NY BLOGG

Nu startar jag om.

Har tröttnat på denna blogg. Pinkpebbles, vad är det? Och så gillar jag inte att arkivet går så långt bak. Vill ha nytt, så från och med imorgon bloggar jag på http://VeraLinn.blogg.se .

Jag har haft denna nya blogg ett tag, men tänkte inte börja använda den förrän designen var fixad. Nu blev det inte riktigt så ändå.. Designen är rätt tillfällig. Men den duger sålänge.

Hoppas att alla läsare följer med mig dit, och att jag även får nya läsare!


Firat Fanny

Hejhej! :)
Som sagt så fyller Fanny år idag, och det har vi firat med tårta, bullar och kakor utomhus, tillsammans med farmor, farfar och mormor. och med tanke på att det är påsk, så fick även jag lite små presenter, alltid trevligt! Farmor och farfar har åkte hem, men mormor är kvar och ska sova här. Hon bor lite längre bort..
har varit ute och solat, och även försöka lära mig vollyboll av Fanny. Jag är inte så duktig direkt, opch fick ju jätteont på handlederna.. Märks att jag är nybörjare?
Nu sitter jag och pluggar.. Inte roligt, men ligger så efter så jag måste. Nej nu ska jag forstätt amed den där spanskan... Puss!

Förresten, har ni tänkt på att jag knappt lägge rin några bilder just nu? Har fotat en del, men inte laddat in. Ska göra det, så får ni en lite blandad bildbomb senare! Blir det bra? ;)

Igår

Hejsan hejsan!
Jag lär nog inte uppdatera så jättemycket idag efterosm att vi får gäster och ska fira Fanny och så. Men tänkte bara berätta hur det gick igårkväll! Vi gick som sagt ut och sprang med Annies familj, och sen åt vi middag där. Det gick seriöst bra att springa, trots att jag inte gjort det sen.. Skoljoggen?! Haha. Men sen åt vi middag och efterrätt, pratade och hade det trevligt.
Kom hem rätt sent, och precis när vi ska gå in så hör vi värsta skriket, alltså en tjej som skriker typ galet. Usch, lät verkligen hemskt.. Vi stannade för att se vad det var, för det lät nära. Trodde seriöst att nån blev våldtagen eller nåt.. Men det visade sig vara en kille som skrämt en tjej. Vet vilka det var, men nämner inga namn. och vi som redan var rädda efter att ha pratat om massa andra läskiga saker hehe!
Puss, ha en bra dag!

Världens finaste syster

Nu är det så att idag fyller min lillasyster Fanny 13 år!

Tusen gånger grattis och massa kramar till dig darling! Tonåring nu, du som alltid skulle vara liten.. Fast du kommer alltid vara liten för mig, hela tre år yngre faktiskt. Älskar dig och är så glad att du finns!

Grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis!


Tummen upp.. Typ?

Nu åker vi och möter Annie och hennes familj, så ska vi gå till spåret och springa tillsammans! Kommer hamna så efter dom, jag är så otränad.. Eller nja, otränad var väl att överdriva, men jag har helt klart världens sämsta kondition! Inte bra.
Efter det ska vi äta hos dom också, mysigt! Eller hm, hur mysigt kan det vara där alla är svettiga coh äckliga? Haha nej men det bli nog bra. Puss!


Sommarvärme

Tjeena tjeena! :)
Är på bra humör igen, nu är det städat och fint här hemma, och saker och ting har löst sig. Och bäst av allt, det känns verkligen som sommar utomhus! Galet varmt, ligger och solar i bikini.. Hade tänkt bli riktigt brun och snygg i sommar, så skönt att man kan börja tidigt! För inget solarium här tack. Äkta ska det vara! ;)




Skärtorsdag

Godmorgon!
Idag är det alltså skärtorsdagen, påsk!
Måste städa här hemma idag, det ser  ut som jag vet inte vad. Sen funderar jag på att träffa några kompisar och så. Ingen träning ikväll heller, så man kanske ska ta sig ut och springa? Inte min grej direkt, men borde nog göras ändå.
Puss!

Träningen

Hejhej :)
Kom nyss hem från träningen. Dengick väl okej, till coh från i alla fall. Börjar äntligen få till springandet till trampetten och därmed höjden! Dock fick jag lite ont i höften/benet. På tumbling gick det inge vidare, orkade inte koncentrera mig hehe..

Jaja. Nu ska jag duscha och så, sen måste jag flytta tillbaka min säng till mitt rum. Men först ska jag ta en kaka haha, sockerberoende.. Usch, nåt som är dåligt med påsklov är allt godis man moffar i sig! xD
Puss och godnatt

17.37

Nu har Annie gått för nån timme sen och det känns typ jätteensamt haha.. Tråk!
Ska äta middag nu och sen blir det träning. Otaggad, men känner att jag borde träna nu så mycket chips osv som vi ätit de senaste dygnen haha! ;)

I wonder what goes through your mind when you hear my name

Godmorgon! :)
Annie är i duschen nu så passar på att uppdatera lite. Ingen av oss är på samma superhumör som vi var igår, för det hände lite grejer igårkväll..
Jaja. Ska väl försöka fixa det och tänka på annat, försöka njuta av ännu en dag hoppas jag! Sen får vi se vart dagen leder oss. Ikväll har jag i alla fall träning, och Annie ska kanske komma med och titta.
ha en bra dag, puss!


