Spelat in och tränat

Hallå där! ;)
Kom nyss hem från träningen. Hann inte blogga innan tyvärr. Skippade som sagt sista lektionerna för att spela in med Max och Gustav, och stannade lite längre. Hoppas det blev bra nu! Repade även lite på en annan låt, tillsamans med dom och en kille till.
Sen var jaf tvungen att går först till mamma och så hit sen, byta om och kasta i mig en toast. Sen var det träning, sista inför helgen! Det gick faktiskt rätt bra. Tur det.
Puss på er!

Morgoninlägg

Godmorgon! :)
Har just fixat mig och så, ska gå till skolan om en halvtimme typ. Blir nog en rätt lugn dag idag, sovmorgon nu ju och sen ska vi spela in lite och måste då gå från sista lektionerna. Sen blir det träning igen. Tränade igår också, vilket gick rätt bra ändå. Satt nerr rätt mycket och snackade med Gabbi och Rasmus, men när jagt körde gick det bra.
Ha en bra dag, hörs senare! ;)



Dag 16 - I min väska

Hm.. kan inte direkt säga att jag har något speciellt och intressant i min skolväska? Men eftersom jag fortfarande håller på med den här dag för dag listan, så hällde jag het enkelt ut innehållet på mattan..

Wow.. En almanacka, penna, USB-minne, Skåpnyckel, pengar och en spegel. Har faktiskt en rätt städad väska nu, brukar ligga typ kvitton och godispapper i den ibland också.. Haha! Och förutom detta brukar den vara full av böcker, kläder osv..

Så himla intressant inlägg.

Svar på komentar!

Det var någon anonym som frågade om jag och Fanny kunde börja blogga på vår gemensamma blogg igen. Och ja, vad ska jag svara på det? För min del känner jag att det räcker med en blogg, jag skriver ju ändå samma saker där som här. Och Fanny orkar inte riktigt med en egen blogg - vad jag vet. Lovar att tala om för er om vi startar igen, men så länge får ni nöja er med min! Men är det flera som vill att vi ska fortsätta? För om det är många, så är det ju troligare att vi fortsätter.. ;)


Onsdag 13.51

Hejsan hejsan! :)
Kom typ nyss hem, fick sluta en timme tidigare! Dagen har varit rätt bra, inte gjort någonting i skolan typ. Hade liksom inget att göra direkt.. Men på lunchen var jag och Max i alla fall i aulan en stund, kollade lite och repade en låt lite snabbt. Ouppvärmd, konstig låt och tvingad till mikrofon typ. Nej men det lät nog inte bäst.

Senare ikväll är det träning, näst sista inför tävlingen i helgen! Som ni kanske vet så åker jag ner till Göteborg på fredag och tävlar i RM. Ska bli roligt, dock kommer det inte bli så mycket live-bloggning. Men tänkte fixa lite tidsinställt så håll utkik! Puss! ;)


En eftermiddag med de finaste...













... Eller nja, fina vet jag inte om vi alltid är. Men bäst är vi helt klart, och ja vi bjuder på oss själva, eller hur? ;)



Förutom att ta massa galna bilder så åt vi pannkakor, lyssna på musik, kollade roligt klipp, gjorde kärlekstester osv.. Riktig tjejeftermiddag, wiho!
Skolan orkar jag knappt skriva om. men hade två nationella idag, engelska muntligt och biologi praktiska. Gick okej på båda, mer eller midre i alla fall! Hade mina snyggingar på mig idag också, skorna alltså.. Haha Max typ älskar dom, jag också! :D
Puss på er!


Tjejerna

Tjeena tjeena, är hemma hos mig nu, fullt hus här.. Annie, Karin, Maja och Linnea är här, och ven Fany och hennes kompisar. Riktigt länge sen vi träffades så här! Nej nu ska jag vara social så skriver senare! Puss!

Jeansshorts

I helgen tittade jag igenom min garderob, vilken jag ofta gör. Och äntligen började jag ta tag i saken, genom att klippa ett par trasiga jeans till shorts! Lite små är dom dock, men det funkar! Hade tänkt slita/nita som lite också, men vet inte om det är värt det då de ändå är så små..



Äntligen!

Äntligen uppdaterar jag igen!
Har verkligen inte hinnut, inte haft tid en sekund för datan det senats dygnet.. Så nu blir det en sammanfattning om någon undrat vad jag gjort!

Igår:
Som jag skrev så var jag och massa kompisar i Skärholmen och shoppade! Åkte dit med Maja, Annie, Karin, Fanny och Anna, och så träffade vi Max och Matte där också! Hade det roligt, alltid lika kul att shoppa?! Dock blev det inga stora köpa för min del, endast ett örhänge och en gul magtröja. Ingen idé att fota ens. Allt jag spanat in och tänkt köpa fanns inte, eller så var det jättefult i verkligeheten. Tråkigt!
Jag och Annie var tvungna att dra hem tidigare för att hinna till respektive träningar.. Ändå blev det sjukt stressigt, hann bara vara hemma i 5 minuter innan jag blev hämtad till träningen.
Träningen typ sög. hade fristående i typ 2 timmar, alla prata i mun på varandra och vi kom inte överens. Bra så här en vecka föra RM.. Eller. Hann med ett par tumblingvarv också, blev inte gladadre av det kan jag säga. Och inte blev det bättre av at jag var döhungrig, bara ätit frukost. Snacka om slut efter shopping plus träning! Så efter träningen blev det efterlängtad middag och mys vid teven. Såg Tusen gånger starkare, grym film!

Idag:
Skola först som vanligt. Styrketräning på idrotten, alla glodde som vanligt när vi strechade.. Inte lätt att vara vig gymnast ibland alltså! Nej jag skojjade. Men sen var det slöjd också, fortsatte med min baklänning.
Efter skolan stannade jag och Max och repade lite. Inför kommande grejer, MMTV partyt osv. Hann inte blogga mellan, för åkte direkt därifrån till barngympan. Stannade båda timmarna idag, och båda gruppperna var jättestökiga.. Rätt jobbigt.

Nej fy vad långt och tråkigt inlägg. Blä. Jaja, bättre än inget kanske.. Puss och godnatt på er!

Tidsinställt, nagellack

NU är jag troligtvis i Skärholmen och shoppar loss! Men tänkte visa lite nagellack som jag och Fanny fick av vår morbror igår, fran Thailand!


