt..

Sen var skolan slut, men vi gick inte hem. Jag och Annie sjöng lite mer när Max spelade. Sen var det luciaträning också! Gick helt okej, synd bara att låtarna är i en sån himla hög tonart.. Men juste, jag ska sjunga solo på lucia också!
Jag har inte uppträtt nånting på hela högstadietiden, och nu blir det minst 3 på en månad liksom, hehe..
Efter lucian blev det massa problem med Majas skåp. Först gick det inte upp, sen när vi fick upp det gick det inte att stänga. Och dessutom höll dom på att testa larmet så det tjöt i hela huvudet efter haha..

Nej nu ska jag byta om, träning ikväll. Tagga!

Långa dag idag

Tjaa!
Idag har det varit en lång dag, det har hänt mycket. Både bra och mindre bra saker..

Imorse hade vi engelska då vi visade upp alla filmerna vi gjort till brobel. Usch vad pinsamt. Våran var inte precis bra men..
Sen gick vi till gymmet och hade spinning. Fick en cykel lkängst bak, yes! Haha, men jobbigt var det. Jag fick veta efter att jag hade helt fel teknik, därför fick jag ont i armarna istället för benen.. Pinsamt det med.
Sen gick vi hem och duschade och käkade nudlar. Mums! :)

Sen gick vi till skolan, jag och Fanny skulle öva i aulan. Det var massa jsuor där, men snackade med dom så dom lät oss öva före dom. Tack!
Efter det var det matteprov. Bara G-delen, så det var ju jättelätt.

Sedan snackade jag, Annie och Max med en lärare, vi ska typ vara "mentorer" på företagsdagen..? mer om det senare, vet själv inte riktigt vad det innebär så.
Sen hade vi kort biologi, skulle utvärdera. Var på sjukt bra humör, snackade med läraren om hur äclkigt gröt är och så haha.. Sen sa jag att det bara var de snygga som fick vara med som mentoret, självklart var jag ironisk, men alla fattade inte det  och då blev det lite fel där.. Förlåt, trodde ni fattade att jag drev! Ni är ju minst lika söta som vi. (a)

Juuuuste, idag fick vi veta lite fler nomineringar! Jag blev nominerad i teknikpriset och med vår film i engelskan. Det sista förstår jag inte varför men jaa.. Fanns andra som var bättre, tycker jag. Bla en annan som jag filmade, hihi..

Efter skolan fortsatte missförstånden lite, tyvärr. Jag och Annie gick till SYV och bokade tider. Måste börja bestämma mig inför gymnasiet.

Sen gick jag hem. Snackade med bästa, och vi lovade att aldrig, eller iaf inte så ofta, bråka. Det har varit för mycket av det nu.. "/

Jaja. Långt inlägg. Grattis till de som faktiskt orkade läsa allt.
Puss!


Satte upp luggen och körde med flätor idag. Hiss eller diss?
Och angående tröjan, nej jag Maja, Karin och Linnea hade inte planerat att alla skulle har vit och svart/mörkblå randigt idag.. Bara blev så. Lyckat? Nej.

Hjälp mig..? (A)

Är i stooort behov av en ny design!!
Om någon som har typ photpshop ellet nåt liknande vill göra en till mig, komentera! Skulle bli jätteglad, den jag har nu är ju så gammal... "/

Bodypump

Tjeena mittbena!
Idag var vi på gymmet med klassen. Hm, hur gick det egentligen? Nej men det gick faktiskt bra, körde bodypump. Det kändes i musklerna, men det var bara skönt faktiskt! Imorn däremot blir det värre.. Då har väl träningeverken kommit och så ska vi köra spinning. Ojoj..
Sen hade vi hemkunskap då jag var med fina Maja. Och vi var ju bäst..eller inte. Okej blev det i alla fall, men mästerkockar är vi inte eller hur?
Juste! Jag fick veta idag att jag är nominerad till integrationspriset! Yeey! Asså det trodde jag verkligen inte, shit vad glad jag blev.

Nu ska jag äta något sedan blir det att åka till Salem och ha barngympa. Ikväll blir det lite plugg, sen topmodel!
Kisses!


