19.52

Hallå alla!
Hemma från träningen och har ätit god middag nu. Träningen gick sådär, inte bra men inte sämst. Jag coh Michaela visade upp friståendet vi gjort till en annan grupp, get blit rätt bra!
Nu måste jag fixa lite och skicka in fysikgrejerna som jag och Maja jobbade med idag. Linnea kom aldrig..
Puss!

Lyckad tjejkväll =)

Godmorgon!
Skönt att man ställde om klockan inatt va, man fick sova en timme extra lixom.. Passade perfekt.

Igår vid halv 7 åkte vi i alla fall iväg till Linda. Hon och Miriam hade fixat taccos, typ hur mycket som helst! Men det var jättegott. Det var förresten jag, Maja, Karin, Linnea, Miriam, Petra, Ragda och Sara som var där, och självklart Linda själv. Vi hade jätteroligt, lite stelt i början men sen blev allt bra! Åt, försökte komma överens om en film, kunde inte det så struntade i att kolla film, snackade och så istället. Tittade i skolkatalogen, sanning eller konka. Riktigt rolig tjejkväll, måste göras om! :D
Kom hem vid typ 1, mamma skulle hämta men hon hittade inte så vi gick typ och mötte henne, haha..

Och idag fick man sove en timme längre! (Y)
Maja och Linnea kommer hit typ halv 12, vi måste plugga.. Kul, neej inte direkt. Hm.


Klippt lugg! :D

Japp, idag gjorde jag det, jag klippte lugg!

Riktigt nöjd med resultatet, vad tycker ni? =D


Före... (uppsatt i hårspänne)





Efter!




VAD TYCKER NI? <3

Wihoo..!

Gissa vad jag har gjort?! (A)

:)

Hej. Jag tycker att alla som läser denne blogg även ska börja läsa min och min systers blogg. Hejdå.


Höstlov!

Japp, äntligen så har man höstlov! Synd bara att det inte är lika långt som sommarlov. Och synjd är det också att jag har en del att plugga. Aja, nu ska vi vara possitiva!

Har faktiskt inte så mycket planerat för den kommande veckan. Joo, ska klippa lugg, tjejkväll hos Linda imorn och lite smått, men annars blir det nog rätt lugnt med familj och kompisar skulle jag tro.

Skolan idag var okej, utom i slutet då vi blev lite stressade och sura, hehe.. Men annars bra.

Snart tååårta! :D

Hellu!
Idag var en typ vanlig dag i skolan, vad jag minns? Satt och sjöng disneylåtar på rasten med Max och Linda och några haha.. Det märks ju att vi går i nian. Not.
Men efter skolan skjutsade pappa mig och Fanny till Skärholmen. Köpte present till pappa som fyller år imorn, och käpte även en väska och bh till mig. Visar bild imorn!
Nu chattar jag med lite folk, snart kommer lite gäster för att fira pappa i förskott. Tårts, mums..
Puss!

Träning

Nu sticker jag iväg på träning, wihoooo..!



Onsdag 15.05

Tjaa!
Idag var en lite anorlunda dag, gick mellan bild- och sosalen hela tiden. Och inga raster, hade inte tid med det.. Eller jo lunch på 10 minuter bara men.
Bildn är i stort sett klar nu iaf, ena so grejen också, skönt! Nu har jag fixat spanskan också, tror ja är klar. LÄngtar tills lovet, inget plugg då! Eller..?

Nu sitter iaf Annie på planet till Spanien. Lyckosten. Jag vill med....! Men hon har iaf lovat att inte bli för brun, haha. Nej nu ska jag köra vidare hära. Skriver senare!

Grym dag ;)

Hejhej!
Har mycket att skriva, men inte så mycket tid så skriver bara lite kort.

Igår hade jag barngympa, vilket gick okej. Dom provade volt och fristående, men dom kunde inte ens snurra ett halft varv, haha så söta! Och jobbiga ibland..
Sen var det en timme tills mötet, då vi satt på nån matta och snackade skit. Mötet var tråkigt, kom som vanligt inte fram till nåt. Bra där.

Idag var typ min lyckodag? Nej men seriöst. Jag och Annie höll i 5/6ornas  idrottslektion och det gick skitbra! Mvg rätt igenom liksom, dom typ älskade det. Vi är ju erfarna ledare så..
Sen skulle jag, Annie, Max och Linnea sjunga för Roffe, vilkt också gick bra! Vi spelade in, och nu har jag det på datan.. Roffe tycker vi ska sjunga den på musikcafét, men nja vi får se..
Sen var det biologi, sjuuukt rolig lektion! Halvklass, och vi skulle diskutera om drogor och alkohol. Alla skrattade hela tiden, det blev så roliga komentarer om allt!

Och nu är jag hemma. Måste plugga. Plugga plugga plugga...

Jag i lugg?

Hallå!
Ni vet ju att jag förut funderade på att färga håret mörkare?
Nu har jag  en ny idé.
Jag vill klippa lugg. Och jag är 99% på att jag kommer göra det.

Det kommer väl typ se ut så här. Vad tycks?



Hahah, okej inte precis så... Men ni fattar grejen, kolla bara på den övre delen, luggen.

Så nästa gång jag klipper mig, vilken blir snart, klipper jag nog lugg! Snyggt/fult?


Fixarhelg

Godmorgon!
Idag kommer vara en sån där typisk fixardag. Eller typ hela helgen kommer vara så. Plugga, köpa saker till mitt rum, städa, koppla upp teven... Osv.
Men först ska jag äta frukost.
Puss

17.37

Hejhej!
Idag skulle vi filma och klippa engelskafilmerna!
Fast Karin och Nina var inte där, så gjorde allt själv.. Och Annie och Maja gick till Linnea och filmade, så trodde jag skulle bli ensam hela dagen typ? Men var med Max och Alex, då det var ju bra. Filmade hela deras film, som blir skiiitbra! Lugnt bättre än våran..Hm.
Sen satt vi 3 i ett grupprum och redigerade och sjöng och spelade lite också.. Max är bäst på att sjunga, just so u know.

Men nu är jag hemma iaf, och Annei är här. Vi ska planera för vår idrottsgrej men det går sådär.. Just nu lär sig Annie en låt på gitarr, duuuktig!
Puss hej!

Snö!

Pappa kom in och väckte mig imorse, drog upp rullgardinen och vad ser man? Jo marken och hustaken är vita! Snö redan, det är ju bara oktober.. Hm. Men det finns faktisk bra saker med snön också,lite possitiv får man allt vara. Till exempel så kan man åka skidor, ha snöbollskrig och så blir det mycketljusare uta tack vara snön. Så det så.

Men jag har sovmorgon idag i alla fall. Börjar typ 9.20, men gick upp vanlig tid så nu har jag tid för att plugga. Det måste ju faktiskt göras. Sen i skolan ska vi klippa film, Karin kommer inte så om Nina är sjuk eller nåt dör jag! Tänker inte sitta där en hel dag själv och kippa liksom..

Vintern kan vara fin ändå.. :)

Torsdag 17.52

Tjaa!
Som tur var blev det ingen direkt otursdag idag, haha..
Helt okej var det faktiskt. Redovisade biologi som gick bra. Juste n dålig grej.. Fick bordsplacering på matten! Fast tror, hoppas det bara var tillfälligt. Usch annars.
Stannade efter skolan idag också och jobbade på slöjden. Vi ligger lite efter så aa. Sen gick jag hem, skulle egentligen åka till träningen typ direkt men var sjukt trött och behövde plugga.. Så det är vad jag gjort hittills.
Puss!

Sovmorgon

Godmorgon alla! Eller nej förresten..
Jag känner på mig att detta kommer bli en sjuk dag, först kommer allt vara bra sen plötligt lir allt fel. Hm, så har det varit nu på morgonen iaf.
Först, så drömde jag vääääärldens bästa dröm! Han var så snygg, så snäll, och vi var så bäst.. Men drömmar har alltid ett slut, och denna slutade med ett enkelt hejdå sen skulle vi aldrig ses igen?! Buhu.. :(
Sen, ännu värre, var när jag skulle äta frukost. Pappa hade dukat fram och så, tända ljus och allt. Satte mig och skulle typ sträcka mig efte rnågot. Vad gör jag då? Jo jag lutar mig för nära så mitt hår börjar brinna!!! Shiiiit vilken panik asså. Fast det var bara lite av typ luggen, och inget syns.. Jag sköljde med vatten och så men det luktar typ bränt fortfarande.. Usch, aldrig igen! "/

Hm. Jaa, känner som sagt på mig att detta inte blir min dag. Skit.

Utvecklingssamtal

Hejhej!
Sitter här nu och jobbar med spanskan, har en inlämning att göra men vet inte när den ska vara klar? Hm.. Får fraga senare, då jag ska tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal! Jag gillar verkligen inte att ha det, inte för att dom brukar säga något dåligt men ändå..
Skolan idag var okej i alla fall. På elevens val gjorde jag so, sen var det musik då vi spelade gitarr. Gick rätt bra och jag tyckte jag fick till det, och sen kommer läraren och säger att man måste spela på ett visst sätt. Så typiskt honom.
Sen var det matte och so, där vi typ bara hade genomgång, tråkigt värre. Aja, det är bara att kämpa på med skolan typ. Sen kommer gymnasiet, då kommer man väl antagligen sakna hur lätt det var i högstadiet eller nåt..

Ikväll efter utvecklingssamtalet blir det träning också!

Nya bloggen fixad!

Japp, som ni ser på rubriken så har jag och min syster nu skapat en ny blogg tillsammans! Där ska vi som sagt skriva om mode, musik och liknande, alltså inte lika mycket vardag som i denna. FET LÄNK TILL NYA BLOGGEN

Och var inte oroliga, jag kommer fortsätta på den här bloggen också såklart!


Usch för höstväder

Hallå!
Sitter hemma hos mamma nu, kom just hit. Har varit hos Maja med Karin också och gjort en typ biologiläxa och sökt på internet på brobelklänningar. Hm, har ingen aning om vad jag ska ha?! Vill köpa så snart som möjligt.. ;)
Skolan var chill i alla fall. Hela förmiddagen så filmade jag, Karin och Nina för våran engelskafilm. Gick rätt bra när vi väl kom igång! Första timmen gick vi bara runt, lovar att vi idag har pratat med alla skolans lärare och varit i alla klassrum.. Menmen, på fredag ska vi börja redigera filmen!

Nej nu ska jag ringa pappa och be han hmta mig. Vill inte gå i regnet så.. Puss hej!

Godnatt

Tja!
Sitter hemma hos pappa nu, ska vara här i typ 10 dagar nu. Det här med varannan vecka hos pappa och mamma funkar lite sådär just nu..
Barngympan funkade bra iaf. Dom fick testa volt! På uppyggnad då med dubbelpass, men ändå! Dom är ju bara 5 år så. Men själv passade jag bara på matta idag, de fresta var duktiga där med.
Puss och godnatt!

Totalt 2:a i tävlingen!!

Tjeeena!
Är sjukt glad just nu, sitter och ler för mig själv.. Vill ni veta varför? Jo, resultaten från tävlingen finns ute! Och vi kom 3:a i hopp, 4:a tumbling, 5:a i fristående och totalt blev det 2:a plats! Och förretsen mötte vi 10 lag så det var ju bra! Är vi grymma eller vad? (a)

Nu till dagen. Var sjukt seg imorse, sovit för lite i helgen så.. Men det funkade. Hade spanska i nån ny sal idag, shemat är lite ändrat pga att dom ska ta bort en byggnad. Sen hade vi engelska och idrott, helt okej.. Sist hade vi hemkunskap, gick skitbra! Skulle göra fisk, och jag var med Johanna och en ny tjej som heter Darín (tror jag). Hon verkar förresten jätteshysst. ;)

Snart ska jag iväg på barngympa igen. Michaela ska hålla i ettt föräldramöte så jag tar alla barnen själv idag typ. Hur ska det gå...
Puss!


Riktigt gamal handståendebild.. Btw, My vann självklart hela handståendetävlingen i Visby! Har jag sagt det..? Hon har aldrig förlorat mot någon... Underbarn asså.


Juste, en sak till! Alla klippen finns ute på om ni vill titta! Fattar inte hur man lägger ut dom här så..

Gästblogg ;)

Hej hej!

Fanny här, veras lillasyrra... Jag tycker att hon skriver ALLDELES för lite om mig, så jag tänkte gästblogga i stället, haha...!
Nej, jag skoja bara, hon är faktiskt en supergullig syster < 3

Vi pratade lite alldeles nyss, och vi hade kanske tänkt starta en ny blogg tillsammans? Asså, kanske en sån där vi bloggar om  sånt som vi tycker om mest. ( Mode, musik, design, foto - you choose! )
Tycker ni att det verkar vara en bra idé? Vi kommer kanske inte att uppdatera varje dag, men ibland i alla fall...!

Det är upp till er att KOMMENTERA VAD NI TYCKER! < 3

Många pussar och kramar från mej!
/Fanny ;)



Visby Cupen

Heeeeeeej!
Nu är jag hemma efter en sjukt bra helg på Gotland!
Tänkte berätta lite om det nu då... ;)

I fredags åkte vi till salem för att samlas och så. På vägen dit fick jag reda på att jag inte skulle köra flickis, utan sträkt salto! Det var tydligen tillåtet, typiskt Benny att kolla allt i sista sekunden... Menmen. Vi åkte till bådet i Nynäshamn och tog sen färjan över till Gotland. Satt med Lovisa, Emma och Elin på ditvägen. Kollade på Mamma Mia fast utan ljud, haha.
Sen kom vi fram, gick till hotellet som låg precis vid hamnen. Jag och Elin delade på ett litet rum, och när vi kom in dit låg massa döda myggor i min säng, uuuusch! men vi typ skakade ur allt och så. Sen tog vi det lungt och kollade på tv fram till middagen. Då gick hela gänget till en resturang inne i Visby och åt. Tog lite tid att få maten men gott var det!
Sen på kvällen satt en del av tjejerna inne på vårt rum och snackade.. Vi ringde Malins pojkvän också, haha han verkar kul. Men sen la vi oss, för Benny tingde och sa att vi lät för mycket, hehe..

På lördagen gick B-klassen upp tidigt, men C-klassen sov lite längre. Vi åt frukostbufé och gick sen mot hallen. På förmiddagen var det då B som tävlade och vi hejjade på våra såklart! Tyvär ingen medlaj för dom men jaja.
Sen på kvällen var det våran tur. Vi började på tumbling vilket gick bra! körde ju bara sträkta salton då, ville koncentrera mig på den. Och det lyckades rätt bra!
Sen var det hopp. Pikvolten gick bra, men sen var det sträckvolt. Och jag failade!! Stod först och allt.. Men aa, vad ska man göra? Jag fick lite överrotation och tog i med handen och knäet. Missnöjd typ!? Sen överslag som gick bra!
Sist var det fristående. Jag lyckades med allt, men det vart två små missar av andra. Synd, men bra gick det ändå tycker jag!

Okej, sen var det då prisutdelning. Eller först handståendetävling, då självklart söta My vann! Hon har aldrig förlorat en enda tävling i det, duktig hon är eller hur? Men sen var det iaf dags för resultaten. Domm började ropa ut i tumbling, och ingen medalj för oss. Skit. Sen var det hopp. Hade absolut inga förväntningar eftersom jag ramla. Så gud var förvånad jag blev när dom sa att vi fick brons! Yeeeey..! Gud så glad jag blev.
Fristående blev det inte heller medalj i förresten.

När allt var slut gick vi mot hotellet igen. Snackade, tittade på filmerna och sen vill jag sova så skickade ut alla ur rummet.. Så snäll jag är.

Idag gick vi upp vid 6 för båten gick 8. Och självklart var det vissa som försov sig, men vi han med båten iaf. Nu satt jag med Ebba efter att ha bytt runt lite, men satt inte där så mycket. Gick runt rätt mycket och så.
Från båten skjutsaddes jag hem hit.

Nu ska jag typ sova. Nej men ta det lugnt, man är ju lite trött.. Sen ska jag kanske, kanske gå på en typ dans grej eftersom vi inte han nån träning idag.
Kisses!

PS. Videor  och foton från tävlingen samt alla resultat kommer upp senare!!

10 sanningar om mig

1. Jag är blyg när jag är med nya/främmande människor, men inte alls med mina vänner.

2. Jag ääääälskar choklad! Alla sorterm vid alla tillfällen. Men vem gör inte egentligen?

3. Jag har alltid älskat ljudet av svagt brummande, tex så somnar jag snabbare när en fläkt låter lite grann. Och när jag var liten somnade jag på golvet framför en tårtork, det är så sjukt mysigt. Låter sjukt men jaa..

4. Jag har ingen snygg, platt mage, tyvärr. Men när jag spänner  har ja gfaktiskt magrutor. Hihi.

5. Min drömkille har långt, mörkbrunt hår och stora mörka ögon. Hihi. (a)

6. Jag har inte gått på någon annan sport än gymnastik i hela mitt liv. Därför har jag världens sämsta bollsinne och ingen kondition, hm..

7. Jag kan sjunga och spela lite gitarr, och när jag var yngre uppträdde jag mycket på skolavslutningar osv. Men nu är jag mycket fegare haha...

8. Jag funderar på att bli typ arkitekt, inredare eller designer. Gillar sånt!

9. Jag vill ha tandställning, men jag får inte för mina tänder är för fina. Ska jag vara glad eller inte åt det?

10. Jag blir nästan aldrig sjuk. Peppar pepper ta i trä! (eller vad man nu ska säga)

Sista träningen snart

Shaa!
Skolan idag var typ vanlig, hade bla biologi och so. Slutade vid halv 3 typ, och nu är jag hemma och ska äta nåt innan träningen.
Sista träningen innan tävlingen ju! Asså vi ska typ ha genrep idag. Och sen imorgonbitti åker vi, wihoooooo..!
Slipper skolan gör man ju också, det är ju alltid najs. Synd bara att man måste ta igen allt sen..
Pusshej!

Dagens outfit







T-shirt - Vila
Linne - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M
Armband - Bikbok
Converse - Stadium typ


Själv gillar jag kläderna riktigt mycket. Trivs i denna typ stil.
Vad tycker ni? :)


Onsdag 15.51

Shaaa!
Skoldagen idag var väl inge speciell precis. Hade bla bild och so..
Sen efter skolan skulle jah och Fanny till pappa ett tag, och så hängde Jim och Jennifer med. :)
Och dom fick värsta skrattanfallet, helt sjukt. Jag fattade ingenting.
Menmen. Hemma nu. Ska fixa min skor, kolla lite grejer och börja packa inför helgen. Sen äte och så träna. Går det inte bra idag så vet jag inte vad jag gör!
Puss!


Maja <3

Shasha, nu sitter vi här jag och Maja och håller på med engelskan. Vi håller på att lägga till på en sak från 8an, haha.. Måste ju lixom höja betygen här, G är inte okej. För att vara oss då. Haha. ;)


Oj, glömde publicera.. Men bättre sent än aldrig! Ska gå med Maja en bit hem nu, vi har precis skickat in arbetet, världens bästa mejl ju, hahahahah! xD <3

Pippilottor (?)

Tjaa!
Sitter här nu, och har ätit och så efter barngympanBlev typ... inspirerad av de söta små barnen eller nåt? Haha nej men satte upp två toffsar bara för att. Skönt ju. Men snyggt, nja jag vet inte.. xD


(Y)

Barngympa snart

Chaa!
Idag hade vi halv studiedag så slutade vid lunch. ;)
Gick hem hit med några kompisar, men dom gick just. Kl 17 har jag barngympa och jag måste ta bussen dit. Så dags att börja fixa lite nu. Hörs troligtvis ikväll! <3

Tränat

Tjeena!
Hemma och har ätit efter träningen.
Det gick helt okej, körde mest tumbling och sen lite fristående och pegasus. Men asså shit vad jag känner mig pressad inför tävlingen.. Enligt Benny och Michaela måsta jag göra dubbelflickis!! Och har inte gjort det på ett halvår.. Fast då tävlade jag iof med det så.

Men nu ska jag skicka in matteuppgiften, skönt. ;)
Puss!

Jag är klar..!

Yeey, äntligen klar med matte/hemkunskaps grejen! Asså det har tagit lite väl lång tid, om jag inte vinner då.. Haha.

Nej men nu ska jag slappna av. Det behövs. Ska duscha och fräscha till mig, sen gå med Fanny ner till Tumba C. Sen kl 4 har jag ju träning i 3 timmar, tagga! Hoppas verkligen det går bra. Nu borde jag inte vara stressad av skolarbete så ska koncentrera mig på träningen denna vecka. På fredag åker vi ju ner och tävlar på Gotland!
Kisses!

Lördagskväll

Tjeena!
Imorse vaknade jag hos pappa, var där under förmiddagen och sjöng lite med Fanny och så.. Ska nog vara med på skolans musikcafé snart så dags att öva! ;)
Sen gick vi till mamma, och jag fortsatte plugga matte. Asså helt sjukt vad mycket man ska ha med och vilken tid det tar!
Men sen nu under kvällen har vi haft gäster. Typ mammas jobbarkompis och hennes 2 söner. Har varit helt okej, men spelade nåt frågespel nu på slutet och man kände sig liksom fett osmart. Hehe.
Puss och godnatt!

???

Hallå, vad har hänt med mig blogg?! Hela menyn är lixom borta, eller är det bara för mig? Och det står ingenting på senaste händelser.. Hjälp!

För mycket just nu..!

Shaa!
Asså jag är ledsen för det dåliga och tråkiga uppdateringen, men just nu handlar inte mitt liv om bloggen. Jag har inte alla tid i världen liksom, mycket annat måste gå före.
Vi har sjukt mycket i skolan nu, prov, inlämningar osv. Så nu sitter jag hos mamma för att plugga. Asså är egentligen hos pappa nu men han har inget internet så jag gick hit..
Och juste. På fredag, om en vecka, ska ju vi till Gotland och tävla. Ska bli skitkul, men det går sämst på träningen nu pga alla stress och så. Tyvärr asså.. Så jag får se hur det kommer gå. Menmen.

Juste, igår var vi ju på skansen. Skittråkigt och iskallt. Inget mer med det. Usch.
Nej nu ska jag pressa lite matte hära. Bye! <3


Stress

Tjaa!
Asså serisöt, det borde inte vara tillåtet att ha så här mycket läxor...!
Jag dör snart av trötthet och uttråkning. Och ändå är det bara på högstadienivå, tänk på gymnasiet sen, ojoj.

Men ikväll är det träning iaf. Eller ingen vanlig träning, vi ska nämligen ta idrottsfota med föreningen! Precis som skolfoto, men med gympagruppen. Ska bli kul. Ska ju både fotas med gruppen jag tränar med, med vår barngrupp och med alla ledare. Och när vi inte fotas ska vi köra fristående. ;)

Nej, inte tid att skriva mer. Kommer inte har tid imorn heller typ, först blir det skansen sen plugg och träning. Stress..

16.03

Nu blir det att plugga. Slutade typ 2 idag, en helt okej dag med boxning på idrotten som var skitkul. Och sen jobbade vi med brobel greje och så.
Efter skolan snackade jag lite väl länge med Karin och Maja. Men vi kunde liksom inte sluta. Det är viktiga, seriöst livsviktiga grejer.. Eller, för oss i alla fall.
Puss.

Plugg, plugg och mer plugg..

Tjaa!
Hemma nu från skolan, men ska iväg igen til barngympan i Salem om en timme typ..
Skolan var väl okej, eller nää förresten.. Hade spanska, sen på idrotten körde vi basket (som alltid -.-), sen var det engelska och så hemkunskap då man skulle baka ett bröd helt själv. Och man fick inget norlmalt recept heller. men det gick okej ändå. ;)

Men bara för att man inte är i skolan så betyder det inte att man inta måste plugga. Har sjukt mycket nu, och har haft det ett tag nu! Biologi, spanska och matte till fredag. Hur ska man hinna?! Jag och Maja försökte planera, men lycka till att hålla sig till det. Nu till exempel. Jag bloggar. Ojoj, inte tid för det så...
Pusspuss!

Helgen

Tjaaa!
Ojoj, inte precis haft tid att logga nu i helgen.. Haft myckat annat roligt för mig. ;)
I fredags var det mys framför Idol med tjejerna, sen sov jag där och så. Sen igår vart det frt shopping i Skärholmen ( visar bilder sen nån gång) och sen hem och fixa sig inför Lindas 15-års fest! Tog inga bilder på kläderna eller smicket, det blev så stressigt. men hade iaf på mig en svart, tight spetsklänning och mina rosa high heels. Och sen lite mörk sminkning runt ögonen. Seriöst snyggt ju. (a)
Festen var bra iaf, men var rätt blyg i början, som alltid.. Hm. Men åt, dansade lite, sjöng singstar och så. Linda är en klasskompis för er som inte visste det. Från klassen var det typ alla tjejer och 2 killar, sen några från en paralell klass, och massa andra, släktingar bland annat. Men vi åkte därifrån vid halv 10 typ, och när jag kom hem var jag fett trött och la mig på en gång nästan. xD

Och nu ska jag på 3 timmars träning. Hoppas det blir bra, är trött tyvärr bara. Menmen, ska göra mitt bästa, det är ju trots allt bara 2 veckor tills tävlingen! :D
Pusspuss!


22.22

Hejhej!
Sitter här och har det jättemysigt.. Kollat på Idol och så. I <3 Olle! :D :D
Haha, aa men nu ska vi bädda. Puss! ;)

RSS 2.0