Stressig kväll, och helg..

Tjaa!
Hinner inte skriva mkt men..
Skriver allt  ipunkter lite snabbt bara! (a)

*Träningen gick rätt bra, körde hopp och friståend
*Har stresspluggat inför de 2 proven imorn
*Har packat och fixat för ska sova borta imorn :D
*Det blir troligen ingen update nu förrän söndag!!
*Har fixat min gamla mobil så har den nu. Samma nummer, men den känns helt sjuk den med..

Puss och godnatt på er! <33



14.31

Tjatja!
Varit hemma nu sen 12, nice..
Orienteringen gick rätt bra iaf. Tog alla 12 kontroller, det tor 2 ½ timme menmen.. Först var det iskallt, sen kokhett. Och dessutom gick vi i flera träsk så man var inte torr om föterna frecis.. Hehe.
Men aja. Nu slipper man göra det igen på länge iaf..! ;)

Har förresten just ätit lunch, från donken..Mamma om nån jobbarkompis var hemme bara för att köpta mat till mig. Eller inte. Dom hade hämtat 2 soffor också som vi ska ha där nere. Har fixat dom nu, det blev skitbra! Fast en kudde hade några fläckar på, asså dom komer från blocket, men jag tycker det ser ut som om det ska vara så? (a)

Klockan 5 är det förresten träning igen. Hoppas, hoppas, hoppas det går bättre idag. Just nu är jag jag inte taggad precis men..
Kisses! <3



Egoooo..! Haha, jaa.. ;)

Minusgrader

Godmorgon!
Eller nää förresten.. Jag ha lusta att bara lägga mig i sängen igen och sova bort hela dagen. För idag ska vi ha orgenteringsdag, och det är liksom minusgrader typ?! Uuuuusch...!
Kommer gå vilse och frysa ihjäl innan nån hittar mig.. Och min mobil är det ju fortfarande fel på så smsa kan jag ju inte... -.-
Hörs i eftermiddag, om jag överlevt till dess!

Kan inte svara på sms.. -.-

Sha!
Kom precis hem från träningen. Asså jag vet inte vad som har hänt, men de senaste veckorna har allt gått skitdåligt?! Seriöst.. Och dessutom vrickade Elin foten idag, självklart såhär 2 veckor innan tävlingen.. -.-

Nej nu ska jag duscha. Eller kanske kolla Idol på datan? Missar ju det.. Imorn är det förresten orgenteringsdag. Usch. Kommer väl gå vilje eller nåt. Kul..
Puss!

Juste! Min mobil är helt sjuk just nu, ska lämna in den tror jag. Ingen av mittenknapparna funkar så kan inte komma in på menyn eller smsa eller nånting! Gaaaaaah...! ;(

Krya på dig Annie! Saknar dig ju.. "/ <3333333

Tjaa!
Idag var man i skolan som vanligt då.. Hade lite sovmorgon men han ändå inte skriva nåt imorse.
Hade bil första lektionen i alla fall, då började jag äntligen på mitt brobelbidrag. Så idag har jag gipsat två halva jordklot.. ;)
Sen var det matteprov, bara g-delen idag så fick alla rätt. Sen var det lunch och så so där vi hade andra lärare för peter är borta! Gjorde inte precis mycket då, haha..

Men ikväll är det träning. Hoppas det går bra. Har gått dåligt ett tag nu, hoppas det försvinner så här innan tävlingen! :D
Kisses!



19.57

Tjeena!
Har precis ätit nu. Och chattat med Anni den lilla sjuklingen.. xD
Novellsskrivandet idag gick bra iaf. Jag är klaaaaar! Det blev faktiskt rätt bra.. ;)
Nej nu ska jag sätta mig framför Idol, varje dags höjdpunkt typ ju! Puss!

The look



Lillkjol-Sytt själv (a)
Linne-Lager 157
Strumpbyxor-H&M
Tjocktröja-Bikbok
Converse-Stadium (?)
Jacka-H&M
Halsduk-Gina Tricot

i skolan

Shasha!
Sitter i skolan nu, på super g och jobbar ned novellen. Eller jag är typ klar så har inget att göra..
Äter lite godis, en lärare och några åkte och köpte till oss haha.. ;)
Puss, hörs sen!