Söndag med läxor

Tjeena!
Dagen har jag hittils spenderat framför so och matte böckerna. Roligt, nej inte så värst. Men prov i veckan så måste ju plugga. Nu ska jag ta lite paus, då jag tänkte försöka hitta lite bra friståendemusik till friståendet jag och Michaela gör.
Puss så länge!

Äckliga gubbe..

Hejhej.
Jag har inte skrivit något idag. Den enkla anledningen är att jag inte haft tid, eller lust.
På förmiddagen åkte vi till Ikea, köpte bla en runt spegel till mitt rum! Det blev jättebra, har satt upp den nu.
Men när vi kom hem så kom Karin hit en stund. Gjorde lite engelska och så. Sen följde jag henne en bit hem, fast det slutade med att vi gick värstå omvägarna och håll på. Vi såg nämligen en läskig gubbe. Stött på honom förut, han har tre hundar och är helt sjuk i huvudet. Jag skojjar inte, han skäller på en för ingenting eller snackar om sin borttappade struts. Helt normalt.
Så vi gick lite omvägar för att slippa han, sen när vi gick åt olika håll snackade vi med varandra i telefon, läskigt ju när han kunde hoppa  fram från mörkret.. Men han kom inte.

Nu har jag fixat i rummet, spegeln är uppe och garderoben är städat. Skönt att ha det gjort! Nu borde jag plugga.. Fast nej, inte en lördagskväll. Gör det imorn.
Puss!


Freeeedag!

Shaaa!
Hemma från skolan, nu då var det alltså helg! Veckan har gått sjutk snabbt, skönt det.
Idag övade jag och Fanny för första gången i aulan inför musikcafét, som tydligen är på torsdag?! Omg, nervös..
Förutom det hände inte så mycket. Max tog 3 tuggummin av mig och då blev Annie sur för att hon inte fick något haha...!
Och juste, inatt vaknade jag a vtyp snöras? Lät sjukt mycket, vet egentligen inte vad det var? Och haha, hade en lite sjuk dröm också.. Jaa Max, du var med! ;)
Puss!

Torsdag

Tjatja!
Idag var det skola som vanligt då då. Inget speciellt, eller jo biologiprov vilket jag hoppas gick bra. Sen ett misslyckat klassråd. Och kan säga att jag har lite väl dålig koll på min mobil hehe.. Max, Hampus och Eric hade den hela svenskan, och Max ringde massa! Haha.. Oops.

Men sen var det träning. Fast jag och mickaela tränade inte, vi var tränare istället! Vi är nya friståendetränare för förberedande gruppen som ska tävla för första gången i februari. Dom var faktsikt rätt bra!
Kisses!


Nya UGGS!

Här har ni några dåliga bilder på mina nya äkta UGGS pappa kom hem med från Usa! Tack pappa!




Träningsverk

Godmorgon!
Förlåt att det inte blev något inlägg igår alls.. Hann inte!

Igår i skolan hade vi bla so och musik, och på musiken kom vår lärare fram till mig och ba du ska vara med på lucia, första träningen är idag kl. 3. Kom väl lite plötsligt men aa. Skolan slutade 2 så vi satt och väntade i en timme och sen var det luciaträning. Hm, måste bara säga att jag inte gillar låtarna. Men det blir väl bra då.
Sen efter det gick jag hem, pluggade, gjorde tortelini och sen åkte jag på träning. Inge vidare roliga träning, jag går så himla mycket neråt på tumbling!! Irriterande, vet liksom inte vad jag ska göra.. Bord gick bättre, övade inteö handvolt volt och rondat salto där. Längtar till att få köra det på riktitg i grop!
Sen blev det styrka. Yeey. Not. Kan säga att mina ben är döda idag. Usch inge kul.

Nej nu ska jag fixa lite här innan jag går till skolan.
Puss hej!

Usch, usch, usch..!

Hejhej bloggen!
Känner att detta inlägg blir rätt långt.. Men jag gör det kort, för har inte tid.

I skolan gjorde vi klart vårat brobelprodjekt i slöjd, väldigt skönt! Och bra blev det också tycker jag nog. Sen blev vi också klara med engelskafilmen, den blev väl okej.. Lite pinsam bara men, haha. Sen ver det lite vanliga lektioner och blabla.

