17.03

Hejhej, vad gör alla?
Själv har jag rätt tråkigt.. Sitter och ritar, skissar på sommarkläder och snygga outfits. Ge mig värme!

Mår som sagt bättre idag, just nu är jag dock väldigt trött, men imorn tänker jag i alla fall ta mig ut och göra någonting. Har bara ett litet problem, ska på ett klassmöte mitt på dagen. Mitt på dagen, det förstör ju allt. Jaja, får se hur jag gör med det!

Vet ni vad..?

Kan gissa vad jag just gjort? Jag har fixat en ny blogg!
Känner att den här är lite.. Jag vet inte, barnslig? Nej men jag gillar verkligen inte att arkivet går så långt bak, och jag vill helt enkelt ha en nystart.
Dock tänker jag inte böja med den nya bloggen förrän den är fixad, med en ny snygg design osv. Så tills det är fixat fortsätter jag på denna! Hoppas sen att mina läsare hänger med till nya bloggen, men det gör ni eller hur?


Måndag 09.32, jag mår bättre!

Godmorgon alla!
Mår faktiskt bättre idag, jätteskönt! Hade tänkt gå till vårdcentralen om det fortfarande var lika dåligt, men nu slipper jag det. Nu liknar der mer en vanlig förkylning än halsfluff, så det är bra.

Ska hjälpa Fanny nu att fixa lite frukost. Hör av mig senare igen! Och förresten, ha tänkt göra lite förändringar här i bloggen.. Så att den blir roligare, lite mer jag osv. Låter det bra eller? ;)


Så typiskt!

Åh.. Jag satt här och spanade på lite grejer på Nelly.com, eftersom jag gillat på facebook och fått en rabattkod. Jag hittade inget stort direkt, men två snygga armband. Tillsammans och inclusive frakt skulle det bli 100 kronor, precis vad rabatten var värd! Men vad händer då.. Jo jag ser att rabatten endast gäller när man handlar för över 500 kr. Tack för att dom skrev det i förväg liksom. Tack.

Sitter förresten här nu och funderar på att gå och lägga mig. Tidigt, jag vet, men har ändå inget att göra. Så snart blir det att gå och sova, och så hörs vi imorgon istället. Godnatt! :)


Eyes

Hejsan hejsan, känner mig faktiskt liiite bättre just nu. Inte bra, nejnej, men bättre. Har tagit en dusch och tvättat håret osv, så jag känner mig fräshare igen. 
Sitter här och redigerar och fixar med lite bilder. Om ni undrade.


Godmorgon

Tjeena tjena..
Känner att bloggen är otroligt tråkig just nu? Bara massa sjuk-inlägg.. Jag ska försöka fixa det bättre, men ni förstår ju att jag inte kan blogga som vanligt då inget händer i mitt liv nu när jag är sjuk. Roligt..

Mår förresten precis som jag gjorde igår och dagen innan det. Usch vad jag hatar det här. Jag orkar inte!

Fortfarande sjuk

Jag är verkligen inte frisk asså. Istället för att bli friskare så verkar jag nästan bli sjukare! Jag tror faktiskt att jag har halsfluss ändå, fast provet var negativt. Har liksom alla symptom typ, utom feber. Och Linda har ju halsfluss så.. Får väl kolla igen på måndag om jag inte blivit bättre!

Men har faktiskt varit nera i Tumba en sväng idag, då mådde jag okej tack vara ipren.. Kollade massa kläder på H&M, känner att jag måste shoppa snart igen! Finns så mycket snyggt jag vill ha.. Hahah, lite sjukt att jag orkar tänka på sånt nu, men kläder och sånt blir man ju alltid glad av! Bara jag..?


09.30

Godmorgon alla, hur mår ni?
Själv mår jag typ lika dåligt som jag gjorde igår, inte kul! Jag måste liksom grimasera med hela ansiktet varje gång jag ska svälja, det gör så ont.. Blää..!

Så jag har alltså inge planer för dagen på grund av detta. Egentligen skulle jag varit demogymnast när mina tränare ska ta en ny trampettkurs, men nu kan jag ju inte hänga med. Har inte tränat sedan i söndags, och lär inte träna imorgon heller. Tråk!

Dag 10 - En bild på mig idag

Hejhej, tänkte bara uppdatera mig lite.. Mår verkligen inge vidare, halsen gör sjukt ont så jag kan typ inte äta.. "/
Men är lite pigg till och från i alla fall, det första jag gjorde när jag kom hem var att prova massa snygga festoutfits?! Haha! Slänger in de bilderna nu, det får räknas som bilder på mig idag.. ;)

Men nu är ja inte pigg.. Jag och mamma åkte till vårdcentralen för nån timme sen faktiskt. Bara för att kolla, så att det inte var något så som halsfluss. Det var inget speciellt, bara ett allmänt jobbigt virus. Vilken betyder att ingen medicin fungerar så bra heller? Gaah..! -.-

Hoppas ni andra har en betydligt bättre start på ert sportlov..!



Åh, orkar inte med att vara sjuk! Vill göra massa roliga saker, inte sitta hemma och ruttna bort när det är lov.. :(

Collage; H&M


Aj min hals..

Hejhej, tänkte bara säga att jag är sjuk.. Okej, jag har varit såhär sedan tisdags typ, men idag är det som värst. Gick till skolan endast för att jag trodde vi skulle spela in lite mer, men sen skulle vi inte göra det idag så..Jag gick hem. Så för mig var det bara en lektion idag!

Nu är det ju förresten sportlov för mig då? Yeey, vad skönt! Fast inte så kul när man är sjuk.. Får se till att krya på mig nu!

16.33

Hejhej :)
Jag mådde rätt okej idag ändå, tills jag kom hem.. Då kände jag att alvedonen slutat verka haha. Så tog en ny, nu mår man förhoppningsvis bättre snart igen!

Gick i alla fall hem till pappa efter skolan och gosa lite med söta katten, fixa lite grejer inför imorn, och snackade i telefon med Max i typ en timme. Nu är jag hos mamma ign, och vill bara döö... Nej jag skojja, jag vill bara bli frisk! Det är ju lov i övermorgon, och då tänker jag inte vara sjuk. Punk slut. ;)

Dag 9 - En bild på mig och min bästa vän/bästa vänner

Jag vet inte vem som är min bästa vän.. Det hara varit lite till och från, men nu tänker jag att varför inte ha flera bästa vänner istället? Dt finns många som betyder sjukt mycket för mig, så här får ni en liten bildbomb på mig och mina fina vänner! Älskar er! <3


Annie och jag, har varit mer eller mindre bästisar sen 1:an! :)


Min bästa syster Fanny, och barndomsvännerna Jim och Jennifer!


Jag och världens bästa Maja, hon är den jag kan ha som allra roligast med, samtidigt som vi ofta småbråkar..


Jag, Annie, Karin, Maja och Linnea! <3


Max och Jag! :)

Detta var båra några få av alla bilderna på mig och mina kompisar! Har så många fler jag inte vill glömma bort, fler från klassen, från träningen och från sportscamp. Men detta fick duga för denna gång! ;)

Godmorgon!

Godmorgon på er, hur mår ni idag?
Själv mår jag fortfarande inge vidare.. Hm, börjar tro att jag blivit sjuk efter inspelningen i tisdags. Inte så konstigt kanske..
Men jag har fixat mig litegran nu och ska snart gå till skolan. Vet inte om jag orkar hela dagen, men måste i alla fall dit för att lämna in gymnasieansökningen. Sista dagen idag ju!

Hoppade träningen igår, och troligtvis blir det ingen idag heller.. Tråkigt! Är liksom taggad på att träna, satt och kollade massa klipp igårkväll..Åh!

Dag 8 - En dålig vana jag har

Hm.. Har jag någon dålig vana?!
Det har jag säkert, man kan inte komma på nån just nu. Jag biter i alla fall inte på naglarna eller något sånt, det är bara äckligt! Men någonting annat jag gör, vet inte om man kan kalla det för en dålig vana, men jag säger alltid samma sak flera gånger! Alltså jag kan berätta samma historia flera gånger, utan att veta att jag sagt det förut.. Mina kompisar, speciellt Maja haha, blir galna!
En annan sak jag inte gillar med vad jag gör är att jag ibland skvallrar lite för mycket.. Inte okej! "/


En dag på Tumba

Hejhej alla!
Jag mår inte sådär jättebra idag faktiskt. Det har varit lite till och från, men har ont i hela kroppen och i halsen.. Usch!

Men idag var i alla fall jag, Maja, Annie, Karin, Linnea och Darine på prova-på-dag på Tumba gymnasium. Det verkade faktiskt riktigt bra! På förmiddagen följde vi med massa ettor på natur, vilken gick bra och så. Sen efter lunchen fick vi lite specialundervisning inom teknikprogrammet! Riktigt roligt, vi fick lära oss ett coolt designdataprogram lite snabbt, samt gör egna förpackningar.

Jag vet inte om jag vill börja i Tumba eller inte, det är olika från dag till dag! Idag känns det helt perfekt men.. Alla skolor har ju som sagt både för- och nackdelar!


Här är min mobil jag designade i dataprogrammet IRONCAD ! Haha, vad tycks? ;)

Vad har vi gjort..? ;)

Visst har jag varit lite hemlighetsfull om vissa saker senaste månaderna här på bloggen? Inte berättat varför jag missat lektioner osv? Här får ni ett litet svar på det! :)

Jag tänker inte avslöja för mycket än, men kan säga så mycket som att jag, Max och Gustav har tillbringat en stor tid i skolans studio! Idag var vi även ute med Micke och filmade.. Vad kan det leda till tror ni? En musikvideo kanske? Håll koll på bloggen så kommer ni få veta allt!

Kan ge er lite ledtrådar om hur det gick till idag.. Det var vitt, iskallt och trots det jätteroligt! När vi var klara gick vi tillbaka till skolan, kollade igenom allt och dracka varm choklad, åt lite pizza och knäckamackor. Nice? Japp!

Inom några veckor kommer allt vara klart, då kommer jag berätta allt här på bloggen! Håll utkik tills dess.. ;)


Uppdate; Micke la ut ett par bilder, så här får ni en liten tjuvtitt! ;)




Hemma nu!

Tjaaa!
Kom hem nu från skolan, varför? Det tar jag i ett nytt inlägg! ;)

Skolan var typ lugn iaf, engelskaförhör och matte, svenska och idrott. På idrotten dansade vi igen! Jag missade den först delen, pga lite grejer.. men sen dansade vi typ Amerikansk polka eller vad det hette? Kul var det i alla fall, och det måste ha sett riktigt kul ut också.. Dansade med Jacob, det gick typ bra! Haha kul var det..

Sen skippade jag, Max och Gustav sista lektionen, anledningen kommer! :)


Långt inlägg!

Tjeena!
Har inte haft tid att blogga förrän nu, eller förresten har jag inte så mycket tid nu heller men. Jaja, jag skriver för er skull nu!

Det har faktiskt varit en rolig dag idag, hänt rätt mycket och så. Förts var det vanlig spanska, men sen på idrotten skull vi dansa! Som uppvärmning körde vi nån dans där man var 3 och 3, sprang och snurra runt.. Haha, det var jättekul, jag Maja och Karin skrattade ihjäl!
Sen började vi med att dansa vals också. Roligt! Är det bara jag som alltid dansade valt med papa när jag var liten, ni vet sådär att man står på hans fötter? Men i alla fall, så när man skulle dansa 2 och 2 så dansade jag och Max. Vi var bääääst! ;)

Sen hade vi engelska, sen på lunchen gick jag Max och Gustav på nåt slags möte i aulan angående MMTV partyt som vi ska vara med på. Och nej, vå går inte i MM, men vi är ju lite speciella hihi!
Sist var det hemkunskap, där vi hade typ praktiskt prov. Jobbade med Max, och det gick rätt bra till slut! Gjorde nån potatis och köttfärsh grej om nån ville veta. :)

Efter skolan blev det lite stressigt, hem och fixa lite grejer sen mötte jag Michaela och vi tog bussen till barngympan. Det gick väl bra tycker jag? För det flesta..
Sen efter det åkte jag med till Södertälje och kollade när Fanny spelade beach volly. Asså det verkar jätteroligt! Fast jag ha ju inte tid för sånt.. "/

nej nu ska jag ringa Max, förberade inför imorn då det händer lite grejer!
Puss på er! ;)

11.23 - Söndag

Godmorgon eller nåt!
Har varit vaken rätt länge faktiskt, har ätit frukort och fixat mig lite och så.
Om typ en timme ska jag på möte hos Linda i min klass, för vi ska planera angående någon klassaktivitet. Det är liksom sista terminen tillsammans, och vi har inte samlat in några pengar.. Så vi får se vad vi hittar på!
puss1

Mys

Nu blir det mys med pappa och Fanny framför Melodifestivalen! Nästan som förr..
Nej men det ska bli lite mysigt att bara ta det lugnt i soffan ikväll. Har precis duschat i en halvtimme, sen knackade Fanny på dörren hehe. Appropå att duscha, så sjunger jag alltid i duschen..
Gör ni också det? :)

Dag 7 - Om jag vann 1 miljon

Jag tror knappast jag är ensam om att vilja vinna en miljon konor, eller hur?

Men vad skulle jag egentligen göra med pengarna.. Om jag vann dom själv, asså inte mamma eller pappa typ, så hade jag köpt saker jag ville ha, typ tekniska grejer och massa massa kläder osv! Själklart skulle jag spara en stor del, så man kan göra saker för pengarna när man är lite äldra också. Och så skulle jag dra utomlands någonstans! Kanske bjuda med vännerna? Hade varit sååå skönt just nu känner jag!
Jag skulle också vilja donera lite av pengarna till någon organisation. Det är något jag verkligen vill eftersom det är så viktigt, men tyvätt har det aldrig blivit av? Har liksom inte tillreäcligt med egna pengar för att ge bort allt.

Hur mycket är egentligen en miljon? Eller alltså, jag vet ju hur mycket det är.. Men hur långt räcker det? Hur länge kan man leva på den miljonen? Hm..


Hemma igen!

Tjeena, nu är jag hemma igen efter en lång förmiddag i en gymnastikhall borta i Sollentuna!
Tjejerna har varit jätteduktiga faktiskt, det var ju deras allra första tävling. Tyvärr kom dom näst sist.. Men slog andra salemlaget i alla fall hehe. Men det är tydligen något fel på friståendet vi gjort, så det ska fixat till. På grund av det tappade dom poäng, så det var ju inte deras fel. Men lika duktiga och söta som vanligt var dom i alla fall! :)

På tal om ingenting, äntligen har vi internet här hos pappa! Har ju bott här i nya huset sedan april förra året, och tills nu har var bara haft en sån där liten grej till pappas gamla dator. Därför har uppdateringen varit lite sämnre varannan vecka, har ni märkt det? Men nu blir det ändring på det! ;)


Tidsinställt, Tävling!

Godmorgon godmorgon! =)
Nu är jag antagligen i Salem, och snart på väg bort mot Sollentuna. Varför? Jo jag ska på tävling! Jag ska för en gångs skulle inte tävla själv, utan jag och Michaela ska med som friståendetränare till förberedande gruppen! Vi har ju tränat in ett fristående med dom, som vi gjort själva. Det har varit jättekul faktiskt!Och idag är det upp til bevis, men jag tror det kommer gå bra för dom! Heja heja! :D

Så detta betyder att jag inte kommer kunna blogga helt som vanligt, men ta det lugnt, det kommer! Puss!


Haha en bild från min första tävling med vårt första fristående.. Snackao m att det ser kaos ut?! xD

Följ ditt hjärta.. Lalala! ;)

Tjeena tjeena! :)
Jag hade rätt i de tidigare inlägget, jag gick ut och träffade kompisar! När Maja till slut (!!) svarade i telefon så gick vi bort till Matte och var där med max, nice! Spelade och sjöng den där tarzan låten haha, den var ju typ bra.. Hehe!
Men var där i några timmar sen fick vi skjuts hem. Har ätit middag och kollat på let´s dance nu typ. Funderar seriöst på att gå och lägga mig snart.. Jag vill inte, det är ju fredag liksom, men samtidigt så ska jag upp tidigare än vanligt imorn så.. Godnatt! :)

Egobilder/Gårdagens outfit





Freeeeedag!

Tjeena, sorry att det inte blev någon mer uppdatering idåg på eftermiddagen och kvällen. Hade väl fullt upp med gymnasiegrej och träningm som vanligt.

Men idag är det i alla fall fredag! Och fick sluta tidigare också, sköönt! Ja men skolan var väl okej eller nja.. Som vanligt? Inget speciellt tror jag.
Ikväll kommer pappas typ kompis hit och äter, vet inte om jag stannar hemma eller inte.. Egentligen vill jag inte. Kanske vill träffa nån istället?
Puss på er!



08.29

Godmorgon alla söta! ;)
Ska inte gå till skolan förrän om en timme, så tänkte passa på att uppdatera er lite!
Igår var det ju träning, rätt kul trots styrkan. Och våra friståendetjejer har blivit så duktiga, de ska tävla för första gången på lördag faktiskt!

Men idag blir det skola i alla fall, inget speciellt med det. Ska upp och fixa mig nu, kanske kommer det upp en dagens outfit? Får se! :)


Onsdag i skolan

Tjatja alla! :)
Idag var det skola igen. Onsdag, fast det kändes typ som måndag eftersom vi inte varit där sen i fredags! Men det var en rätt rolig dag faktiskt, trots att jag känner mig lite halvt sjuk.. Första lektionen var läraren helt sen så vi bara satt och snackade, på bilden gjorde vi typ viskleken fast vi ritade, jättekul faktiskt! På matten hade vi i och försig oförbeter prov, så det var väl sådär.. Men son var skitrolig för en gångs skull! Vi gjorde nåt slags simuleringsspel, där varje grupp typ skulle vara varsitt land och så skulle ma nhandla med varandra.. Haha vår grupp lyckades seriöst bra, trots att vi i början var värsta u-landet.. Haha!

Jaa det var min dag än så länge. Lite tråkigt kanske, men jaa.. Puss så länge! ;)

Studiedag

Hejhej bloggen, tänkte bara säga vad jag gjort idag. Jag, Karin och Darine har varit på prova på dag påTullinge gymnasium! Det gick rätt bra, lite halvt pinsamt ibland bara haha. Hade lite svårt att hitta dit bara, vet inte vad vi gjorde men helt rätt blev det inte i alla fall! men vi kom fram i tid så. ;)
Men skolan verkar väl bra, dock inte min favorit. Vet inte varför riktigt.. Men jag hoppas att det finna bättrw alternativ! Det är ju typ bara en vecka kvar innan man ska ha bestämmt sig.. Hjälp?! "/

Nu är jag hemma i alla fall. Är förkyld vilken är jätteirriterande!Hade tänk träffa några idag men jag orkar liksom inte.. Hatar att vara sjuk!
Puss!



Min dag i Romme!

Tjeena!
Tur att jag fixade tidsinställda inlägg igår, för jag orkade verkligen inte blogga när jag kom hem! Men tänkte berätta lite om min dag i Romme nu..

Gick upp klockan 5 för att vara vid skolan kl 6. Det var typ kaos först när bussarna kom, men det blev bra sen. Vi satt längst fram, yeey! Riktigt nice, och chaffören var skön haha. Satt med Maja på vägen upp, käka godis och kollade på nån film, skrattade och så ni vet.

Vi var framme nån gång vid 10 tror jag? I början åkte jag med Annie, det var roligt! Har inte åkt sedan i påskas ju som sagt. Men det gick bra! Synd bara att det var så jäkla kallt?! Asså jag skojjar inte, det kändes som om jag skulle frysa till is där i början.. Efter typ 5 åk gick vi in i toppstugan och värmde oss framför en brasa, skitmysigt! Sen åkte vi lite till innan vi mötte Maja och Linnea för att äta. Efter lunchen åkte vi alla tillsammans, när Maja och Linnea fått "värma upp" lite! Nej men dom var seriöst jätteduktiga!
När vi blivit kalla igen gick vi in i toppstugan igen och jag tog en varm choklad, så gott! Sen var det ut i backen ett par åk till innan vi gick mot bussen igen.. Juste, fick dom att åka svart backe också!

Bussresan hem gick också bra, gick lite långsamt bara.. Satt med Linnea, och alla fastnade framför filmen fast vi innan bestämmt att inte kolla. Haha, jaja! Moffade godis gjorde vi också, ändå har jag massa kvar.. Hihi!

Nej usch vad långt och tråkigt inlägg. Har tyvärr inga bilder heller för min mobil blev helt knas i kylan. Tyvärr!

Dag 6 - Typ av killar jag faller för

Hihi, tyckte denna passade perfekt idag, på alla hjärtans dag liksom! ;)

Men hm, vilken typ av killar faller jag för.. Det kan verkligen vara olika!
Asså mycket beror ju självklart på personligheten, han måste vara snäll, lätt att vara med och kunna visa både den seriösa och den galna sidan som alla ha inom sig.

Till utséendet vet jag exakt hur drömkillen ser ut! Jag tänker ungefär Chase Crawford, Zac Efron eller Eric Saade.. Nåt åt det hållet. Lång mörkt hår, fina ögon och fint leende.
Men, självklart gillad jag blonda killar med kortade hår också! Det är ju faktiskt insidan som räknas mest.

Ett stooort pluss i kanten är om killen kan sjunga och spela gitarr! Är det bara jag, eller är det typ såhäääär gulligt?! Nej men seriöst, det gillas! Och han får gärna vara lite modemedveten sådär, inte för ytlig men absolut bry sig om utséendet.

Haha, bara för att jag skriver det här, så lovar jag att han jag nån gång gifter mig med kommer vara raka motsatsen.. Jaja, man vet ju aldrig! :)

Alla hjärtans dag <3

Glad alla hjärtans dag förresten alla söta bloggläsare!

Hur firar ni denna dag? Med pojk/flickvännen? Med familjen? Med kompisarna?
Själv är jag ju i Romme och åker skidor med skolan, så aa det är vad jag gör! Blir att skicka runt lite söta sms ocks förmodligen, annars inget speciellt.. Tror jag? ;)

Puss på er! :*


06.00 - Utanför skolan?

Godmorgon, är det någon som är vaken?
Själv är jag det, redan i skolan, varför då? Jo jag ska ju till Romme idag! Riktigt roligt, har inte åkt skidor sen i påskas tror jag? Så det ska bli kul. Ska njuta av dagen, fota så mycket jag kan, och bara ha det kul.

Jag har förresten fixat lite tidsinställda inlägg under dagen, så det är ju bra! Även detta är tidsinställt hehe. :)

Gårdagens shopping

Igår var jag ju i stan med några kompisar, och jag tänkte nu lägga upp bilder på vad jag köpte! Det blev inte så mycket eftersom pengarna tog slut..Haha. Men jag är nöjd i alla fall!



Ljust linne i stickat/virkat, djupare brottarrygg.
xxs, 299:- från JC


Snyggt pärlarmband, 25:- från Ur&Penn
Fondation, 49:- H&M



Grymmt snygg klocka i silver med vita sten detaljer, och tillhörande halsband.
270:- inclusive försäkring, Ur&Penn

Vad tycker ni om grejerna? Jag är väldigt nöjd i alla fall, trots att jag nu är lite pank haha!

Har jag berättat om detta?

Hehe, jag googlade på mig själv och titta vad jag hittade!
Två flera år gamlal bilder från när jag och familjen var vittne för en flygplanskrash. Har jag berättat om det? Det var i alla fall på vårt landställe, Leksand. Vi var där och så hördes värsta ljudet i dimman, och Fanny ser nånting falla i skogen. Vi fick typ panik och berättade för mamma och pappa som var inne, och pappa ringde 112. De hade krashat ett flygplan! Alltså ett privatplan för två personer.

Det hade tappat kontrollen i dimman och krashat i skogen precis vid oss, kapat några träd och precis missat att krasha i en stenklippa! Tack vare att vi vittnade kunde man hjälpa passagerarna mycket snabbare, pappa var först på plats vid olycksplatsen. Det kom massa ambulanser, brandbilar, nån polisbil och massa tidningsreportrar. Här är ett foto från nån tidning i dalarna! Haha!






Helt sjuk historia alltså.. De två männen klarade sig, men skadade sig ju såklart. En hissades upp i en helikopter som vägra landa! Och tänka att allt detta hände 300 meter från vårt sommarstuga, mitt ute i skogen i Dalarna. Sjukt!

 
 

Mår sådär..

Godmorgon alla!
Vaknade imorse och hade massa missade samtal och sms.. Förlåt, jag somnade tidigt!
Mår inte sådär jättebra faktiskt. Redan igår höll min röst på att gå sönder och jag lät som jag vet inte vad. Nu hostar jag också.. Måste hålla mig frisk tilla imorn, Rommer då ju!
Så vet inte riktigt vad som händer idag. Ska iaf köpa godis tills imorn, och så ska jag till träningen. Fast bara sista timmen tror jag eftersom jag inte vill bli mer sjuk. Skulle vilja träffa nån men får se om jag hinner och orkar.. <3

Nu sk ajag duscha och se om jag känner mig bättre då. Hoppas! Puss på er!

En dag i Stockholm!

Tjeeena alla! :)
Kom typ precis hemn efter en rolig dag i stan med tjejerna. Vi shoppade såklart, åt på Taco bar och tog en fika. Mysigt! Orkar inte gå in på detalj, men här kommer några bilder, precis som jag lovade! ;)












Nice med lite bilder? Några blev lite suddiga dock, tagna med mobilen. Menmen! ;)

Visar upp min shopping i ett nytt inlägg! :)

Lördagsmorgon

Godmorgon bloggen! :)
Uppe tidigt idag, var tvungen att sätta larm.. Ska ju in till idag, och måste fixa lite grejer innan. Typ duscha och gå upp till pappa för att hämta pengarna som jag glömde där.
Tänkte ta 11 bussen här ifrån i alla fall. Får se när vi kommer hem, men då kommer det iaf lite bilder skulle jag tro! ;)


En bild från Brobelfesten som jag inte lagt upp tidigare. Tagen av fotografen som var där.

Juste, Annie kunde inte följa med in idag.. Hon blev inkallad på nån dammatch. Så det blir bara jag, Maja, Karin och Linnea!

Let´s Dance

Sitter här och tittat på lets dance, hemma?
Vi skulle ju egentligen på middag i Nacka, men nu slutade det med att mammas kompis kom hit istället.. Men stannar hemma ikväll ändå, ska ändå ut och träffa massa människor imorn så laddar upp med en hemmakväll!
Nej nu börjar det igen, bye! ;)

De kommande dagarna..

.. Är detta vad jag ska göra!

Gjorde att schema lite snabbt i paint, som visar mina planer för helgen och början av nästa vecka.
Rätt fullt upp, men i stort sett bara roliga grejer så! ;)






Chill fredag :)

Tjeena !
Fredag idag då, skönt! Har haft en riktigt slappa skoldag. Bara två lektioner för mig?
Pga snökaoset kom inte vår spanskalärare till skolan (lyckos alla som slapp skolan idag?) så första lektionen hade vi ingen lärara och satt bara och snackade. Sen var det vanlig so och matte och så lunch. Men efter lunch gick jag inte på någon lektion, gjorde lite annat hihi. Det var kul och så i alla fall. Kan sääga att jag skolkade inte, var i skolan. Men inte i det klassrummet.. ;)
Där jag var glömde jag förresten min skåpnyckel. Duktigt av mig. Så nu kommer den ligga där helt själv ända tills på onsdag!

Varför ska jag inte till skolan förrän på onsdag förresten? Hm, ska nog göra ett litet schema så får ni se vad jag ska göra i helgen och nästa vecka! Nice?


Dubbelvolt

Shasha, hemma från träningen nu pch har ätit och sådär.
Träninge var rolig faktiskt, skrattade mass på uppvärmningen, sen körde jag massa dubbelvolter, och så körde jag fristående barnen jag är friståendetränare till. Så det var bra!

Nu ska jag typ tänka vidare på gymnasiet, som jag alltid gör nu för tiden.. Gaah, jag hatar sånna här val, jag vill inte bestämma hela min framtid nu?! Jag är inte redo för det, just nu känner jag att jag bara vill skita i hela grejen och bara göra annat. Men så funkar det ju inte.


Träning!

Ni sticker jag iväg på träning, är inte så taggad men eftersom jag inte gick igår så.. Nej men det blir nog bra, ska vara friståendetränare en del av tiden också.
Puss på er!

Rätt nice dag ;)

Hallå där!
Är på mycket bättre humör idag är igår haha.. Nationella gick skitbra, eller asså det kändes bra i alla fall. Du brukar det vara det också! Fick också veta tt jag fick mvg på kemiprovet hihi..
I alla fall, efter provet hade vi ju jättelång rast, och typ halva den spenderade jag och Maja inne hos skolsköterskan.
Men ta det lungt, ingen hade gjort illa sig eller nåt! Vi bad bara en lärare släppa in oss för att gå på toa haha, sen satt vi kvar där inne och snackade och skrattade och så! Skolsyster var alltså ledig idag, så vi var där själv. Roligt haha! ;)

Sen hade vi typ två vanliga lektioner, varav en som vi kollad epå film på. Så rätt nice dag ändå, trots nationella? Japp! :)


Hahah, ojoj så snygg biler.. ;)

Juste, Maja råkade gkömma sin skåpnyckel där inne.. Jag vet inte hur det gick ihop, men vi har haft en riktigt rolig dag trort att flara saker var emot oss? Haha!


Nationella prov idag igen

Godmorgon, allt bra?
Själv är jag lite nervös inför de andra nationella provet som är idag. Det är uppsatsdelen i svenska för er som inte vet, man har 3 timmar på sig. Är det mycket eller lite?
Önska mig lycka till?
Puss!

Bara för att jag vet att det är kul med massa bilder!





HAHA, vad tycker ni om håret på denna? Själv tycker jag att jag ser ut som en fulare variation av Kristen Stewart på den här haha.. xD








Hahahaha.. Ni bara måste hålla med om att jag är så snygg på dessa bilder?!
Nej skojjar, men ibland är det så kul att ta tusen egobilder, spela roll om dom är fula. ;)
Känndes extar bra såhär efter en dålig dag, nu är jag på bra humör igen! :)

Btw, ska på öppet hus i Tumba Gymnasium nu. Ensam om det?

Jag idag



Jeansskjorta, linne, svarta jeans från H&M. Och halsband från faster i julklapp.

Hiss eller diss? Dålig bild, men hoppas ni ser.. ;)

Dålig dag

Tjaa bloggen, är tyvärr på väldigt dåligt humör nu.. Har varit det hela dagen, pga att jag fick ett enligt mig dåligt resultat på ett prov, och så har jag och pappa typ.. bråkat via sms? Nej men har varit en allmänt jobbig dag, usch för sånna.

Ska försöka peppa upp mig själv lite nu genom att lyssna på Bruno Mars! Är det bara jag, eller är han helt grym?

18.45

Hejhej, hur är det?
Själv är det bra, jag och Fanny har juste fixat och ätit middag här hemma, själva för mamma kommer senare. Eftersom att vi inte är kockar precis, så värmde vi lite färdig soppa och fixa typ bröd till.. Men det blev gott så!

Förresten, har ni tips på bra låtar? Ge mig förslag tack! :)

Dag 4 - Någonting jag vill ha just nu

Min fösta tanke här var, jag vill ha sommar! Jag vill, jag vill, jag vill verkligen.. Åtminstånde vår, snälla? Jag vill ha bruna ben, korta shorts och converse. Jag vill ha söta sommarklänningar och sand mellan tårna. Jag vill sola och bada, jag vill ha sommar..






14.46

Tjena tjena bloggen! :)
Hemma från skolan nu. Nationella provet gick bra, tror jag? Nej men det var inte så svårt, det funkade.
Sen hade vi några andra lektioner och bla bla. Ointressant kanske att läsa om mina dagliga lektioner?
Jag och Karin håller i alla fall på att fixa värsta grejen. Eller alltså, vi snackar inte stort som att åka utomlands eller nåt, men viktigt för oss. Och för Annie, Maja och Linnea, fast dom vet inte vad det handlar om än, hihi!
Kan ni gissa vad det är? Nej det tror jag inte, men ni kommer få veta under veckan! ;)


Körde på min stora, stickade tröja idag. Tyvärr sticks den.. Och är för lång..

Nationella prov

Godmorgon!
Är alla 95or taggade inför nationella provet idag?
Själv var jag taggad och redo, tills nu då jag fick någonting i ögat. Jag skojjar inte,har alltid någonting i ögat. Det är sjukt jobbigt, och nu blev mitt humör förstört för det.. Åh..
Jaja. Önska mig lycka till i alla fall!
Puss.

Måndag 14.50

Tjeena! :)
Hemma från skolan nu, har haft en okej dag..
Det dåliga med dagen var att vi spelade basket på idrotten. Igen. Och att vi övade inför nationella på engelskan, jag är inte precis bäst på det. Sen hade vi hemkunskap prov också..
Det lite roliga var ändå att jag tror provet gick bra. Och att vi slutade tidigare, och att jag inte har några direkta läxor nu! Så skönt!
Hur har eran dag varit? :)


Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Hm, vad är min allra högsta önskan?
En sak jag verkligen drömmer om är i alla fall ett kändisliv i Usa, är det någon som inte drömt om det? Nej det tror jag inte. Men seriöst, tänk vad roligt att ha värsta huset nånstans i Usa, vara känd som sångerska/skådespelare och även ha en eget företag, typ designa lite olika kollektioner och så? Snacka om drömliv, enligt mig! Om jag hade fått leva om mitt liv skulle jag föddas i Usa, vara cheerleeder och senare bli känd, haha!
Men nu är det inte så, det är bara en dröm, eller?
Självklar har jag mål också, både på kort och på lång sikt. Några av min mål är att skaffa en bra utbildning med bra betyg, så jag kan välja vad jag vill när jag bli äldre. Sen har jag också mål om att t.ex. någongång tjäna massa pengar, gift mig lycklig och blabla.. Ni fattar!
Juste, en sak jag lovat mig själv är att jag ska ha varit i alla världsdelar minst en gång! Räknas det som ett mål?


15.05

Tjatja, har precis varit ute och fotat lite med Fanny, skönt att komma ut lite! Solen lyser ju, och man tänker på våren och sommaren.. I alla fall, kanske att någon bild kommer upp senare?
Om en halvtimme drar jag på träning, så ska väl upp ocoh byta om nu. Pusshej!

Söndag 12.39

Hejhej!
Sösndag idag då, vad innebär det för mig? Som vanligt brukar söndagar bestå av plugg och sen träning. Har faktiskt haft hårinpackning också! Mitt hår har blivit så långt, så det gäller ju att vårda det ordentligt. Jag är en sån person som inte vill klippa mig så ofta så..
Nej nu ska jag fortsätta med hemkunskapen. Har prov imorn, och vill verkligen höja mitt betyg. Hörs senare!

18.06

Tjena tjena!
Vet ni vad jag har gjort idag nu då?
Tagit hål i örat! Det gick jättebra, gjorde typ inte ont alls faktiskt. Sjukt nöjd..! Köpte ny mascara också, testade den men det var väl inte den bästa.. Jaja, den funkar.
Maja var här en snabbis, skulle egentligen träffa Max och några men sen blev det tyvärr inte så.. "/
Puss!


Dag 3 - Min favoritårstid

Min favoritårstid är, precis som eran gissar jag, sommaren!
Jag föredrar helt klart at kunna vara ute utan att behöva frysa, att kunna bada, att kunna använda tumma sommarkläder, att känna hur solen bränner och att då vara brun och snygg.. Nej men sommaren är allmänt härlig bara! Och den är nu som man saknar det som mest..
Men, jag vill inte ha sommar året om. Då skulle det inte vara samma sak, det skulle inte vara någonting man längtade efter på samma sätt. Det finns faktiskt positiva saker med hösten, vintern och våren med. Tänk bara att inte kunna åka skidor, inte kunna använda mysiga koftor, och att fira julafton utan att snön faller utanför fönstret?
Nej jag tycker all årstider förtjänar att finnas till. Fast sommaren hade ju fått vara lite längre.. Eller mycket längre.


Jag <3 Sommaren

Lördag

Godmorgon alla!
Idag är det alltså lördag, vad ska alla göra idag?
Själv ska jag typ plugga hemkunskap och engelska, städa, och så tänkte jag dra ner till Tumba och ta hål i örat! Wiie..! Har bestämt mig för at börja med ett till hål i ena örat bara, sen när det är läkt tar jag nog fler. Nina sa nämligen att desto fler sår kroppen har ju längre tid tar de att läka. Så jag börjar med ett så det läker snabbare! När jag ändå är i Tumba så tänker jag köpa en ny mascara också. Alla mina är slut, och har egentligen varit det i flera veckor.. Haha.
Pusshej!

Igår och idag

Tjatja bloggen, och förlåt för dålig uppdatering!
Igår var det ju först skola som vanligt, sen följde Nina med mig hem. Sen åkte vi till träningen, hon tittade bara.. Men träningen gick okej iaf. Sen efter så åt Nina middag här, för annars hade hon fårr vänta på bussen i en timme? Kul liksom..

Men idag var det också skola, typ vanlig dag väl? På lunchen var jag, Max och Gustav hos Micke, vad gjorde vi tro? Ni kommer få veta allt inom några veckor! Hoppas det blir bra bara.. Men det blir det nog?
Sen efter skolan hängde Maja med hem, vi var här en stund och sen gick vi ut och träffade Max och Hampus. Gick till Ica och köpte choklad hehe.. Och dom köpte typ massa munkar och bullar och grejer haha! Sen träffade dom några andra, och efter ett tag gick jag och Maja hem..
Och juste haha, när vi var här hemma med Fanny så var det någon som busknackade? Första blev vi typ rädda, men sen såg vi 3 småkillar springa utanför.. Vi stod i förstret och kollade och så hörde man dom ba, Kolla dom står där och kollar! Och så typ började dom dansa runt. Haha roligt ju!

Nu är jag hemma och Maja har dragit. Tänkte vara hemma ikväll, mysa med pappa och Fanny och kolla på Let´s Dance. var flera veckor sedan jag hade en sån här hemmakväll med dom så det ska bli mysigt.
Vad ska ni göra denna fredagskväll? :)


Haha ful bild på mig från förrförra sommaren på Kreta! Men seriöst, kolla vad brun?! Åh , jag vill ha sommar!!

Tävling..

Nu är det så att en tjej i min skola, som går i sjuan, jag känner hennen inte men ändå, hon har iaf en tävling på blogggen där man kan vinna en goodiebag. Jag har anmält mig och nu skriver jag allt¨så i bloggen att jag är med! Varför inte vara med och tävlalixom? ;)

Igår

Godmorgon, bloggade ju ingenting igår så skriver om gårdagen nu istället!

Fösrt var det ju skola, typ som vanligt. Fast lite anorlunda var det eftersom Annie, Maja och Linnea var borta på prova på dag på Tullinge gymnasium. Men vi hade bla bild och so iaf.
Sen efter skolan gick jag och Nina hem till mig. Hon hade aldrig varit här, första gången. Efter nån timme kom Maja också, och vi typ satt och snackade skiti mitt rum typ? Och skratade och höll på, roligt var det i alla fall! Sen åt vi lite, innan vi blev hämtade till träningen. Nina skulle ju med och testa! Det var roligt, fast Nina körde inte så mycket.. Men kul att hon var med ändå! :)

Sen när jag kom hem orkade jag inte blogga så. Nu sitter jag här och läser kemi, har prov första lektionen. Önska mig lycka till!
Puss!


Fler hål i öronen..?

Tjatja, nu har jag håll på och fota och så i typ flera timmer? Känns som det!
Är klar nu ia alla fall, och pappa kommer och hämtar mig.

Förresten, jag skrev ju förut att jag vill ta ett till hål i örat. Det får jag göra! Haha vilken greje tänker ni nu.. Men jag trodde seriöst inte att mamma och pappa skulle gå med på det. Men idag kom jag på.. att jag vill ha 3 hål i ena örat och 2 i andra. Är inte det snyggare än 2 i ena och bara 1 i andra? Hmm.. Haha, få helt enkelt fråga igen! ;)


Hur många hål har ni i öronen? Har ni andra peircingar? :)

Dag 2 - En (flera) person jag vill träffa just nu

Hmm, en person jag vill träffa juste nu.. Kan inte välja en haha! Sitter helt själv nu, så självklart vill jag träffa alla mina vänner och familjen. Men några jag saknar extra mycket är alla sköna sportscamp människor! Riktigt saknade allihop, veckan i Norrköping i sommras var absolut en av den bästa någonsin!
Så jag vill helt enkelt träffa alla mina bananas. NU!
Vi får seriöst fixa en stor återträff snarast, alla kommer till Stockholm okej?


Hela gänget; Wille, Adam, Elin, Emma, Madde, Kalle, jag, Max, Viktor, Frida,
Adrianna, Felicia, Lova, Ludde, Ellen, Sofie, Linda, Maja, Lizzie, Vera, Emelie och Amanda. Bästa! <3

Första Februari Tvåtusenelva

Hejhej bloggen! ;)
Är hos mamma nu för jag måste ha systemkameran som jag glömde ta med till pappa. Ska fota till en bilduppgift, kanske lägger ut resultaten om det blir bra?  Ämnet är konsumtion, asså det ska typ handla omvad som är bra eller dåligt med shopping. Det ska in imorn, så dags att börja!
Pusshej!

Uppdatering; Fick en komentar om att jag blivit dålig på att stava, haha! Kan gissa vem som skrev.. ;)
Men jag ska försöka bättra mig och kolla igenom innan jag publicerar! Hihi!


RSS 2.0