07.52

Godmorgon!
Börjar 9 idag, och ska jobba med svenskanovellen hela dagen.
Annie smsade nyss att hon inte kommer för hon mår dåligt! Krya på dig gumman! <3
Nej nu ska jag ner och sminka mig och göra mig klar. Bye!

Sen jag senast bloggade..

Hellu!
Nu har jag äntligen tid att uppdatera lite..

Igår:
På träningen körde vi först fristående sen tumbling, det gick helt okej. "EMD"-killen var där igen! ;)
Sen gick ju jag 1 timme tidigar, för att åka hem och duscha och fixa mig. Sen kom Karin, och Annie sen som vanligt, och så småsprang vi upp till Maja som hade tjejmiddag! Jättemysigt, vi var 6 tjejer där och åt och så där. Cholkadfontän, muuuuuums! Bästa presenerna fick hon av oss också. :D
Sen var det typ bara att gå hem då och lägga sig. Tog fett lång tid för mig att somna, tänkte bara på massa skäckfilmer och skit.. "/

Idag:
Vaknade, gick till skolan. Spanske först, sen skulle man gå promenad på idrotten för läraren var inte där. Då gick vi hem till Karin och kollade på tv, hehe.. Juste, tappade bort mitt örhänge då, vanliga vita fakepärlor men ändå. Sen gick vi tillbaka till skolan då, hade engelska, lunch och sen slöjd. Blev ju lite galen där på vissa saker, men annars helt okej.
Sen slutade vi vid halv 3 då och jag gick hem och fixade mat direkt. Sen vid 4 hämtade Benny och Michaela mig och vi åkte till hallen. Jag körde lite fristående med Mickis, hon lär sig sjukt snabbt ju! :)
Men sen hade vi barngympa vilket gick bra. Dom testade dräkter som dom ska ha på fotograferingen..

Efter gympan satte jag och Michaela oss i ledarrummat i en timme, väntade på att ledarmötet skulle börja. På mötet snackade vi iaf om tävlingen vi ska hålla i i vinter.

Och nu sitter man hemme och tittar på Idol såklart! :D
Puss!

----

Ojoj, inte tid att uppdatera nu.. Skriver om allt typ imorn! <3

Träning sen till Maja <3

Tjatja!
Nu ska jag byta om för att sen åka till träningen. Tror och hoppas vi kör en del fristående idag! Men jag ska gå typ 1 timme tidigare idag, för ikväll ska jag till Maja och äta och så där och fira henne! :D
Slänger nog in lite outfitsbilder innan jag sticker til henne, om jag hinner! Puss! <3


Gud vad jag saknar sommaren förresten.. Mår serisöt dåligt av sånt här tråkväder..! -.-

Söndagsmorgon

Godmorgon!
Han inte skriva mer igårkväll, kom hem sent så..
Men det var mysigt och så hos Moa igårkväll, åt mat, snackade, tittade på lite filmer och så på datan, käkade efterrä och tittade på Transformers. ;)
Kom hem vid halv 1. Haha, jag och Fanny fick helt plötsligt värsta energin och började städa i klädkammaren?! Hahah, men sen gick vi och la oss. Vaknade nu, hade egentligen velat sov längre.. Trött fortfarande.
Puss!

Bye

Shasha!
Nu ska vi alldeles strax gå till Moa och hennes familj, ska äta middag är och så. Mysigt! Puss.

Home

Så! Nu har man varit hemma ett tag efter att ha träffat några och fixat lite grejer.. Haha, jag är ju lagom hemlighetsfull, men ni har väl säkert ändå listat ur vad jag gjort.. Eller? Köpte lite smågrejer till mig själv i alla fall, svarta och gråa strumpbyxor, sminkborttagning och en sminkborste. Litet men nödvändigt. ;)

Nu är iaf mormor här. Ska väl fika eller nåt typ. Och så ska jag fortsätta plugga, det är mycket nu.. Massa grejer ska vara klara under veckan som kommer. Så det är bara att sätta igång. Puss!

Grattis Majääb! <3

Gomorgon..
Uppe tidigt, fast det är lördag och jag är sjukt trött?
Men det är för att jag måste åka och handla idag.. En grej. Överaskning. Vi har ju någon som fyller år idag så..