Snygga färgen faktiskt, liknar inga av dom jag redan har så det var bra!
Mörkgrön, svart, illrosa, glitterblå, mörkblå, grönskimmrande och vinröd/lila. Snyggt!

Skärholmen

Tjena tjena! :)

Uppe tidigt som ni ser, plus at man förlorade en timma sömn då man ställde om klockan. Jaja, känner mig rätt pigg ändå faktiskt!

Idag blir det shopping i Skärholmen med tjejerna! Eller Linnea kunde inte tyvärr.. Krya på dig!
Men jag, Maja, Annie och Karin drar dit, och så kommer vi troligen möta Max och Matte där också? Kommer i  alla fall behöva vara där när det öppnar då jag har träning 4, så det blir ingen heldag direkt. Men bättre än inget eller hur?

Nej nu ska jag äta furkost och fixa mig, skriver senare! Puss!


Min lördagskväll

Kom hem vid halv ett igår, och orkade inte blogga om vad jag gjort.. Jag gick faktiskt och la mig direkt haha!

Men kvällen började i alla fall med att jag gick ut och mötte upp Max, gick runt lite och sen kom Maja. Matte ringde och vi drog hem till honom. Vi kollade lite på tv, fast sen stängde vi av för att det var Earth Hour! Satt och hade värsta deeptalk med Mattes mamma också haha, pratade om gymnasium och grejer.. Sen hade Max och Matte nån rittävling. Undrar vem som vann.. Nej men vi satt där och snackade, lyssnade på musik osv. Jag Maja och Max ritade varsitt hjärta på våra händer och skrev L O V E på fingrarna. Naaw! Och sen ville Max att jagt skulle skriva "fred" på andra handen. Och vad göra jag då?! Jo jag skriver fel, skrev "piece" istället för "peace".. Hej IG i engelska?

Och juste, sen när vi skulle gå så var det så himla läskigt.. Darrade seriöst! Men vi skulle gå till hallen och Maja blir jätterädd för hon säger att hon såg nån där. Och så börjar Max och Matte hålla på och skrämmer oss och jag vet inte vad.. Usch asså, Maja och jag typ dog!

Hur var er lördagskväll? :)


16.13

Tjena tjena, just sagt hejdå till mormor och John. Det blev fika, Fanny som bakat jättegott. Själv hjälpte jag bara till med att slicka smeten haha..
Nej men nu drar jag nog strax ut och träffar några, men först måste jag göra klart nån läxa. Puss på er!


Igårkväll

Hejsan ! :)

Tog lite efterlängtad sovmorgon idag, riktigt skönt. Blev så sjukt trött igårkväll, så behövde sova.
Men det var i alla fall en lyckad fredagskväll! Vi såg ju först på bio, och filmen var jättebra! Brukar inte vara min typ av filmer direkt, men den var väldigt bra och jag hoppas det kommer en uppföljare. Och filmen blev ju inte direkt sämre av att huvudpersonen var dösnygg.. ;)
Men efter bion åkte vi i alla fall hem hit och åt middag, våfflor till efterrätt eftersom det var våffeldagen, snackade och hade det mysigt. Måste göras om! :)

Idag kommer mormor och morbror hit en stund, fikar väl lite och så. Sen blir det att gå ut och träffa några skulle jag tro. Tar dagen lite som den kommer! Puss på er!

Dagens outfit

Ledsen, men blev verkligen inte bra på bild idag, trots att jag känner mig rätt snygg haha! Nej men idag hade jag för första gången mina kliklackskor i skolan, kommer helt klart börja användas oftare!





Jeans H&M Linne JC Skor Dinsko Klocka Ur&Penn

Kvällens planer

Ikväll blir det bio och middag med några kompisar!

Klockan 18.20 ska jag, Annie, Fanny coh Alicia till Heron City och titta på I´m Number Four. Ingen aning om vad det är för film, men det blir nog bra! Sen efter det åker vi hem hit och äter middag tillsammans, med mamma och Annie och Alicias föräldrar. Mys, det var länge sedan!

Vad ska ni göra ikväll? Utekväll eller hemmakväll? Kanske bio som jag?  ;)


Nationella och modevisning

Tjenixen! :D

Kom nyss hem typ.. Hade muntliga nationella i svenska så stannad elite extra för det! Men det gick bra, MVG här alltså. Skolan i övrig var lugn, lämnade in en inlämning, jag och Maja gjorde massage på varandra när vi gick igenom matteprovet.. Och juste, modevisningen! Vi hade en modevisning idag, där några visade up sina och andras grejer som man sytt i slöjden. Jätteroligt faktiskt! Aulan blev till värsta catwalken.. Jag var inte med eftersom jag inte gjort något som man kunde visa upp, men det såg faktiskt väldigt kul ut.. Blir det en till, så är jag nog med!
Linda sa förresten att dom spelat upp låten vi spelat in under en av visningarna?! Alltså den jag beättade lite om förut, som vi jobbat med i flera månader nu.. Hoppas dom inte gjorde det, för jag har inte ens hört den när den är klar?!

Helgens planer börjar i alla fall falla på plats! Berättar i et nytt inlägg vad som händer ikväll! Puss! ;)


Helgerna är för korta

Hur härligt vore det inte om helgen var en dag längre? Tänk er, skola fyra dagar sen ledig tre. Då blir ju vardagen och helgen nästan lika långa! :)

Men nu är det inte så. Vilket betyder att det ibland är lite svårt att hinna med allt. I helgen har jag tänkte hinna med en tjejkväll med tjejerna, shopping, middag med familjen Bartos, besök av mormor och morbror, träning, fota till nya designen.. Ja och hur ska jag pressa in allt detta?! Det är fredag idag, alltså början av helgen, så dags att komma fram till något.


Pannkakstävling och biljard

Tjeena igen!

Redan hemma från utvecklingssamtalat? Japp, det tog bara 5 minuter typ! Ni vet, man är ju en duktig tjej.. Haha nej men seriöst, det var bara bra så inget att snacka om. :)

Skolan då. På kemin hade vi en lite udda vikarie, som inte kunde skriva riktigt.. Haha. Sen på rasten gick vi för första, okej andra, gången i hela högstadiet ner till lokalen! Vet inte varför, men vi brukar helt enkelt inte vara där? Men nu gick i alla fall jag, Maja, Karin och Max dit och spelade biljard! Jag ock Karin vann.. Hej nybörjartur? Aa det var nog det, för Max var den som egentligen var duktig.. ;)
På lunchen hade vi pankakstävling också! Jag åt 5, och Gustav, som vann, åt 15?! Snacka om att han, och Robert som åt 14, höll på att spy haha! Nej men det var lite kul sådär!

Sen var det inget mer speciellt att skriva. Puss på er!


Max, karin och Maja vid biljardbordet.


En söt bild på Max! Inte från idag dock, men han tyckte jag skulle lägga upp den så varför inte? Här har du Max! :D

Snart; Utvecklingssamtal

Hejsan, är hemma hos pappa nu en snabbis innan mitt utvecklingssamtal. Vi slutade halv 3 och jag har tid kl halv 4, så orkade inte sitts där i en hel timme. Skönt att man bor så nära skolan!
Men tänker inte berätta om dagen nu, det gör jag senare när jag är hemma med min riktiga dator.. Puss så länge!

Torsdag

Godmorgon på er! :)
Torsdag idag, bara två skoldagar tills helgen! Idag kanske vi har nationella no labb, men kanske blir det inställt då vår lärare var sjuk.
Och juste, efter skolan har jag utvecklingssamtal! Kommer få sitta i skolan och vänta i 40 minuter typ, roligt. Nej men det blir nog bra. Efter det är det träning igen. Får se hur det går, för det börjar kännas i mina ben nu alltså.. ;)


Jag idag.. Eller inte. Fastnade inte på bild så bjuder på en fin bild på Fleecan, världens underbaraste katt! :D

Styrka

Hejhej, kom nyss hem från träningen. Skriver detta inlägg för Gabbis skull haha, hon sa at jag skulle uppdatera! 
Träningen var i alla fall rätt lugn till en början, fick veta lite varv inför tävlingen. Men sen blev den inte direkt lugn. Vi hade 50 minuter kvar då Benny sa att vi skulle plocka undan, och nej det tar inte så lång tid att plocka. Så det  var ju lätt att gissa - styrka. Inge kul.
Först 90 grader i 3-5 minuter, sen 10 armhävningar och så idioten upp till 10. Vi kör inte den idioten ni kanske tänker på, utan vi kör 1 upphopp, 1 armhävning, 1 fällkniv  och 1 situp. Sen fortsätter vi med 2 upphopp, 2 armhävningar osv. Haha, ränkade just ihop hur mycket det blir sammanlagt.. Det blev 55 av varje övning om jag räkna rätt? Hm, måste medje att det inte lät så mycket.. Men jag lovar, det kändes mycket!
Nu ska jag duscha. Sen sova, riktigt skönt. Godnatt!


Dagens







Jeans H&M Linne H&M Armband Ur&Penn Converse Stadium

Hiss/Diss?
Kommer föröka börja lite mer seriöst med outifts, mode med mera. Den är en av anledningarna till varför jag skapar en ny blogg!

Sträkt halsen och slått i huvudet

Hallå alla fina! :)
Kom nyss hem, sitter här och fixar lite med Spotify. Tips på låtar kanske?

Skolan var bra i alla fall, gjorde klart matteprover som jag förövrigt fick 39/40 på! Och på matten när det var helt tyst råkar jag självklart slå huvudet i väggen så det hörs över hela klassrummet. Haha!  På musiken spelade vi in en blueslåt vi gjort, blev rätt bra faktiskt, trots att det inte är min musikstil precis.. ;)
Sen hade vi so då vi kollade på en film om Buddha. Och jag sträkte halsen/käken?! Det gör seriöst ont när jag pratar.. Buhu. "/

Nej nu ska jag plugga lite, senare är det träning. Ska be Fanny fota dagens outfit också, så håll koll! :)


I´m in love!

Igår fick vi hem den nya Spring/Summer H&M katologen! Älska!

Känner på mig att min garderob snart kommer vara full, och att min plånbok samtidigt lär bli tom.. Men jag kommer ju inte kunna låta bli, det fanns ju så mycket fina grejer! Får väl försöka begränsa mig lite antar jag, men om allt går som jag vill så kommer några av dess kläder hänga i min garderob efter helgen, hoppas!


Mys framför teven

Tjatja, har precis ätit middag nu, landade precis i soffan. Bygglov är på! Jag vet, jag följer inte precis "tv-serie trender", men vem säger att man måste? Jag kollar inte mycket på tv, men när jag gör det brukar det ofta bli olika inredningsprogram! :)

Svar på komentar!

Jag fick en  anonym fråga, så tänkte svara på den här.

Frågan var om jag tyckte rätt person vann Top Model 15, och mitt svar blir ja! Ibörjan tyckte jag att Ann var jättekonstig, var rädd för henne och förstod inte vad hon gjorde där. Men hon passar verkligen perfekt för Italian Vouge enligt mig! Dock är hon väldigt dålig på den muntliga och sociala biten.. Där var Chelsey bättre, absolut. men jag tror att Chelsey kan klara at bli model utan att ha vunnit titeln, medan Ann nog behövde denna hjälp. Så att Anna vann var bra!
Jag har som sagt inte alltid tyckt hon var bäst, jag gillade verkligen Kayla och Jane med..
Oj, lite långt svar men, hoppas du är nöjd! :)


Nu väntar plugg

Hejsan hejsan! :)

Kom nyss hem efter en vända hos pappa, ska strax börja plugga jättemycket.. Men tänkte bara uppdatera lite först!

Skolan var väl okej, gymmade på idrotten och hade matteprov.. Skulle bara ha A-delen idag, men nej nu skulle vi tydligen ha B-delen också! Perfekt, jag som inte pluggat något plus att jag missade tre lektioner då jag var sjuk. Men det gick nog rätt bra, utom en fråga som jag ska fortsätta med imorn.

Nej nu väntar böckerna, puss! ;)


08.46

Godmorgon! :)
Fick lite sovmorgon idag, alltid lika skönt! Men jag är den som inte utnyttjar sovmorgonen till att sova.. Eller sover såklar lite längre än vanligt, men annars tycker jag det är skönt att har massa extra tid på morgonen. Så jag kan blogga till exempel.. ;)

Men snart ska jag dra mig till skolan i alla fall. Har idrott första lektionen, dock tog jag inte idrottskläderna på mig.. Kanske var lite dumt där! Jaja, skriver mer sen, puss!


Lista

UTSEENDE:
Vilken ögonfärg har du?: Gröna
Hur lång är du?: 167 cm
Vilken hårfärg har du?: Mörkbrunt
Långt eller kort hår?: Långt :)
Piercingar?: Nej inegn peircing här, för öronen räknas väl inte?
Vilken ögonfärg skulle du vilja ha?: Jag är nöjd, men lite starkare grön kanske?
Hur lång skulle du vilja vara?: Jag är faktiskt rätt nöjd, lite medel sådär! ;)
Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Mörkare brun, nästan svart.
Vill du ha kort eller långt hår: Långt, ännu längre!
Har du lätt för att bli brun?: Japp det har jag väl! :)

SENASTE DU:
Åt?: Nån slags chokladpuddingsgrej.. :D
Drack?: Mjölk
Skrattade riktigt mycket?: Kommer inte ihåg.. Oj nu lät det som om jag aldrig skrattar haha!

VÄNSKAP:
Den som vet mest om dig?: Fanny, fina syster! Sen de närmsta kompisarna, ni vet vilka ni är. 
Den vän som du har känt längst?: 
Moa :) 
Någon du saknar att umgås med?: Moa, Hanna och Ellen, alla vi tillsammans..
Tappat kontaken med någon du saknar?: Ebba 
Någon kompis som bor långt ifrån dig?:
Alla bananas som är utspridda i landet, Norrköping Göteborg osv.. "/
Den du har mest minnen med?: Oj, har många härliga minnen med alla! 

ÖVRIGT:

Sport?: Gymnastik!
Galen eller lugn?: Beror på tillfälle och vem jag är med. Kan vara båda när jag vill. 
Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Jaaaa!
Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Örhängen! Känner mig naken utan.. ;) 
Vad tänker du på just nu? Vem som vinner Top Model, OMG!

Måndag med skola och gympa

Shoo! ;)
Inte kunat blogga något tidigare då jag inte haft tillgång till någon dator.
Men dagen har i alla fall spenderats i skolan. En rätt vanlig måndag som jag inte tänker gå in på i detelj, men vi dansade shottis på idrotten och planerade filmen på hemkunskapen.
Sen har jag ju arit på barngympa nu också, vilken gick bra. Lite stökiga ungar, men så är det väl alltid!

Snart blir det middag sen är det ju final av mitt favoritprogram, Top Model! Någon mer än jag som ska titta? :D


Träning

Hej och jehdå, nu sticker jag iväg på träning! Nu gäller det att glömma gårdagens kaos och tagga till inför RM i Göteborg. Blir alltid så sugen på att träna såhär efter en tävling, oavsetto m det gått bra eller dåligt! Puss!

Solsken

Jag och Fanny har just varit ute en sväng. Vi gick bara fram och tillbaka till mamma, men det var riktigt skönt att komma ut i alla fall! Solen skiner, den är flera plussgrader och vårjackan åkte på. Härligt!

Tog med systemkameran och tänkte fota lite. Men när jag ska ställa in skärpan så fungerar det inte att vrida på den? Vi fick lite smått panik, trodde pappa tagit sönder den när  han lånat den igår. Men det visade sig att han bara satt den på automatiskt läge, alltså att skärpan fixar sig själv. Tur att det inte var fel på den!


Bild från i vintras.


Söndag 09.41

Godmorgon alla!
Sovit gott? Det har jag, tills pappa kom och skulle väcka oss.. Jaja, det är väl bra at inte ova bort hela dagen, eller hur?

Idag måste jag nog plugga en del. Med tanke på att jag missade allt i torsdags och fredags. Och så måste jag verkligen plocka och städa i mitt rum. Halva golvet är täckt av kläder, väskor osv. Senare blir det träning också, jättetaggad efter igår haha!


Kaostävling, nån som orkar läsa?

Kan beskriva dagens tävling med ett ord. Kaos.

Haha, ska försöka sammanfatta. Först och främst så har vi två skadade, en sjuk samt att 4 personer inte tränat på en vecka. Bara det liksom.
Förträningen gick inte direkt bra. De blev flera tårar efteråt.. Och sen var det dags att tävla. Först ut för oss var tumbling. Och efter förträningen, fick jag veta att jag skulle göra dubbelflickis. Två som skulle göra det hade inte gjort på förträningen, men ena sa at hon skulle köra, inte den andra. Så jag hoppade in. Men grejen är att jaf inte kört dubbel sen förra vårterminen. Då kan ni fatta at den blev fail? Den sista flickisen likade nog mer en bakåtkullerbytta. Inte för att jag förväntat mig en supersnygg, men snälla lite bättre hade den väl kunnar bli? Och förutom min totala fail så var det fler missar. Poängen bliv typ 12.5/20. Lyckat..

Sen var det fristående. Vilket gick okej, tills jag gjorde fel i en obligatorisk övning. Stod på fel ben i en kombinationsbalans, så var tvungen att gå ner och byta! Inte bra. Efter hela tävlingen snackade jag Benny och Michaela med en av friståendedomarna, och han sa at vi fått massa minus pga att vi inte hade ett godkänt friståendeprogram enligt de nya reglerna. Totalt typ 13/20 poäng.

Sist ut var vi på hopp, vilket också var det bästa! Inga direkta fel, i alla fall inte av oss gymnaster. Däremot fick vi avdrag pga en annan sak, att en ledare inte stod rätt. Jaja.. Poängen blev 16.35/20.

Totalt kom vi 11/13. Misslyckad dag alltså. Trots det är jag inte ledsen nu? Rätt bra ändå att inte vara så tävlingsinriktat i sånna här sammanhang. Men har ju faktiskt lite saker att skylla på också, har legat dör i en soffa de två senaste dagarna. Skulle först inte vara med alls, sen skulle jag vara med på bara fristående. Och sen blev det hopp också. Och tumbling.

För er som inte orka läsa texten. Vi faila på tävlingen och kom 11/13. Jag gjorde de största felen, men var inte bara jag.. Pinsammt i alla fall. Men som sagt, detta var bara uppvärmning inför Riksmästerskapen! :)


Vet ni vad..?

Jag mår bättre idag! :D

Vilket förhoppnigsvis betyder att jag får tävla, eller i alla fall vara med på något. Typ fristående? Ska bara övertala pappa först hehe.. Men jag mår bättre, och efter en dusch och  alvedon så blir det säkert ännu bättre!

Och om jag inte får, så ska jag dit och titta åtminståne. Så oavsett om jag själv är ute på golvet eller inte, så kommer jag tillbringa större delan av dagen i Botkyrka hallen. :)

Jag typ dör av tråkighet

Hejsan alla.
Okej, det är typ klart nu. Jag får inte tävla imorn. Sjukt tråkigt att vara sjuk asså. Men troligtvis kommer jag it och hejjar på tjejerna i alla fall! Om inte annat så lär jag väl bli ännu mer taggad inför nästa tävling då, RM.

Själv har jag tråkigt nu igen, Fanny är med några kompisar och ska sova där. Antar att alla andra och ska göra nåt roligt, mysigt eller speciellt ikväll. Alla utom jag. Kuuuul..

Looklet

Har ni någonsin varit inne på looklet.com?

Fick tipset från fina Adrianna för rätt länge sen, och jag verkligen gillar den sidan! För er som gillar att sätta ihop olika outfits så är den perfekt, där finns massa modeller, bakgrunder ohc såklart kläder och assesoarer att välja bland.

Här är några stycken jag har gjort! ;)


Grymmt snygga vardagskläder, inspirerad av Kenza!


Rockigt och sött på samma gång, perfekt!


Lite lagom tillfixad, älskar kavajen!

08.42

Godmorgon!
Fredag idag alltså. Första gången på länge jag INTE är glad över att det är fredag. Kunde det inte vara typ tisdag så jag hade lite tid på mig att bli frisk innan helgen? Åh..

Jag mår ändå okej juste nu, eller jätteont i halsen men på bra humör. Inatt däremot var det hemskt.. Hade sånna där febertankar ni vet? För mig är det dels som att luften bli tjock eller tunn, eller att jag typ tar för mycket av nåt så det blir ibalans.. Det går inte att förklara, men panikkänslor i alla fall! Har ni också speciella drömar osv när ni är sjuka?

Hjälp mig!

Gaaaah, är det ingen som har nån superduper-bli frisk-medicin att ge mig?!

Seriöst, har bara vart sjuk i en dag och har redan tröttnat på det. Det här suger verkligen. Och det hemskaste av allt, är att jag troligtvis inte får tävla på lördag! Inte enligt pappa i alla fall.. Men hoppas, hoppads jag blir bättre! Jag som längtat så.. "/


Eftersom jag inte är på fotohumör direkt, så fick det bli en riktigt gammal bild! Haha, kolla hur ful volt.. Och kanske ännu värre, kolla hur omatchande byxorna och dräkten är?! Haha.

14.31

Hejhej!
Mår inte bättre, inte sämre. Tagit en till alvedon.. Usch det mest irriterand emed att vara förkyld/ha influensan är att man inte kan bota det direkt! Hehe, kan jag ha läst det där i biologiboiken? ;)

Nej men Fanny är här nu. Skönt, nån att prata med! Ojoj, nu kom en hantverkare också, great.. Och här sitter man och ser lagom snygg ut i pyjamasbyxor och oborstat hår. Yeey.. Haha.

Sjuk

Godmorgon..
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Stannar hemma från skolan, för är sjuk. Inte roligt alls! Jag var ju sjuk för bara et par veckor sedan, varför måste jag bli det igen? Och som sagt, väldigt dålig tajming med tanke på tävlingen i helgen. :(


Titta på träningen

Tänkte bara säga att jag nu drar iväg på träning! Eller ska dit, men tänker inte träna.. Mår inte tillräckligt bra och vill inte göra det värre! Inte bra det här alltså.. Måste ju träna inför lördag, och framför allt så får jag inte bli sjuk! "/

Provet gjort!

Tjeena!
Idag var det ju som sagt nationella prov i biologi! Hade det första lektionen, satt i två timmar.. Rätt jobbigt! men det kändes okej i alla fall, blir nog varken IG eller MVG för mig. Hoppas på VG i alla fall, men det återstår att se! :)

Annars har dagen varit rätt slapp, vi hade bara två lektioner efter provet. Men jag har tjatat hela dagen på att jag kännt mig konstig i kroppen haha! Antingen beror det på att jag läst för mycket biologi så jag börjat tänka flr mycket, fast det känns mer som att en förkylning är på väg! Inte bra alls, men tanke på att jag ska tävla i helgen! Om någon skulle vara intresserad av att komma på tävlingen och kolla lite, så är den i Botkyrka hallen och börjar klockan 13.00. Entré för barn upp till 17 år är 20 kronor tror jag. Haha kommer ni? ;)


Dagens vill ha..

.. Ear cuff!

Hur snyggt är inte det? Grymt snyggt! Och smart om man inte vill ta massa hål i öronen. Funderar verkligen på att införskaffa en sådan, blev extra inspirerad då en tjej i min skola bar ett i måndags. Riktigt snyggt!


Äntligen!

Nu har jag läst hela biologiboken!

Haha fattar inte hur jag orkade, men har i alla fall slummläst hela vår biologibok nu som är på typ 420 sidor. Känner att jag fortfarande inte kan precis allt, men samtidigt så kan ju inte allt komma på provet heller? Jaja. Nu kan jag inte förberede mig mer. Ikväll ska jag slappna av och ladda inför imorn. Tror det blir att titta på Bygglov hehe. Vi ska förresten anmäla oss dit med mamma, hah atänk om vi skulle komma med? ;)
Puss och godnatt, förresten så får alla nior därute ta och lycka till på provet! :)


Pluggar för fullt

Hallå där!
Sitter här och har jätteroligt. Säger vi. Egentligen sitter jag här och läser, läser och antecknar. Biologi alltså. Inte det man helst tillbringar sin lediga dag åt, men ibland får man offra sig!

Det blir förresten inga foton idag. Min lilla fotograf till syster är sjuk och orkar inte. Så jag får sjuta upp det ytterligare.. Tyvärr. Ska försöka få det gjort så snart som möjligt, lovar!


Dag 15 - Någonting jag ångrar

Det finns självklart flera saker jag ångrar. Saker jag gjort, eller inte gjort. Saker jag sagt, eller inte sagt.
Men egentligen, varför ska man spendera tiden med att tänka på saker man ångrar? Vad kan man göra åt det som redan varit liksom?

Saker jag ofta ångrar handlar om att jag ofta är så seg när det gäller shopping. Jag spanar in någonting jättelänge, sen när jag väl tänker köpa är det alltid slut. Då ångrar jag mig..
Sen ångrar jag mig även då jag säger saker jag onte borde.. För tyvärr händer det.


Studiedag!

Godmorgon godmorgon!
Idag har jag studiedag, hur skönt?
Hade tänkte gör massa kul grejer med tjejerna idag, men det blir inte så. Tyvärr måste jag plugga jättemycket, eftersom jag har nationella prov imorgon i biologi. Men lite skönt ändå, att plugga hemma istället för i skolan. :)

Juste, om jag hinner och orkar sen så ska jag nog börja fixa med nya bloggen? vet inte om nån missat det, men jag har faktiskt skapat en ny blogg. Flera anledningar. Om dagen blir som jag tänkte, så kommer designen dör vara fixad ikväll och jag kommer byta blogg! Vad säga om det?



Fick bli en gammal bild, från nyår. Denna gamla dator har ingen webbkanera, min mobilkamera har gått sönder och systemkameran är hos mamma. Hehe.

Barngympan

Tjeena tjeena!
Såg att Fanny gästbloggat, det var ju trevligt! :)

Själv fick jag det ju lite stressigt, berodde på att jag var så smart att gå till pappa. När jag kom dit kom jag på att jag inte hade nån nyckel. Smart där.. Så jag fick gå hem till mamma istället haha. Sen rusade jag iväg på barngympan, vilket gick okej. Men alla barnen var sjukt stökiga idag? Kaos alltså. Haha.

Nu sitter jag här och smsar. Inga roliga sms direkt.. Puss.

Gästblogg

Nu vill jag bara ha sommar!
Vera stack ju precis, som ni kan läsa under, och hon tog sina converse.
Förstår ni hur avundsjuk jag blir? Dels för att jag inte har ett par snygga vårskor än, och så för att hon kan gå ut när solen skiner.
Själv är jag sjuk. Kul? Nej, inte direkt...
Så jag slängde ihop ett litet sommar-kollage.
Enjoy! ♥




/ Fanny


Bråttom

Hejhej alla, hur mår ni idag?
Själv är det okej faktiskt, mycket bättre än i helgen. En del börjar lösa sig nu, men inte allt.
Nu har jag rätt bråttom iväg på barngympa, så hinner inte skriva mer! Michaela kommer inte, så Kim hoppar in istället. Hörs!

Solsidan!

Hemm nu och sitter och kollar på Solsidan! Träningen var okej, eller fick ont i foten så satt vid sidan rätt länge.. Men körde i alla fall fristående och hopp, vilket gick rätt bra ändå. Dock lyckades jag inte koppla bort all skit som jag tänkt.. Skulle inte ha tagit med mobilen hah.

Nej men nu sk ajag fortsätta kolla, hörs imorn! Då är jag förhoppningsvis på bättre humör också..


Ladda om

Är på feeeeeett dålig humör. Blä. Vet inte hur det började, men sen har det blivit så mycket värre pga saker jag inte tänker nämna här i bloggen. Så kan det vara.

Ska försöka ladda om nu, tagga till inför träningen. Nästa helg är det ju tävling, så har inte tid att tänka på annat (förutom natinella provet) och jag måste satsa allt på träningarna nu. Inget ska få hindra mig, så nu gäller det att glömma alla problem i några timmar.


Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sedan

Okej, denna bild togs för ungefär ett år sedan. Ser man någon skillnad? Luggen finns ju inte, och använde knappt något smink.. Hade det varit en helfigursbild, outfitbild, hade en stor skillnad varit kläderna! Hade väldigt tråkiga kläder då, ni vet utan assesoarer osv.

Men vad tycker ni? Har jag förändrats eller inte?


09.24

Godmorgon alla!
Sitter här i soffan och kollar lite på nåt program om vad som händer i Japan.. Usch, hemskt alltså. Både flodågen och kärnkraftverkat. Mammas jobbarkompis är förresten med på tv haha.

Nej men idag blir det nog en hemmadag igen.. Känner att denna helg inte blev helt lyckad, hände en grej igårkväll också. Juste, på tal om igårkväll, så vann ju Eric Saade Melodifestivalen, yeey! :D

Dag 13 - Mitt drömbröllop

Ojojoj, vart ska jag börja?
Antar att jag inte är den enda tjejen som vill ha värsta bröllopet. Ni vet, med massa blommor, på en vacker plats med den där perfekta klänningen.

Jag är döpt i kyrkan, och vill även gifta mig i en kyrka. Och ni vet kyrkan i Mamma Mia filmen? Den kyrkan ska jag gifta mig i. För hur fin är inte den och framför allt områder runt omkring? Det är från början Fannys idé, men jag tror jag lånar den lite haha. :)

Och så det viktigaste. Klänningen. Har ni någon gång googlat på Vera Wang wedding dresses? Om inte, gör det! De flesta klänningar är helt underbart fina, jag ska ha en därifrån! Lite passande med namnet också eller hur? ;)

Men det alra viktigast för ett lyckat bröllop är ju självklart att man gifter sig med den perfekta mannen. Det får man ju inte glömma!




              



    

Klippt mig!

Beställde klipptid, och åkte ner och klippte mig! Det behövdes verkligen, senast jag klippte mig var då jag klippte lugg vilket var på höstlovet.. Då kanske ni förstår att det var rätt slitet? Så jag toppade det, dock hittade jag fortfarande lite slitna toppar.. Jaja, ville inte klippa mer, trivs i långt hår! :)

Ser man någon skillnad?

FÖRE


EFTER


Haha skratta inte åt nedersta bilden.. Trött och osminkad, man fastnar inte alltid på bild! ;)


Igår

Godmorgon!
Ja, som ni märkte så blev det inte så mycket bloggande igår. Hade glömt att säga det innan, men vi var i alla fall bjudna på middag hos Jim och Jennifer! För er som inte vet vilka det är, så är det barndomskompisar och vi känner dom jättebra. Tyvärr träffas vi inta så ofta alla fyra.
Men kul var det i alla fall! Gick ju dit direkt efter skolan. Haha och vi skulle göra taccos.. Jag är typ sämt på hemkunskap har jag kommit fram till, när man inte fixar taccos är det illa asså! Sen kollade vi på lets dance och så, roligoch mysig kväll helt enkelt.

Tog tyvärr inga bilder, förutom några hemska bilder på Jennifers kamera haha.. Puss.

15.47

Tjeena, tänkta bara säga att jag är hos Jim och Jennifer nu och ska vara här hela kvällen! Så det blir nog inte så mycket bloggande ikväll.. ;)

Mot Salem

Tjeena, nu ska jag strax iväg på träning. Får som vanligt skjuts av min tränare haha!
Det är bara två timmar idag, men jag tror vi ska köra lite fristående också faktiskt. Snart tävling ju, så det lär behövas! Tävlingen är på "hemmapan" typ, så någon kanske är intresserad av att komma och titta? Återkommer i så fall om tider osv!


15.37

Heejhej!
Tänkte bar uppdatera lite snabbt innan jag måste ta fram spanskaboken, har prov imorgon.
Men idag var ju som sagt Majas kusin Rebecca med i skolan! Hon är lika gammal som oss och kommer nånstans ifrån.. Helsingland tror jag det var? Men hon var i alla fall jättesnäll och det funkade bra och så! :)

NU sk ajag som sagt plugga, och kl 5 blir det träning igen. Puss!

Dag 12 - En bild på ett ställe jag har varit på

Eh okej, hur ska jag kunna välja en bild på bara en plats jag varit på? Hm, tänkte välja nån bild på en plats som är lite extra speciell, men nu när jag tittade pland bilderna i den här datorn hittade jag ingen sådär jättebra tyvärr!
Istället får det bli ett par bilder på mitt landställe, jag brukar trots allt vara där rätt mycket. :)




Huvudstugan, fotat nu när vi var där under lovet.



Sommarbilder.

Stugan ligger på en fäbod (?) en bit utanför Leksand i Dalarna. Riktigt, riktigt mysigt ställe! I stort sett alltid varmt på sommaren, mycket snö på vintern, mysigt både ute och inne och och helt lugnt och skönt. Mys!




Torsdagsmorgon

Godmorgon godmorgon!
Torsdag idag, vilket betyder sovmorgon för min del. Härligt, fast snart är det ändå dags att börja dra sig mot skolan. Juste, idag kommer Majas kusin och hälsar på i skolan typ! Ska bli kul att träffa henne, hon verkar snäll av det Maja berättat.
Hörs senare!

Typ extrem närbild.. Nej men facelook för dagen!

Gymnastik

Nu sticker jag alldeles strax iväg på träning! Det var en hel vecka sen sist, eftersom att jag missade två träningar då jag var i Dalarna. Men nu kan jag inte missa fler träningar på ett tag, nästa helg är det tävling här hemma och om ytterligare två veckor är det RM1 i Göteborg. Mer om det senare, nu måste jag gå!



Två in action bilder på mig. Fotat av vår egna fotograf haha, Erika Markgren.

Onsdag 14.28

Heej heej alla! :)
Kom nyss hem och sitter och äter lite youghurt. Skolan kändes riktigt bra idag faktiskt, rätt lugnt och en hel del skratt också! Jag, Annie, Petra och Darine hade jätterolig under so:n, vi satt och spanade efter några snygga byggarbetare som jobbar i vår skola just nu haha! :D

Ikväll blir det träning, men innan dess måste jag läsa biologi. Har seriöst en hel fet bok att pressa igenom, för vi har nationella nästa vecka och jag måste verkligen repetera allt. Jobbigt värre! "/



Jag idag! :)

Svar på tal


Sara:
asså jag måste bara fråga, du snackar ju hela tiden om vilket gymnasium du ska välja och så :D vad ska du gå för linje, alltså vad tänkte du jobba med? :)

Svar: Haha ja jag pratar en hel del som gymnasiet.. Och har ju faktiskt glömt att berätta om vad jag till sist valde! Detta är hur jag valde, dock finns det stor chans att jag gör aomval i april. :)
1. Natur-Natur på Södra Latin
2. Natur-Natut på Tumba Gymnasium
3. Teknik-Arkitekt på Tumba gymnasium
4. Natur-Natur på Vittra Södermalm
5. Natur-Natur på St:a Ragnhilds

Hoppas du är nöjd med svaret! :D

Pluggat med Karin

Hejsan alla! :)
Kom nyss hem från Karin! Vi var tvungna att skriva ett so arbete som ska var ainne imorgon. Snacka om att vi jobbade hårt, men bra blev det! Han även med att äta lite tortelini haha och titta på massa konstiga klipp på youtube. Har ni sett de där videorna om att Justin Bieber skulle var en 51 årig pedofil? Och att Michael Jackoson skulle var levande, och utklädd till en bränskadad kompis? Inte för att jag tror på det direkt, men det var ändå lite läskigt att sedan gå hem i mörkret. Haha!
Innan var det ju skola, rätt vanlig dag. Rätt roligt faktiskt, dansade foxtrot (?) med Max på idrotten och fick äntligen vår bil att rulla på tekniken. Yeey haha!


Gammal bild.. Men hade i alla fall inbakad fläta idag, Annie som gjorde på mig! ror jag ska förja ha det oftare, det var rätt snyggt.. Vad tycker ni? Hiss/Diss? :)


Dag 11 - Något jag oroar mig för

Länge sen jag gjorde ett sånt här inlägg, men bättre sent än aldrig eller hur? ;)

Just nu oroar jag mig faktiskt för rätt många saker. Eller alltså, jag går inte runt och oroar mig hela tiden, men det liggar hela tiden bak i huvudet. De kommande veckorna är det rätt mycket som händer, bl.a nationella prov i biologi och gymnastiktävling. Sen finns det alltid massa andra småsaker som cirkulerar runt i huvudet..

19.37

Tjena tjena, hemm nu efter två pass med små söta ungar! ;)
Det gick jättebra, körde airtruck med dom och det tyckte dom var roligt. För er som inte vet vad det är så är det ett jockt luftgolv, rätt studdsigt och roligt.
Nu är jag i alla fall hemma, ska äta sen blkir det Top Model. Ett av mina absoluta favoritprogram faktiskt!
Puss på er! :)

Barngympa gånger två

Hejhej alla, hur mår ni? :)
Själv är det bra. Det var ju första skoldagen efter lovet idag och det funkade väl bra för det mesta.. Dansade på idrotten igen, och så på hemkunskapen började vi förberede för en film vi ska göra. Rätt kul faktiskt!

Snart ska jag åka iväg till Salem, idag blir det barngympa gånger två. Först blir det min nya grupp, och efter det ska jag hoppa in som extra ledare i min förragrupp, den jag hade i höstas. Ska bli roligt att ha de barnen igen!


Juste, imorse bytte jag örhänge i mitt nytagna hål! Hittade ett gammalt ensamt örhänge som passade perfekt. ;)

Home sweet home

Hejhej, tänkte bara säga att jag är hemma nu! :)

Jag, Fanny och Fleecan tog tåget hem för pappa skulle vidare på någon jobbgrej. Så vi¨åkte tåg vilket tog ca 2½ timme, lyssnade på musik, läste smsade och så. Skämde ut mig lite också, men det tar vi inte här! ;)

Har  i alla fall haft det riktigt härligt på landet, inte gjort så mycket förutom att åka skidor och slappa, men skönt har det varit! Så lovet slutade bra, trots att det började med att man var sjuk.. Det enda tråkiga är att jag inte hunnit träffa några kompisar alls! Eller Maja en gång, men inget mer. Tråkigt faktiskt!

En sak ni inte visste..

..När jag och Fanny var små erböjöd pappa och mamma sig att köpa en häst till oss! Vi skulle ha den hos vår granne här på landet, han bor här hela tiden och har alltid haft minst två hästar. Men vi ville inte ha någon. På ett sett ångrar jag det, men samtidigt så vill jag inte bli en hästtjej. Jag är inte den som älskar hästar så..


Här en en av hans nuvarande hästar, hon heter typ Pilla?! Tror jag.. Fast jag brukar nog säga Pillan. Roligt namn i alla fall!


09.46

Godmorgon!
Är ju som ni vet i Leksand, närmare bestämt Skinnaråsen..
Det blir inte så mycket dator här uppe precis, det är lite det som är grejen faktiskt.
Dagen kommer spenderas på samma sätt som gårdagen gjorde. Först blir det skidåkning i Romme som ligger en timme här ifråån, sen blir det hem och äta middag, spela monopol, grilla marshmallows.. Myskväll helt enkelt!
Hoppas ni har det bra, och att jag inte missar något kul som händer där hemma.. Puss!

Skidbacken

Nu är vi i Romme och åker skidor! Jätteroligt, dock var det bara två veckor sedan jag var här sist. Då var det iskallt, idag är det varmare i alla fall. Hoppas ni har det bra, några av er är säkert också borta och åker skidor? Eller snowboard kanske? Åh, det är någonting ja skulle vilja lära mig. Det ser enligt mig så mycket häftigar ut än skidor, eller vad tycker ni?


Gästblogg ♥

Hej hej!
Fanny här, Veras lillasyster. Nu är vi uppe i stugan, och eftersom Vera är så tråkig så tänkte jag blogga lite... ;)

Hon har väl sagt att hon har skaffat en ny blogg? Även om ni inte vet adressen än.
I alla fall, på den så kommer jag att gästblogga någon/några dagar i veckan. Tror ni att det blir bra? (Och ni kommer få adressen när bloggen är fixad...)
Hoppas det. :)

Puss


Ni får en bild på mig från Nyår, även fast den inte är särskilt fin, haha! :S

Leksand

Nu åker vi till landet, så uppdateringen lär vara lite sämre de kommande dagarna. Men har fixat något tidsinställt, och kanske att jag kan blogga lite där uppifrån. Ska försöka! Puss!

Shoppingen

Här är bilder på det lilla jag shoppade igår! Är nöjd trots att det inte blevså mycket, det kanske bara var bra? man blir så sugen när man går där i butikerna och ser alla snygga sommarplagg.. Men den när man kommer ut igen ligger snön där och man påminns om att det fortfarande är vinter. Så jag ska försöka att inte shoppa mer sommarkläder fram till det faktist är varmt! Tror ni jag kan hålla det löftet? Hm.. ;)


Mönstrat linne med djupare brottarrygg, H&M 99:-


Guldiga vingar, silvriga ringar och ett svartsilvrigt armband. Från Ur&Penn, tack vare den stora rean gick allt på endast 45 kronor tillsammans!

Bilder fån igår

Har hittat sladden, så nu kommer lite bilder från gårdagen i Stockholm! Inte många och inte de bästa, men så kan det bli när man är med kompisar som slyr så fort man tar fram en kamera.. ;)







21.29

Hejsan alla!
Jag är ledsen, men hittar inte mobilsladden så kan inte lägga upp bilderna från idag nu. Det får bli imorn troligtvis. Inte för att det blev så bra bilder heller för den delen. Men ändå!
Hade en rolig dag i alla fall, först var vi ju hos Linda i en timme och pratade och ringde runt och så. Tyvärr var det bara 4 personer där, igen..
Sen höll jag och Maja på att missa bussen, så fick springa haha.. Mötte Fanny i Tumba och åkte in till stan. Shoppade inte mycket, blev bara 45 kronor faktiskt! Hur då? nej men jag hade presentkort som jag betalade ett linne med.
Fikade gjorde vi också, jättemysigt! Det blev Espresso House. Varm choklad och brownie.. Mums!
Fick brottom för att hinna med tåget hem sen, fick gå jättesnabbt vilken mina fötter inte gillade. Hade min  kilklackar, och om det inte vore för att dom är så grymt snygga så snulle jag inte använda dom längre än en timme i sträck. Jaja, det är väl som man brukar säga.. Vill man vara fin får man lida pin!

Imorn blir det shopping igen, denns gång i Skärholmen med Max. Mer om det imorn! Puss!


Bild från i sommras

Möte sedan shopping

Tjeena tjeena, blir ett snabbt inlägg nu. Har pizza i micron som jag får slänga i mig innan jag möter upp Maja och går till Linda. Vi åker direkt in till stan sen, och eftersom att jag inte kan mobilblogga så hörs vi inte förrän ikväll! Lovar att fota, så håll utkik senare! ;)

Tisdag 09.22

Godmorgon alla söta!
Idag är det tisdag och jag är helt frisk. Skönt!
Idag har jag lite planer i alla fall, ska inte bara sitta hemma som jag gjort hittills på lovet. Klockan 1 ska jag vara hos Linda och vi ska vara några där och prata om en ev klassresa. Ska försöka att inte vara där för länge, för efter det ska jag dra in till stan med Maja och Fanny.

Uppdaterar mer senare, ha en bra dag! :)

RSS 2.0