19.15

Tjatja ! :)
Dålig uppdatering fortfarande. Är i alla fall med Annie, vi vaknade kl 8 imorse haha? Gick upp då och satte oss ute en stund, mys! Sen dess har vi bla varit nere i Tumba och köpte present till Fanny och legat ute i solen i bikini, haft det allmänt kul! Annie ska sova här inatt igen hehe.. Nu håller vi på att göra middag, det går väl sådär.. Sen drar vi ut. Har varit ute jättemycket idag, jättefint väder så det är bara att njuta så länge det varar!
Kommer troligtvis upp lite bilder från dessa dagar, men orkar inte lägga upp de nu. Puss! :)


Fix U

Nu är den äntligen här!!!

Vidion vi alla väntat på haha.. Nej  men som ni vet, så har jag, Max och Gustav spelat in en låt i studion och sen gjort en video till! Började innan jul, så snacka om att det tagit tid... Jaja, nu är det klart.

Vad tycker ni? :)


Med Änni

Tjena tjena, inte då mycket uppdatering det där dagarna! Är det lov så är det, har annat för mig!
Idag har jag varit med Annie och Max, vi var först hos han och hoppade studsmatta osv, sen åkte vi faktiskt till skolan och klippte klart musikvideon. Den kommer ut senare ikväll eller imorn! Wiho, spännande? :D
Nu är jag och Annie hemma hos mig, liger och tittar på tv och så. Kaninvakter har vi blivit också! Så söt så. Hör av mig senare, puss!

Väntar i solen

Tjena tjena, hur är det med er? ;)
Med mig är det bra, glad av flera anledningar! Väntar nu på att Annie ska komma så vi kan dra vidare, men som vanligt så är hon sen. Typiskt dig Annie, men älskar dig ändå! :D
Det är i alla fall riktigt skönt väder idag igen, så solglasögonen är på och håret är upsatt. Är det bara jag, eller känns det mer som sommarlov än påsklov? :)


Nästan Fannys födelsedag

Godmorgon godmorgon!
Idag har vi lite extra firande för Fanny, här hos pappa nu på morgonen. Hon fyller år på fredag egentligen, men då är vi hos mamma så pappa ville ju fira henne också så. :)
Sen idag ska jag jag träffa kompisar, Annie bland annat! Får se vad vi hittar på.
Ha det bra, puss på er! ;)



Vilka snyggingar haha! Bilder från nyår.

Glad gladare gladast!

Så, nu har jag tid att skriva igen!
Idag har jag som sagt suttit ute och solat och pluggat lite grann, fick faktiskt lite färg. Sen skulle ju jag och Fanny ut och fota också, men vet inte hur bra det blev.. Dels så rann tiden iväg på annat håll, och så upptäckte vi att systemkameran var oladdat! Jätteirriterande, jag som fixat mig och allt redan.. Men vi fotade lite ändå med an vanlig gammal kamera. Ska titta på bilderna nu och se om dom duger eller om jag får ta nya senare.
Sen var det träning också. Fristående först vilket gick okej, sen andra timmen gick sämst. Var tvungen at ändra min sats och springstil till trampetten för jag springer så dåligt, hehe.. Men sen mot slutet gjorde jag några dubbelvolter i alla fall! Och Elin var idag först med att ställa sin, grattis grattis!

Sen nu så har jag duschat osv, och är typ såhääääär glad! Säger inte varför, men det lilla gjorde min dag! :D

Hörs snart!

Pratar med Annie i telefon, skriver sen! ;)

Plugg

Nu sitter jag med shorts och linne, ute på altanen i solen, med Justin Bieber på och pluggar. Finns det bättre sätt att plugga på eller? Nej, detta var rätt härligt faktiskt. Puss!

Eye

Godmorgon godmorgon!
Uppe tidigt idag igen.. Visst hade det varit skönt att sova, men man vill ju få ut så mycket som möjligt av lovet så!
Idag blir det dock kanske inte jätteroligt hela tiden. Måste plugga en del tyvärr. Men sen ska jag också försöka gå ut och fota lite, så jag kan starta upp den nya bloggen någon gång! Och senare är det ju träning också.

Jag har förresten blivit konstig i halsen? Har inte ont men låter lite konstig, och kan intesjunga då heller.. Tråkigt, men det borde ju gå över innan MM galan osv!



Min dag..

Hej.
Denna dag har jag som sagt tillbringat inne i Eriksdalshallen, på vårgalan. Kan inte direkt säga att dagen var lyckad. För det första så var jag helt otaggad, ville hellre göra och tänka på annat. Men var ju där i alla fall, vi hade ju lååång förstäning och det gick inge bra. Vågade inte, kunde inte, fick ont.. Bra början. Tog paus opch fikade och snackade skit, det kändes bättre igen. Skämdes gjorde vi också, det var en, eller två, killgrupper som var grymma! SM klass, de lekte och utklassade oss haha. Men sen trä'nade vi lite till. Det var då det började bli riktigt dåligt. Michaela gjorde illa sig. Inte lite direkt. Sjukpersonalen kom, hon grät och man såg hur ont hon hade i armen, vid armbågen. Jag fick typ panik och börjar själv gråta.. Tycker dte är så jobbigt när sånt händer, speciellt när man känner personen. Så jag blev jättedeppig. Satt en bit bort och tittade. Hon var tydligen helt borta.. Kunde inte ta sig till bilen så en ambulans kom och hämtade henne. Fy asså..
Men vad skulle vi göra? Tvingades att ladda om, och vi var ju tvugna att planera om en del. Frisåendet var vi nu tvungna att ta bort en till och göra om possitionerna.
Men själva uppvisningen giock ändå okej. Failade inte på nåt direkt, körda inga svåra eller roliga varv i och för sig så. Friståendet fixade sig också.
Förutom vi så var även massa tjejer/tanter där och kastade bollar i olika färger, småtjejer med rockringar, Tanter som "dansade".. Och även en bra dansgrupp och så de grymma SM killarna.

Så som ni kanske förstår är mitt humör inte på topp längre. Hoppas det bara är tillfälligt, lyssnar på Justin Bieber nu och ska ringa Annie, se till att tagga igång igen! Puss.

Tidsinställt, uppvisningen dra igång!

Nu ungefär ska vårgalan dra igång!

Salemgymnasterna är faktiskt först ut på golvet, och med alla grenar på en gång dessutom. Hopp, tumbling och fristående. Hoppas det går bra nu då! Dock är det ju ingen tävling, alltså inga direkta minuspoäng om man skulle missa eller göra fel. Men ändå, vi hoppas alltis på det bästa!



Bjuder på en lite rolig bild på mig och kocken vad-han-nu-heter, från RM i Göteborg, 2 veckor sedan!

Vårgalan

Idag är det dags för stor uppvisning inne i stan!

Vårgalan med andra ord, en uppvisning i Eriksdalshallen men alla sorters gymnastik och dans. Kommer bli en lång och förhoppningsvis rolig dag, men jag har dock inte tränat sedan i söndags.. Dessutom har jag känt mig rätt ofokuserad på gymnastiken nu, har tankarna på et helt annat håll! Jaja, det fixar sig nog! Puss på er! :)


Edward

Hallå hallå! :)
Denna dag har precis som de tidigare dagarn avarit supebra! Mer elle rmindre i alla fall.
Dagen började med att vi gjord klart nationella i matte som sagt, vilket gick jättebra, tror jag. Sen var det två vanliga lektioner innan lunch, men lite roliga raster mellan, och sen skulle vi ner till Tumba scenen och titta på musikalen Edward!
Gustva skulle ju varit med, men det visade sig att han bara var med på förestålningen innan för har åkte tydligen utomlands efter? Tråkigt, för hade varit roligt att se honom. Kände dock igen flera andra också! Huvudpersonen var typ grym förresten, sjöng jättebra och bra skådis. Själva pjäsen blev lite långtråkig imellanåt, men annars bra! Hahah älskade en av låtarna, som Max och Gustav sjungit på det senaste dagarna.. Var är tvålen broder? Ge mig tvålen syster!

Jag och Annie åkte förresten moppe dit och hem hit sen! Jätteroligt haha, ångrar lite att jag inte har någon.. Nej men ska fixa egen hjälm så då blir det bra! Vi var som sagt här tills hon åkte nyss, hade det allmänt mys. Är inne i en Annie-period nu, jätteroligt! :D


@ Altanen

Tjena tjens, snbbt inlägg det här. Tänkte bara säga att jag sitter med Annie och Fanny ute på altanen i solen, spela gitarr, sjunger, läser tjejtidningar snackan om *******. Puss på er!

Godmorgon!

Har precis proppat i mig frukost... så är jättemätt nu! Vet inte varför, men jag har typ börjat äta mindre? Eller asså blir mättare snabbare liksom?

Men i alla fall. Idag är det ännu en glad dag för min del, hoppas ni också är glada! Har fortsättning på muntliga nationella i matte på morgonen, sen efter lunch ska vi till Tumba scenen och titta på någon slags musikal, där tydligen Gustav är med! Ska bli kul. ;)

Roligaste kvällen!

Tjeena tjeena, kom precis hem från en helt sjukt härlag danskväll! Det var seriöst grymt roligt att dansa, med de flesta i alla fall. En killa var jätteäcklig däremot, skitful och villa ha migg nummer. Nej det får du inte?!
Men vet ni vad? Det var ju buggtävling också, gissa vilka som kom 3a?! Först skulle lärarna ta ut en från varje skola, och jag och max vann det! Så var det final där vi kom 3a, jätteroligt faktiskt! Tack till alla som sa att vi var bra förresten..!Och sen var det ju en viss kille som lite extra rolig att dansa med.. Åhh! Säger dock inte vem.. ;)

Innan gick vi som sagt hgem till Karin. Hon övertalade typ mig och Maja att vi 3 skulle ha kjol, och så blev det! Ångrade mig först när alla glodde, men det visade sig vara rätt bra att synas, och kjolen var perfekt för buggen..!







Lite halvfula bilder, men det får duga! :)

Dans

Tjeena!
Nu är jag med tjejerna hemma hos Karin! Slutade tidigare idag för att ha lite tid att fixa osv. För vad ska vi göra ikväll?

Jo ikväll blir det danskväll i Hallunda med alla nior i södra Botkyrka! Ska faktiskt bli roligt, älskar att dansa, alla sorter! Det blir buggtävling också, hehe satsar..

Men det stora problemet; Vad ska man ha på sig?! Hur fixad ska man vara? Eller ska man ha jeans typ? Har tagit med mig halva garderoben hit så får vännerna hjälpa att bestämma... ;)

That Should Be Me..

Godmorgon godmorgon! :D

Har just ätit frukost, ska strax gå och börja fixa mig lite mer. Måste bara lyssna klart på denna underbara låt först!
Tycker absolit att ni också ska lyssna på den, tror inte man måste gilla honom ens för att gilla denna låt? Sjukt fin!



That Should Be Me - Justin Bieber

Supershow

Vet inte hur det är möjligt, men är faktiskt ännu gladare nu! Jag börjar känna mig som min kompis Vera från Örebro, hon är sjukt underbart glad hela tiden, wiho vill vara som henne och just nu känner jag mig som henne! Saknar dig Vera! <3

Men anledningen till att jag är glad är att jag nyss vait ui skolan och tittat på 6ornas show! Seriöst riktigt bra, Fanny och hennes kompisar sjöng jättefint och pjäsen i slutet var sjukt rolig! Tillbringade kvällen med Annie, Jim och Karin, och med familjerna. Vo åt där också, alla hade tagit med sig eget. Jättemysigt!
Sen gick vi runt lite och så, innan vi skulle hem. Pappa åkte tidigar eohc Fanny skulle gå med sina kompisar så jag fick skjuts med Annies moppe, fett kul! Måste skaffa mig en hjälm nu alltså, pappa är skyldig mig en..

Nej nu ska jag duscha, puss och godnatt! :*

Still Happy

Tjeena igen!
Är fortfarande lika glad om inte gladare! Har snackat med Max i telefon, fixat massa snygga Justin Bieber bilder till mobilen (nej jag är inte alls beroende) och lyssnar nu på.. Jaa kan ni gissa?! Haha.

Nej men humöret är på topp, borde egentligen plugga matte inför muntliga nationella imorgon men vet inte om jag har lust.. Har massa andra tankar i huvudet just nu, vill inte förstöra dom med matteboken!
Puss på er!

Haha jag kom på en sak.. Tänkte skriva JB, som i Justin Bieber, som rubrik.. Men hallå, tänk om man tror jag menar Jonas Brothers?! Haha, inget direkt fel på dom, men inget att jämföra med Justin eller hur?

Asså förlåt för sjuka inlägg men är översprallig och beroende just nu.


Glaaaad

Tjeena!
Jag är på jättebra humör idag faktiskt, jätteskönt! Kan det bero på att engenska nationella gick rätt bra, att dom spelade världens bästa Justin Bieber låtar i skolradion och att mina kompisar bara har varit allmänt bäst? Glad är jag i alla fall! Dock hände något med min dator så jag kom inte in först, men det fixade sig så.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik, bla Justin Bieber då såklart! Träningen idag är inställda och jag ska titta på en slags show som Fanny och hennes klass har ör att tjäna in pengar. Uppträdanden, pjäser osv. Roligt!


12 timmar i skolan

Vet ni en typ helt sjuk sak? Jag kom hem från skolan för bara en kvart sen typ! Fatta vad konstigt, har varit i skolan i nästan ett halvt dygn idag.

Skolan var rätt lugn ändå. Lite sovmorgon, fotboll och dans på idrotten, jag och Annie gick iväg under svenskan och pratade och fikade med några andra och syvarna (jättetrevligt faktiskt), och sen rolig matte och no labb.

Skrev ju imorse att vi skulle stanna och repa, men riktigt så blev det inte! Istället började jag, Max och MIcke redigera musikvideon, jätteroligt! Den är nästan klar nu, efter 6 timmars jobb. Tog en pizzapaus i mitten också haha. Igen.. Känner mig onyttig idag, två bullar och mer än en halv pizza, euuw..

Men videon ser ut att bli skitbra faktiskt! Om ingenting går fel nu, så är den färdig och upp i helgen. Wiho, spännande va?! :D


07.51

Gormorgon!
Har inte tid att blogga egentligen, måste skriva klart den där engelskaläxan.. Men är i alla fall på lite bättre humör idag, ska försöka få det att hålla. Stannar troligtvis efter skolan idag och repar inför MM galan. Nej nu måste jag fixa mig och sen skriva, puss på er!

Från bäst till sämst

Hej, är på sämsta humöret men ska försöka skriva ändå.
Vi hade ju dans hela fömiddagen, vilket var jättekul! Dansade foxtrot, bugg och vals. Det var faktist inte så pinsamt att dansa med alla som jag trodde det skulkle vara. Jag och Max var förresten bäst på bugg! Riktigt roligt. Så dagen förjade bra i alla fall.
Men sen har den bara blivit sämre och sämre. Just nu sugar allt och alla. Barnen på gympan var så himla irriterande, och nu fick jag just veta en sak.. Inget jag tänkte skriva här, nu i alla fall.
Och dessutom måste jag nu skriva om engelskaberättelsen som ska in imorgon. Great. Puss.

Dans

Tror inte jag skrivit det, men idag ska vi ha dans i skolan! Hela förmiddagen ska alla niorna vara i idrottshallen, och så kommer det någon danstränare. Vi ska typ dansa bugg, vals och något mer, inför en danskväll som vi ska på nu på torsdag! Ska blir roligt faktiskt, gillar dans, alla sorter! :)


19.59

Tjeena, hur är det? :)
Själv kom jag hem för ett tag sen har just ätit. Träningen gick väl sådär.. Körde ett par dubblar, men inget mer som är värt att skriva.
Nu måste jag plugga lite mer.. Jag vet, hade hela dagen på mig men hann liksom inte av någon anledning. Hörs! ;)

Träning

Nu sticker jag iväg på träning, in i en gympahall känns faktiskt inte så lockande när solen skiner såhär.. Att börja 4 är inge bra, hinner u aldrig göra nåt innan. Men måste träna idag, det blir sista för mig inför Vårgalan! Så får ta och tagga till nu. Puss!

Vet ni vad..?

Snart är det sommarlov. Flera härliga, lediga och förhoppningsvis varma veckor. Har ni börjat planera vad nu ska göra än? Själv har jag fullt upp!

Det som kommer bli helt sjukt underbart fantastiskt roligt är att vi ska en vecka till Spanien! Jag, mamma och Fanny. Men inte nog med det, vi ska bo på samma ställe som både Annie och Alicia med familj, samt Jim och jennifer med familj! Tror även att Jims kompis ska med, Mattias, som vi gick i samma klass med i lågstadiet. Men seriöst, nur härligt?! Har varit där med dom för ett par år sedan också, dökul.. Utom att jag skar upp hela foten och fick sy, kunde ju inte bada då eller något. Men nu kör vi igen, inga skador tack så blir det toppen! :D

Dessutom blir det träningsläger, sommarstugan, troligtvis spavecka och även några veckor hemma med kompisar och allmänt härliga dagar. Ge mig sommarlov!



Det är dock en sak jag inte gillar med att det snart är sommarllov.. Det betyder att grundskolan är slut. Visst, rätt skönt, men tänk att splittras från kompisarna sen osv.. Hjälp! "/

Typisk söndag

Godmorgon!
Söndag idag då. Antar att denna dag kommer se ut som söndagar brukar se ut för min del, med plugg och träning. Måste gå ut lite också, jätefint väder ute ju.
Nej nu ska jag börja anars lär jag inte hinna. Har rätt mycket att plygga, ligger lite efter då jag nu tagit skolan i andrahand.. Puss på er!


RM Göteborg, del 2

För exakt en vecka sen såg det ut så här.. Haha mycket skratt var det denna kväll! Enjoy! ;)














Så grymt snygga, huh? Förresten, så ingen börjar klaga, vi har ingenting emot människor med slöja osv.. Tvärtom, vi följde ju faktiskt deras regler precis som de gör varje dag, varför inte?  :)

Farmor och farfar

Hallå hallå! :)
Känns som om denna dag har varit jättelång? Har hunnit mer rätt mycket, vaknade ju hos Annie och sen dess har jag både hunnit med att långt möte med ledarna i föreningen samt varit på fika hos farmor och farfar. Borde dock åka dit oftare, farfar kommer knappt ihåg vilka vi är.. Sorligt men sant, vi måste liksom påminna honom.. Usch, nog om det.

Dagen är i alla fall inte slut än. Hade egentligen tänkt plugga lite och fota till nya bloggen, men tar det imorn. Istället blir det nog att gå ut och träffa några ikväll. Puss så länge!


Ledarmöte

Haha förlåt för det långa beroende inlägget! Men seriöst, har man sett filmen finns det ingen återvändo, man är fast i en härlig Justin Bieber värld.. Gaah!

Nej men nu ska jag till Salem på ledarmöte.. Inte den roligaste lördagssysselsättningen direkt, men vet i alla fall vad jag ska tänka på om det blir för tråkigt! Puss! ;)

Never say Never

Tjenatjena alla glada! :D
Blev ju ingen bra uppdatering igår direkt, satt helt enkelt inte vid datorn utan var upptagen med annat roligt!
Fast än gårdagen började dåligt, med klädkris, fuldag, panik på nationella proven osv, så slutade den helt perfekt! Efter skolan åkte jag, Annie, Maja och Karin typ direkt till Tumba och mötte Linnea, sen drog vi in till stan. Gick till Sergels för att köpa biobiljetter till Never say Never, men det fanns bara 2 kvar?! Så irriterande, men dom sa att vi kunde komma tillbaka senare om någon inte hämtade ut biljetterna. Så vi gick och åt under tiden, och skämde ut oss på toalettan haha... Stackars gubbe haha. Nej men sen gick vi tillbaka till bion, och gissa vad? Några hade inte hämtat ut sina biljetter så vi fick 5 platsen bredvid varandra längst upp, överlyckliga! Maja coh Karin var typ överglada, Linnea som inte ens gillar Justin Bieber var väl inte så himla glad hehe.

Men i alla fall, filmen var så sjukt underbart bra! Helt awsome! Vi fick kramp i kinderna för att vi log så mycket.. Asså Justin är ju inte bara sjukt söt, utan har även stoooor talang! Spelar massa instrument, dansar grymt, sjunger fantastiskt, bra på basket.. Och så verkar han ha en så härlig personlighet. Haha efter bion kändes det som att man lärt känna honom på riktigt, som om man var värsta kompisar liksom!
Fyra av oss var helt hyper efter bion i alla fall, gick runt där och sjöng, dansa, skratta och skrek.. Fick typ en hel vagn för oss själv på tåget där vi sjöng och dansa, undrar varför ingen satte sig där? Haha någon skulle ha filmat..
Men sen var vi så glada så ville inte hem liksom, så det blev en spontan övernattning hos Annie med fyra galna tjejer.. Bieber-fever?! Typ haha. Nej men lovat oss att inte bli sådär hysteriskt läskiga fans, men hallå, vi måste ju se nån konser?!

Jag sa igår att jag alltid gillat honom, men att jag efter filmen älskade honom ännu mer. Men det var väl inte helt sant, har faktiskt haft en liten hatperiod.. Men nu är jag back om track! :D


I say Justin you say Bieber, Justin... Bieber!!! xD

Nationella

Godmorgon godmorgon, hur är det med er idag?
Själv har jag haft klädkris hela morgonen haha. Hatar när man inte lagt fram kläder kvällen innan!
Idag har vi iaf nationella i engelska.. Är nervös, engelska är väl inte min starkaste sida.. Hoppas det går hyfsat bra ändå!

Sen efter skolan drar jag och kompisarna direkt in mot stan, blir troligtvis bio och äta någonstans. Mys! Updaterar mer ikväll, puss!

Dålig träning idag

Hejhej, kom nyss hem från en inte sådär jättebra träning. Körde bara tumbling, mycket frammåt vilket jag inte gillar. Nej hade faktiskt lika gärna kunat vara hemma känner jag!
Nu sk ajag äta, tonfisksallad som Fanny fixat! Gullunge! ;)

SMILE

Varför vara sur när man kan vara glad? Varför ha det tråkigt när man kan ha det roligt? Och framför allt, varför vara dum när man kan vara snäll?

Leenden, söta komentarer och peppande ord kan verkligen göra ens dag så mycket bättre. Men det gäller självklart att ta åt sig också! Våga hålla med om att du ser bra ut idag. Våga säga tack. Vågra ge en komplimang tillbaka.

Jag känner själv att jag är dålig på sånt ibland, att ge komplingmanger alltså. Men efter idag ska jag ändra på det! Fick komentarer idag som att mina jeans var snygga, att jag luktade gott och att jag sjöng bra. Det, pluss massa leenden och skratt, gjorde min dag! Tacktack!



14.08

Tjatja, slutade tidigare idag! Sovmorgon, och sluta två lektioner tidigare, hur skönt?!
Ska plugga och senare är det ju träning igen. Nästa lördag ska vi vara med på vårgalan, en stor gymnastikuppvisning, och jag kom just på att jag missar de två sista träningarna inför den? Inte bra, har alltså bara idag och söndag på mig..Ojoj!
 
Vet ni en sak förresten? Jag känner att jag har mycket att blogga om just nu, yeey! Så dags at kolla in bloggen lite oftare kanske? ;)

You can count on me

Godmorgon alla!
Sovmorgon idag, så sitter här och har just målat om naglarna. Klarade inte av att ha grodgröna längre, så denna gång blev det blåa! Men ska snart dra mig mot skolan. Puss på er!

Denna lyssnar jag förresten på just nu, sjukt bra! :D


Dubbel

Hejhej på er, kom nys hem från träningen. Gick rätt bra faktiskt! Först körde vi dubbelvolt till uppbyggnad, och sen byggde vi ner till bara tjockmatta och kilen. Tvekade dock de första tusen gångerna, men så i slutet satte jag två! Var till och med först att sätta den på fötterna, fast jag var ihopkrupen men ändå. På "huk" är bättre än på ryggen! ;)
Om någon är intresserad, så finns film på facebook, borde komma upp ikväll! :)

Nu ska jag duscha och sen väntar sängen. Godnatt!

Instoppat och kilklack





Svarta jeans, instoppat mönstrat linne med brottarrygg, svart flätat skärp med nitdetaljer samt silvrig klocka med strass och svarta kilklackskor.

Första gången jag körde men instoppat på det här sättet, men jag gillar det!
Vad tycker ni..?

Hot or not?

Onsdag 14.46

Tjeena tjeena! :)
Kom nyss hem och sitter just nu och laddar inför massa plugg med en god drickyoghurt.. Mums!
Skolan var väl okej, hade musik då jag Annie och Max ska göra någon grej om Abba och så var det även so mm. På lunchen fick vi, och massa andra tyvärr, lyssna på inspelningen från igår. Dåligt var det kanske inte, men inte så bra som jag kom ihåg att det var haha. Får se hur detta slutar..

Nej nu måste jag plugga massor, känner att jag inte prioriterar skolan just nu men.. Plugga måste man ju alltid! Ska även ringa lite samtal, både angående vår ev. klassresa samt om gymnasievalet. Puss!

RM Göteborg, del 1

Det blev en del bilder i helgen, så känner att jag inte kan lägga ut alla samtidigt. Men här har ni några, från ditresan och första kvällen! Enjoy! ;)

Jag ;)


Hahahaah Malin! xD


Lovisa i väntan på det andra tåget :)


Ebba och gänget på centralen i Göteborg ;)


Tränarna, haha gillar Bennys rosa ryggsäck! xD


Michaela och Malin :)


Emma B, Malin P, Logge och Emma W ;)


Dag 18 - Vad jag åt idag

Hehe, har ätit rätt mycket idag.. Tjockis! Nejdå, men inte varit sådär sypernyttig precis.. ;)

Till frukost åt jag två mackor med ost och skinka, och dracka mjölk. Sen till lunch åt jag panerad fisk, potatis och morötter typ, drack vatten. Sen tog jag ett tuggummi.. Räknas det som något jag ätit? I alla fall. Sen blev det ju då två tredjedelar pizza, en biot hawai och en med typ oxfilé.. Drack cola till och så en klubba haha. Nyttigt värre asså! Sen var det ju middag dessutom, då jag åt någon slags gryta/soppa eller var det var.
Japp, det är vad jag ätit idag! Gissa om jag är mätt nu? :P

Svar!

Fick nyss en anonym (??) komentar, han/hon frågade om det bara är jag och Max som ska sjunga på MM galan. Och svaret är... jag vet inte! nej men egentligen ska ju Gustav sjunga med på Fix U, men vet inte om han ska sjunga, han kanske bara spelar. Och sen på den andra låten har jag ingen aning! Det återstår att se.. Kommer troligvis komma upp massa klipp på uppträdanden osv de kommande månaderna, håll utkik! ;)

Spelat in

Haha NU kom jag hemfrån skolan!
Stannade frivilligt i skolan till 7, varför då kan man undra?
Nej men jag och Max skulle spela in i studion, en annan låt som vi ska ha på MMTV galan. Det blev riktigt bra faktiskt, dock var det endast en bakgrund så att alla andra kan öva in. Men vi får se hur det blir med det hela!
Jag och Max fick pengar för att köpa pizzor också haha. Så vi tog en paus där alla tre och åt pizza och snackade. Trevligt trevligt!
Hade egentligen tänkt plugga denna eftermiddag, men att spela in i studion är ju så mycket roligare så! ;)

Svar på komentar!

Fick en kommentar angående mitt inlägg där jag skrev att jag gärna bytt liv med Vanessa Hudgens. Eftersom han/hon som skrev var anonym så svarar jag här!

Joo, jag vet att Vanessa och Zac gjort slut.. Så synd, de var så söta tycker jag! Men då, för några år sedan, var dom ju faktiskt tillsammans. Och som jag skrev, så hade jag velat byta liv med henne för några år sedan! ;)


Gröna naglar

Godmorgon godmorgon, sovmorgon idag! Sitter här och övar på några låtar, pratade nyss med Max i telefon och har målat naglarna.. De blev äckelgrodgröna?! Färgen såg mycket snyggasre ut i förpackningar. Hm...
Nej nu ska jag sjunga lite här, men min vackra morgonröst.. Puss!

RM1 i Göteborg

Antar att ingen har missat att jag var nere i Göteborg i helgen och tävlade? Tävlade då i RM steg 1, andra året för min del. Det var totalt 82 lag tror jag, vissa lag var jättebra och vissa var.. inte bra alls haha.

Fredag:
Vi tog tåget från Södertälje vid 4 någonting. Jag, Michaela, Malin M och Lovisa satt typ värsta mobbade i en annan vagn haha. Men sen bytte vi tåg också, då blev det bättre platsen så vi fyra spelade kort och pratade om saker vi kanske inte borde ha pratat om på ett öppet tåg haha.
Sen när vi kom fram så åt vi sen middag, sittandes på golvet inne på BurgerKing. Sen tog vi bussen till hotellet, där jag och Mickis delade rum. Vi somna typ direkt, väldigt trötta..

Lördag:
Vaknade åt rätt god hotellfrukost, bytte om och åkte till hallen. Åkte fel med bussen så det blev nån konstig omväg, men kom fram till slut. Hallen var jättekonstig, det var liksom tumbling och fristående i en hall, och så hopp i en annan.. Och så var det massa sura och otrevliga funkonärer. Men i alla fall. Vi tittade lite på de tidigare poolerna, fanns som sagt både bra och dåliga lag. Sen körde vi också. Först ut var vi med fristående, som enligt oss gick jättebra! Dock fick vi låga poäng av någon anledning?! Tumblinget gick väl sådär. En sprang förbi eftersom hon skadade sig, och så var dte lite andra missar. Inget man kunde görta något åt sådär efteråt, men ändå så blev vi rätt sura vissa av oss av några anledningar. Sen var det hopp vilket gick sådär det med. Min sträkta blev dålig, och Elin skadade sig. Tur att det var sista varvet i alla fall!
Sen åt vi middag på donken och så tillbaka till hotellet.

Den kvällen var bäst. vet inte hur vi kom på det, men jag och Michaela tog våra halsdukar och klädde ut oss till typ ninjor, muslimer och jagf vet inte vad.. Drog med dom andra på det, och alla vi gick ut så. Gick in på Statiol och tjejen i kassan skrattade åt oss. Kontigt, haha! Tog massa foton med Mickis kamera, lägger ut dom så fort jag fått dom! Sen spelade vi kort resten av kvällen, käkade godis och skrattade. Michaelas fotfobi, Elin och Logges garv.. Haha det gick inte att sluta skratta!

Söndag:
Gick upp och duschade, tog slut på varmvattnet.. Hehe oops! Sen åkte vi till hallen och tittade lite grann, innan det blev kaos och vi åkte till Nordstan istället. Gick runt där med Michaela, först fick vi bara var apå centralen vilket var jättekul. Eller inte. CD-butiker och apotek, wow! Nej men hann titta i ngra roligt butiker i alla fall, och tog desutom en fika.
Sen tog vi tåget vif halv 5 tror jag. Satt med Mickis, Carro och Elin, och resan blev riktigt rolig sen! Skrattade som jag vet inte vad.. Krigade med kameror, händerna, sköt en toffs i huvudet på en främmande kille, dansade och käkade godis. Roligt!
Var hemma vig halv 9 ungefär, och då var jag så sjukt trött. Så blggade inte! ;)


Snacka om lååååång text, ledsen för det! Men inte lätt att sammanfatta en sådan helg kort.. Så läs om ni är intresserade, annars får ni väl strunta i det! ;)


Barngympan klar

Hejsan, kom nyss hem från bangympan. Den gick rätt bra, lite bråk mellan två tjejer men annars okej. Tog bussen hem för ingen kunde hämta, sen missade jag andra bussen så fick gå. Men solen sken och jag snackade med Maja så det var rätt skönt ändå!

Nu ska jag väl äta och så, sen lovar jag att skriva om helgen och tävlingen! ;)


Filmat

Tjena!
Snacka om att jag vat trött idag i skolan haha. Typ helt död efter en helt uppbokad helg. Men hade bara 3 vanliga lektioner, sen skulle vi spela in film på hemkunskapen! Jag, Maja, Alex och Robett var i grupp, och vi filmade både i skolan och hemma hos mig. Det gick helt okej.. Tills vi skulle titta igenom filmen. Vad har då hänt? Jo, halva filmen är borta?! Snacka om irriterande. Har ingen aning om vad vi ska gör nu, får prata med läraren imorgon.

Nu drar jag strax iväg på barngympa, skriver om helgen senare ikväll! :)

Hemma!

Hejsan hejsan, nu är jag hemma i Stockholm igen efter en helg i Göteborg. Orkar inte skriva om helgen nu, ni får vänta tills imorn!
Tänkte bara skriva lite så ni inte tror jag är död eller något. Godnatt!

Tidsinställt, Tävling!

Hejsan hejsan, hur har ni det där hemma i Stockoholm?

Själv är jag förmodligen i en gympahalla nu och tävlar! Vem vet, kanske är mitt ute på golvet just nu när du läser det här? Nej men resten av eftermiddagen/kvällen kommer spenderas här, i en halla i Göteborg. Ingen vanlig lördag, men riktigt rolig omväxling!
Ni hejjar väl på oss, eller hur? ;)

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag

Antar att jag inte är den enda som ibland är trött på mitt liv? Ni vet, samma vardag dag efter dag, samma människor, samma ställen, samma tankar.. Har flera gånger önskat att få testa på ett annat liv, om så bara för en dag.

Den första jag kom att tänka på var bloggaren Kenza. Följer hennes blogg, och hennes vardag verkar för det mesta underbar! Fotograferingar, stora events, världens snyggaste kläder i garderoben, fin pojkvänn.. Skulle älska att jobba som hon gör, med massa olika saker så som egna märken, stor blogg, reporter osv. Ett härligt kändisliv i Stockholm. Skulle inte tacka nej direkt! :)





För nåt år sedan skulle jag helt klart ha svarat att jag ville byta med Vanessa Hudgens. Kändis i USA, grymma kläder, spela in filmer, sjunga in låtar, leva i Hollywood.. Men framför allt, vara tillsammans med snyggingen själv, Zac Efron! Woho.. Snacka om dröm! ;)


Mot Göteborg!

Tjena tjena, gissa vad jag ska nu? Mot Göteborg! Blir hämtad och vi tar tåget från Södertälje syd, tror resan tar ca. 4 timmar eller har jag fel? Sen bor vi nåt hotel där nere tror jag, ingen jobbig skolsal i alla fall.. Skönt!
Vi tävlar imorgon eftermiddag/kväll, och fram till dess vet jag inte vad vi ska gör. Nåt tillsammans antar jag. Hade dock velat träffa Lova och Victor när jag ändå är där, men får väl se hur det blr med det..
Jaja, puss på er och ha en bra helg!


RSS 2.0