GRATTIS FINASTE MAJA! <3

Hoppas du har den bästa födelsedagen, att fylle 15 är ju mycket! Byxmyndig och allt.. Och nu kan jag ju inte kalla dig fjortis längre eller? Hahah!
Men serisöst nu, jag älskar dig sjukt mycket och det hoppas jag att du fattar. Vad skulle jag göra utan dig..?  Bästavännen. <3

21.05

Chaa!
Jag och Maja drog till Matte vid 6 typ, där var ju Max och bla Nina, Moa, Ellen och Eric. Var där ett par timmar och så, sen gick vi bort och satte oss vid ett dagis. Fick låna Ninas dunjacka för jag frös, sååå mysig! (Y)
Men sen gick jag, Maja och Nina vid halv 9 typ.. Orkade inte vara kvar, dom andra gick vidare nånstans. Och nu har jag då kollat slutet av Idol, funderar på om jag ska kolla på hela på datorn nu.. ;)
Puss!

Grattis på 15-års dagen Määääx! <3

Tjeena!
Nu tänkte jag skriva om min dag hittils, och vad jag ska göra nu. ;)

Idag var det alltså skoljoggen, hade spanske först sen hämtade vi nummerlappar och gick till starten i brosjön. Det gick ingev idare att springa kan jag säga. Sprang inte ens hele första varvet. Jag sprang och gick varannat.. Srang själv, de andra var ju så snabba! Men tiden bliv iaf 36 minuter. Hm. Inte bra, men 2 minuter bättre än förra året iaf. 
Sen gick vi tillbaka till skolan käkade korv (euw) och sen gick vi till slöjdsalen. Vi ligger lite efter så vi var där ett par timmar, frivvilligt. Lärd emig virka, haha. Fast jag sög på det!

Sen gick jag hem och duschade, innan pappa kom och hämtade upp mig och Fanny för en fika i Tumba C. Gottgott! 

Och nu ikväll ska jag tydligen till Matte och fira Max com fyller år idag! Roooligt! Vet inte vad som händer där eller så men.. Vet inte ens när jag ska dit?! Panik, kanske ska fixa mig lite?
Kisses! 

-

Stressigt.. Skriver ikväll, puss! <3

Skoljoggen idag..

Godmorgon!
Eller jag vet int om den är så "god" precis men.
Skoljoggen idag ju. Shitshitshit. Jag vill inte. Men ska göra mitt bästa. Allt för betygen här asså..
Whish me luck!
Hörs i eftermiddag!


Tränat

Tjena!
hemma från en rätt dålig träning idag. Det enda possitiva är att jag har träffat det fjärde medlemen i EMD! Haha, nej men det var en typ 20 årig kille med idag, och han skulle verkligen passa in i gruppen. Ingen aning om han kunde sjunga men..

Skolan idag var förresten som vanligt. Biologi, matte, so och klassråd. ;)
Slutade lite tidigare, så vi gick hem till Maja och kollade på klassfotot hon fick hem igår. Guuuuuud..! Eller asså, hemskt var det väl inte, men inte det bästa i alla fall. På mig då alltså. Men i helhet tycker jag det blev bra! Alla andra blev ju snygga.. ;D
Puss!

Brottom..

Nu har jag  brottom. Träning kl 5, blir hämtad om typ 20 minuter. Måste äta klart och byta om. Chao!

Godmorgon!

Somorgon idag till 09.40 som varje torsdag. Skönt, jaa.
Tror vi slutar rätt sent idag, 3 nånting. Haha, jag tycker 3 är sent men vet många kompisar som är yngre och slutar 4?! Gud så jobbigt för dom..
Men sen ikväll är det träning igen. Hm. Jaja, det kan ju inte vara lika sämst som igår i alla fall så. Får hoppas på det bästa.
Pusspuss!


Jag just nu. Trött, osminkad och allmänt ful bara..

Säääääämst!

Hemma nu från världens sämsta träning. Och jag skojjar inte. Ingen gjorde nåt bra varv, inte ens de lättaste. Och Benny var typ förkyld och trött. Och Michaela gjorde illa foten så hon haltar nu. Usch. Godnatt.

Missar Idol.. :(

Nu sticker jag alldeles strax iväg på träning! Blir upphämtad om bara nån minut..
Men jag kom på en helt hemsk sak.. Jag missar ju Idol! Träningen slutar liksom kl 9. ;(
Aja, puss hej!

15.15!

Tjatja!
Hemma från skolan nu.. Slutade typ 2 med stod och snackade med Maja i typ 40 minuter.. (a)
Men skolan var rätt normal, på musiken var gustav inte där så jag, Annie, Max och Linnea bytte låt. Det gick rätt bra, och vi sjöng för Roffe. ;)
Sen hade jag, Karin och Linnea redovisning på so:n också, hade inte övat nånting typ med det gick bra ändå.. Eller, helt okej iaf.

Men nu ringde Maja nyss, hon har fått klassfotona! Och vi har inte ens bestält?! Måste ring pappa nu och säga att han ska fixa det. Man vill ju se, fast än det kanske inte blev så bra... :)
Puss!

Jag funderar på..

.. att tona mitt hår mörkare!

Vad tror ni? Har aldrig färgat det eller något, men har velat ha mörkare hår väldigt länge. Och så här till hösten passar det väl perfekt? Flera i skolan och så har färgat mörkare nu, så varför skulle inte jag kunna göra det?

Jag skulle vilja ha något sånt här tror jag.. Mörkt, men inte svart.



Vad tror ni ? :D


Typ nåt sånt? Snyggt/Fult?

Sprungit!

Jag är dööööd.. Eller, jag har precis återupplivats.

Jag har varit ute och prungit nu, som jag lovat mig själv att göra. Den här gången sprang jag 3.2 km på 23 minuter..Vet inte vad jag ska tycka om det? Bra för att vara mig, men annars rätt dåligt väl? Om man tänker så här, skoljoggen är ju 5 km, och det ska man tydligen springa på 30 minuter. Så, om jag nu sprang typ 3 km på 23 minuter, ska jag alltså klara att springa 2 km till, på typ 10 minuter? Klarar jag det? När jag sprang typ 2 km för nån vecka sen tog det 15 minuter..

Usch. Uschuschusch. Jag är verkligen sjukt nervös inför skoljoggen på fredag. Varför ska jag tävla ens? Juste, för MVG:t jag tänker behålla.


Plugg, plugg, plugg...

Tjaa!
Hemm från en rätt vanlig dag i skolan. På svenska var vi där vid super g, vet inte varför, men vi skulle typ ha datorer. Det tog typ 40 minuter innan vi fixat datorer och så till alla, och då var det ju typ slut. Asså det är serisöt mobbning, alla klasser utom 4 i hela högstadiet har egna datorer? Fast en negativ sak finns det, det ser förskräckligt ut när alla or och 7or sieet på rad i korridorerna men varsin dator och nördar.. xD

Men iaf. Hemma nu och ska var det hela kvällen. Måste plugga, ut och springa (skoljoggen på fredag ju, ohnooo!), måla naglarna och kolla på Idol, haha. Men just nu kommer jag inte igång med nåt, fastnat med sjuka lillasyster framför High School Musical 3. (a)
Pusspuss!

Juste Maja, jag är inte sur längre! I LÖÖÖÖV U!   (A) <3


Haha, Annie och Max idag, dom var lite trötta! ;)


18.44

Hellu!
barngympan gick skitbra, benny var med istället för mickis. Dom gjorde bla kullebyttor och hjulningar i nedförsbacke, haha gulligt!
Sen lekte dom den där kyckling grejen, och gud var kramiga dom blev..

Aja. nu är jag hemma igen. Ska äta snart tror jag. Sen ska jag väl titta på tv. Eller juste, plugga också.. -.-
Kisses!



Juste, idag fick jag veta att Michaela ska börja träna hos oss i salem, yeeeeey! :D

Snart barngympa

Tjeena!
Kom hem från skolan för typ 15 minuter sen. Idag hade vi heldag då vi bara jobbade med ekonomipriset till bobel. Asså vi ska typ skriva hur vår framtid ser ut och sen kolla om vi har råd med allt.. Rätt kul, men man får panik. Tänk om jag inte har råd och slutar som en uteliggare? Haha.

Men kl 5 är det barn gympa som gäller. Michaela är sjuk så jag får väl hoppas att Jessika kommer då. