20.00

Tjeena! <3
Sitter i soffan nu med Maja och Fanny och har det mysigt. Annie var tvungen att går vid 6 typ.. "/ Men hade det kul när hon var här iaf, fick höra allt om de 3 veckorna i England. Saknat henne nåt enormt, det märktes verkligen när hon kom på uppfarten.. =)
Puss!

Shopping


Randig bas t-shirt, Lager 70 (Pieces)


Tröja med nitdetaljer på axlarna, Lager 70 (Only)


Oversize t-shirt, Lager 70 (VILA)


Mönstrade glansiga leggings, Lager 70 (Pieces)

Vad tycks? Själv blev jag riktigt nöjd med grejerna! =D

Och juste, ska länka en barndomsväns blogg! Rebecka heter hon, tyvärr har jag typ tappat kontakten med henne... "/ <3

Home

Hellu! <3
Nu är jag tillbaka på bloggen som vanligt igen!
Hemma från landet, just nu hos mamma och väntar på Maja och Annie som ska komma hit. Saknat dom! Har inte sett Annie på..3 veckor?! Alldeles för lång tid.. Karin skulle egentligen också med tyckte vi, men hon är på landet. =(

Kommer nog inte göra nåt speciellt, bara snacka om allt som har hänt och så ni vet. Sen sover Maja här inatt, nice. Imorn blir det kanske att träffa några.. Hoppas det. =)

Juste, i förrigår var vi och shoppade lite i Leksand! Har fotat, men inte laddat in på datan än. Bilderna kommer upp senare. ;)


Känn er älskade och saknade, multigrupp 3! <3


Nyduschad

Tjaa! <3
Har precis duscat i bastun, riktigt skönt.. Var helt gräsig och allt efter att ha blevit nedsprutad av gräsklipparen. Men den var kul att köra iaf! =D

Smsade lite med maja idag, och några andra såklart men, och hon är nu på grönan med en av killarna från sportscamp, jag vill oxå! Han frågade mig oxå, men jag kan ju inte precis åka in dit härifrån.. Synd synd. "/

På tal om sportscamp, så är det det enda jag tänker på. Hela tiden. Fanny blir galen, jag har lixom berättat allt typ 1000 gånger, haha.. Men det var så grymt kul! Saknar alla nåt sjukt, efter att ha träffats i bara en vecka så är det kanske lite konstigt? xD
Puss! <33

P.s Jag blir verkligen gaaalen!! Seriöst... ._. // Fanny  ^^


I Leksand

Tjeena !
Det blev ingen bloggning igår, varför inte?
Jo, igår åkte jag pappa och Fanny upp till landet, där jag är nu då. Hann inte skriva nåt igår då. Men datan är med iaf, yeey! Men den är sjukt seg.. -.-
Menmen. Idag ska vi typ fixa på tomten och så. Klippa gräset och sånt ni vet. Vi har en ny gräsklippare, en sån man sitter i ni vet.. Haha, jag vill köra! xD
Puss! <3

Ny design på gång?

Tjeena! <3
Inte blivit så mycket uppdatering idag precis, fast än jag varit hemma hela dagen. Vet inte vad jag har gjort egentligen..? Menmen. Just nu jobbar jag i allafall på en ny design. Har gjort headern i paint, så den är ju inte perfekt precis. Vet inte hur länge jag kommer h den designen, om jag ens ska ha den alls. Annars ska jag få hjälp med en ny design! ;)
Den designen som är nu har jag inte gjort själv, den vann jag i en tävling typ. Tycker verkligen om den, men bilderna i headern är ju så gamla och aa.. Känner för nåt nytt, nåt rosa och fint. Bloggen heter ju trots attl pinkpebbles så.
Puss! <3

12.17

Godmorgon alla söta!
Tog en riktig sovmorgon idag, det var sjukt skönt efter en vecka på sportscamp då man gick upp senast 8. Idag blir det nog bara en slappardag. Packa upp, städa och försöka fixa mitt rum lite. Det är så tråkigt, har inte fixat det nått typ sen vi flyttade hit, haha.. Sen kanske jag ska kolla på Eclips igen, med Fanny då. Nice! ;)
Kisses! <3

Sportscamp bilder


Några av de fina tjejerna från gruppen <3


Klättertävling på gång! =)


Ett vykort vi skickade. Ett gäng från gruppen, saknar er alla! <3



Heheh, okej det blev inte så många bilder.. Tog inte så många, och dom jag tog blev inte så bra så. Det där får räcka, hah.


Eller vänta, nu kom det upp fler på facebook! Så här får ni något till! xD


Taggar infölr discot! Eller, jag och Maja ser inte ut att göra det men.. xD


På golfen.. Om nån vill veta, så är jag sämst på golf. Och jag menar det.

Bästa grupp 3 <3

Nu är jag hemma igen!!

Har verkligen haft en sjukt härlig vecka på sportscamp, med massa underbara människor, roliga träningar, dans och skratt. Skitkul!
Saknar alla redan.. Det är alldeles för långt till återträffen den 18 september.. "/

Men tyvärr orkar jag inte berätta så mycket om allt, det har liksom hänt så mycket. Men lite kan jag berätta. Vi hade den bästa gruppen, men inte det bästa rummet.. Hahah. Jag, Maja och Vera E (första gången jag träffar en annan Vera!) sov i ett rum tillsammans med 2 tjejer från en annan grupp. Dom var lite..anorlunda kan man säga! xD
Hah, och sen var det träningar flera gånger om dagenb, nu har man onte i hela kroppen asså.. Speciellt i benen och i den skånska ballen, hahah! Det var två skåningar i gruppen, dom sa att balle var rumpa och att grina var skratta, hahah..
Sen var det ju disco igår också, yeey! Skitkul var det! Men några andra ledara klagade på en hela tiden..? Vi var för lättklädda tyckte dom och så sa dom till en så fort nån strulade med nån att det var förbjudet?
Iaf, det har varit en skitbra vecka. Och vi får inte komma tillbaka nästa år, oh no! Saknar alla så grymt mycket redan.. =( <3

Puss på er alla, nu ska jag sova tror jag. Hahah.


SportsCamp ^^

Tjeena! <3
Nu är det fjärde dagen här på sportscamp, och vi har skitskul är! Jag och Maja sitter här vid en data nu.. äntligen fritid, haha..
Har sjukt mycket träningsvärk sen brottningen vi körde igår, man kan ju inte gå normalt ens.. ;)
Bästa gruppen här också. Massa sköna 95:or plus Ludde som är 96:a! xD
Kisses! <333

Hejdå..

.. nu sticker jag iväg till Norrköping och Sportscamp!!

Hörs om en vecka, kanske kommer det nåt inlägg därifrån också. ;)


En bild från förra året.. Då var vi 9 som redan kände varandra, i år blir det bara jag och Maja! Fast kommer träffa några där från förra året också.. :D

Shoppat de senaste veckorna...

...Okej, orkar inte hämta och ta kort på allt. Men ni får se lite! ;)



Detta köpte jag inne i stan när jag var där med Annie, innan vi drog till grönan.
Bh:ar och mönstrade kortstrumpor - Kapahl
Mörk och ljusrosa nagellack - Cubus (Deepend)
Svarta kortstrumpor och fondation - H&M


Hahah, en kopp jag köpte.. Den såg typ ut så, har ritat i paint! xD
Köpte den i Oxelösund, när jag och Jim såg den tänkte vi direkt på mig..

Har också köpt 3 par trosor från Cubus, älskar dom, och ett par svarta enkla bikinatrosor från H&M. Det köpte jag förut när jag, Maja, Annie och Karin var i stan efter att ha sett Eclips. ;)

Pusspuss! <333

Packa packa packa

Nu blir det att börja packa.. Precis varit och badat lite snabbt. Känner mig lite stressad nu, inte börjat med nåt... "/


Morning

Godmorgon bloggen!

Vaknade för 20 minuter sen.. Är jättetrött. Hur ska jag klara mig på sportscamp, man går ju typ upp halv 7 då?! Usch.. "/
Menmen. Idag ska jag alltså packa och fixa. Känner att jag har med mig onödigt mycket, men bara det får plats i väskorna så.
Puss! <3

Bilder från Oxelösund, grönan och Saltarö!

Oxelösunds camping, med Jim, mamma och Ann-Sofi:


Ministugan vi bodde i.. Snacka om litet asså! xD


Kväll på stranden


Hahah, jag på en gunga.. ^^


Saltarö, med mamma och Fanny:


Militärklippan, där vi oftast badade =)


Jag vid klippan.. Älskar bikinin förresten, vad tycks? Mammas gamla.. ;)


Kvällsbild vid vattnet.. <3

Gröna Lund med Annie och syskon och deras kompisar och mammor.. xD :


Anna, Annie, Fanny och jag uppe i FrittFall! :D


Ehm, jag inne i lustiga huset.. Fick den där grejen när jag förlorade på pilkastning, haha! xD


Held död efter dagen på grönan, haha!


Juste, shoppat lite smått också. Visar det senare!
Kisses! <33


I´m back..!

.. Eller åt mistånde till söndag, då jag åker till sportscamp.

Den senaste en och halva veckan har jag tillbringat tillsammans med mamma och Fanny på Saltarö i skärgården. Vi har bott i två olika stugor. Har haft det riktigt mysigt! Badat varje dag, det har ju varit upp till 30 grader i skuggan lixom. Och brun har man blivit också, yes!
Kom hem för nån timma sen. Funderar på att träffa Maja en snabbis. Snacka lite om nästa vecka,  vi två drar till sportscamp i norrköping! Längtar grymt, har lixom suttit fast i en stuga nu utan att ha träffat så mycket folk. Inte för att det inte varit mysigt med ni fattar, jag vill tillbaka till verkligheten nu.

Puss! <3


Typ bloggpaus.. pga semester, haha!

Godmorgon alla !
Nu är det så här att jag kommer inte kunna vara så aktiv på bloggen nu de kommande veckorna. Idag åker jag till Saltarö i typ en och en halv vecka, sen blir det Sportscamp typ direkt efter och sen åker jag upp till landet i Dalarna. Och tyvärr tror jag inte att jah kommer ha tillgång till nån dator eller internet på nån av de ställerna! Hahah, hur ska jag klara mig..
Men efter det, så kommer jag troligtvis forstätta blogga med den normala updateringen, great huh?
Men ni får ha det så bra, mobilen är självklart med så ni som har mitt nummer får gärna smsa lite sådär ibland!
xoxo/Vera


Favoritbild i repris. Älskar er tjejer! <33333333

Har badat och träffat Annie

Tjeena! <3
Kom typ nyss hem. Har varit borta vid övrasjön och badat, jag och Fanny träffade Annie och Alicia där. Det var sjukt mycket fiskar som simmade precis runt en? Lite läskigt där..
Men sen gick vi i alla fall upp och var hos dom. Planerade lite för onsdag och så, ska till grönan bla då. På onsdag blir det förresten sista gången på typ.. 3 veckor som jag träffar Annie! Usch.. Ska försöka hålla kontakten, men inte lätt när det är svindyrt att smsa utomlands och när man inte har nån dator tillgänglig. Hm.
Puss! <3


Bildbrist. Fick bli en bild från i våras..

Söndag 10.36

Gomorron!
Idag blir det nog bara en slapp hemma dag, kanske går ner till sjön med syster och badar lite också. Sen måste jag ju börja packa, åker iväg till Saltarö imorn så. Juste, har tänkt lägga ut bilder på vad jag köpt i veckan, men det går inte så bra etfersom att allt är hos mamma.. Så det får vi isf ta en annan gång!
Puss! <33

Min vecka

Tjeena! <3
Nu är man hemma igen, har haft en grym vecka! Det haf hänt mycket hela tiden, har bara sovit hemma en natt.

Måndag:
Jag och tjejerna tog båten ut till Ensta Ö och badade och solade, jättemysigt! Sen rodde vi hem igen, och grillade hamburgare och sov hemma hos mig, hos pappa. Min enda natt hemma..

Tisdag:
Vi ställde klockan på 8.45 för att fixa till oss och sen åka in till Gröna Lund. Hade verkligen sjukt kul, och vi åkte både Fritt Fall och Insane! Wow asså, skitkul men lite läskigt.. Käkade tacco tallrik och köpte godis. Höll på att koka ihjäl, man ville bara hoppa i vattnet typ, haha.. Men sen fram mot kvällen åkte vi hem och sov igen, inte hos mig. Kollade på en VM-match, Spanien-Portugal tror jag. Sen somnade vi enfter, sjukt trötta.

Onsdag:
Ställde klockan igen, och efter frukosten drog vi in till stan och kollade på Eclips! Den var helt grym, vill verkligen se igen.. Sen stannade vi ett tag i stan, köpte trosor och en enkel bikini underdel. Sen orkade vi inge mer, och åkte hem och sov i tält! Jättemysigt. Sjöng allsång mitt på natten, hahah!

Torsdag:
Var tvungen att gå upp vid 9, packa ihop och äta snabbt sen dra hem. Hade en timme på mig att packa innan Jim och hans mamma  kom och hämtade upp mig. Vi åkte mot Nyköping typ, eller till en camping utanför. Senare hämtade vi mamma vid tåget. Vi hade en liten stuga, var där hade det mycigt bara.Spelade minigolf och så.

Fredag:
Dagen spenderades mest nere på stranden, härligt. Har fårr en del färg också, yeey! Sen år vi nudlar och hade mysigt och aa.

Idag, lördag:
Packade ur stugan imorse och åkte småvägar mot Norrköping och Stadium SportsCamp. Stannade och fikade på vägen och träffade Annies släkt haha.. Sen kom vi till campen då och gud villka minnen jag fick direkt när vi kom dit! Villa bara stanna.. Men vi kollade på tjejernas avslutning och sen åkte vi hemmåt.


Japp, så har min vecka hittils varit. Imorn blir det nog att vara hemma och slappa typ, sen på måndag åker jag iväg igen, till en stuga på en ö i skärgården där vi ska varea i typ 1 ½ vecka.

Pusspuss! <333

RSS 2.0