Efters skolan gick jag hem till mamma i snöstormen. Kallt!! Hämtade lite grejer och gick sen till bussen, skulle till Tumba. Men vad händer? Jo bussen kommer inte upp och stannar alltså mitt i Segersjöbacken?! Satt där rätt länge, det fixade sig inte så alla passagerare var tvungna att gå av.. Då gick jag i snön till bussen på andra sidan järnvägen och åkte därifrån till Tumba. I Tumba var jag tvungen att låna en bok på biblioteket, vi ska läsa på svenskan.. Det gick snabbt, och sen skulle jag ju liksom hem igen. Orkade inte med några problembussar, så började gå. Sen ser jag att bussen kör förbi mig på andra siden vägen?! Gaah, irriterande!! Men ja, fortsatte gå.. Kallt, snöigt och jobbigt. Usch.

Kom hem, drack varm choklad som Fanny fixat till mig, TACK!, och började med so:n. Håller fortfarande på.
Snacka om tråkig eftermiddag!

Skola igen idag då

Hallå!
Jaa idag var det alltså skola igen efter en veckas höstlov. Det var väl ändå helt okej? Synd bara att vi har det precis lika stressigt nu som innan lovet.. Stannade på slöjden idag, skulle egenligen bli klara men nej så blev det inte. Sen gick jag hem snabbt, bytte om och så. Juste, fick´mina nya äkta UGGS som pappa köpt i Usa! Visar bil imorn..
Sen drog jag på barngympa vilket gick som vanligt, bra men blir ju lite irriterad på några av barnen. Fick i alla fall mina foton! Alltså de vi tog för några veckor sen, skolofoton med grupen liksom. Blev rätt bra faktisk, tror jag lägger upp bilden.. Imorn i så fall.
Nu har jag suttit en stund med so:n. Men efterosm jag nu varit så duktig tänker jag faktisk gå och kolla på Top Model, weii!
Puss!


En dröm går i uppfyllelse!

När vi var i Tumba Centrum förut så skulle mamma in på Ica och handla. Och gud vad jag är glad att jag följde med in, hittade nämligen en burk med Marschmallows Fluff! Kan det bli bättre? Jag är gaaalen i marschmallows! Direkt ur förpackningen, grillade, doppade i choklad.. Och nu även som ett härligt fluff. Tänk er liksom, ett glas med pucko eller vanlig choklad, och istället för att toppa med grädde toppar man men marschmallow fluff! Yummi..

Tyvärr köpte jag ingen, fick inte för mamma.. Men nästa gång jag går in på Ica, lovar jag att jag har en sån där burk med mig!


Jag dör, vad gott.. Inte för att jag smakat, än i alla fall.. ;)

Brobelklänning!

Shaa!
Idag har jag pluggat i stort sett heeela dagen! Och virkat, och fixat glödlampor, men det var för ett skolarbete så aa.
Sen gick vi ner till Tumba för att låna en bok jag måste läsa på svenskan, men dom fanny inte inne så måste hämta den imorn.

Men när vi ändå var i centrum gick vi in på B-Young, och gissa vad jag hittade? Jo min brobelklänning! Jag hade kollat in den på typ Nelly.com, och så fanns den i en affär tydligen så jag kunde prova! Hahah, sjukt att jag inte hittade nåt i stan, men i lilla Tumba hittade jag minsann..

Här är en bild från nellys hemsida! Vad tycker ni om den?


Typ gråglittrig med ett svart tunnt tyg över. Skitsör enligt mig! 550 gick den på..

Ingen klänning, inga skor..

Tjaa!
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag och igår! Har gjort annat och helt enkel inta haft tid...
Igår somnade vi vid halv 3 efter at ha sncakat och så, jag sov nere i soffan. Men sen vid halv 7 vaknade jag och hade ont i magen eller mådde illa, läskig känsla var det faktiskt, usch. Gick upp och väcke mamma, tog en alvedom och så.. La mig i soffan och somnade, så natten tillbringade jag i 2 olika soffor? Haha.

Imorse vaknade vi vid 10 i alla fall. Sedan vid 12 åkte jag mamma och Fanny in till stan. Testade mina skor jag spanat in, men köpte dom inte.. Jag  vte inte, men dom var liksom inte lika bra som jag föreställt mig.. Synd, verkligen! Testade säkera 15 klänningar också inför Brobel, men men ingen var sådär perfekt så köpte ingen.. Funderar på att beställa en från nätet? Det kan man väl göra?

Efter den misslyckade shoppingrundan åkte vi ut till Lidingö och satte ljus på morfars och hans pappas gravsten. Det är ju alla helgons dag ju. Sedan åkte vi upp till mormoro ch åt middag där och så. Trevligt!
Puss och godnatt!

Fredagsmorgon

Godmorgon!
Vaknade vid halv 10 av att Fanny och hennes kompisar började snacka.. Tysta var dom inte precis. Aja. Det blir typ hämd imorgonbitti.. Heheh.

Idag blir det kompisar igen. Och juste, Annie kom ju hem inatt från Spanien! Pepparkaka nu? Hoppas inte, vill inte se ut som ett levande lik bredvid henne.. Haha!
Kisses!

Snyggingar

Tjatja!
Dagen blev väl inte precis som jag tänkt, träffade aldrig Max för han svarar inte på sms?! Men aa.
Träffade Maja i alla fall. ÄLSKAR DIG, finns alltid bara ett samtal bort! <3
Men hon var ledsen för en sak, så vi gick runt lite sen köpte vi en choklad på Ica. Gick hem till mig och pratade och tog bilder.
Följde henne hem, och nu har jag ätit här och suttit och pratat om massa roliga grejer med Fanny och hennes kompisar.. ;)
Pussar!





Ni behöver inte säga nåt, vi vet redan att vi är snyggast..
Eller hur var det nu igen?

14.50

Hejhej!
Hemma nu från en vända i Skärholmen, och jag har fått tillbaka min mobil! Lycklig. :D
Testade även en en onepiece, ni vet en teletabbi-dräkt, såååå grymt mysig! Skriver upp den på önskelistan på en gång, haha!

Nej nu till lite arvaligare grejer. Vi har ringt polisen här. Dom var glada att vi hörde av oss, det vi sa var viktigt.. Vet inte om jag vill skriva allt här, men dom kom iaf och vi pratade med dom. Det handlade om rån, en yxa och biljakt.. Usch?

Godnatt!

Dagen blev lite bätte till slut. Efter att ha sprungit, duschat och fixat mig, snackade med de bästa tills vi frös ihjäl, och myst framför en bra film med familjen så länns dagen rätt lyckad ändå. Ser det positivt!
Imorn blir det bättre. Träffa kompisar, hemmspa, och få tillbaka min mobil! Yeey!
Puss och godnatt alla!


-

Ska ut och springa nu. Måste rensa tankarna. Usch, dålig dag idag..


Godmorgon!

Jag är trött. Bara så ni vet liksom. Hade kunnat sova längre men tvingade mig själv att gå upp, vill ju inte slösa bort en hel dag så.
Idag har jag inga direkta planer. Ska nog träffa Max och några, men när vet jag inte..
Puss

Film

Hejhej!
Har precis tittat klart på en film med mamma och Fanny..
Vi såg What´s eating Gilbert Grape?, en sjukt anorlunda film. Riktigt bra också. Eller jag vet inte. Anorlunda helt enkelt. Och världens bästa skådespelare, shit vad dom var bra. Johnny Depp och Leonadro Dicaprio. Sjukt duktiga, speciellt i denna fim.
Puss och godnatt!


Jaa, det är dom.

Höstbilder

Hallå hallå!
Sorry att jag inte har uppdaterat.. Har väl inte haft lust helt enkelt.

Jag och fany var nyss ute och fotade! Blev några fina höstbilder, och några mindre fina.. Eller kanske rent av hemska. Hur kan alla andra alltid bli så bra på bild? Vad är knepet liksom?






Hahahaaaa..! Fattar ni vad jag menar med att inte bli bra på bild..?

Shopping

Här är lite nyt ur min garderob! Var ju i Skärholmen i torsdags och i lördags var vi på nån outlet typ. Detta var vad jag fick med mig iaf + en bh men den har jag lixom på mig så tänker inte fota den.. xD












Vad tycks? :D

Måndag och höstlov

Godmorgon!
Sitter här och försöker lära mig lite på keyboarden, gå väl sådär. ;)
Maja kommer hit snart, ska ringa ett saxföretag (?!) och sen något annat, vet inte riktigt.

Idag är det förresten lov! Asså på riktigt, helgen kan ju lixom inte räknas egentligen.. xD
Puss!

RSS 2.0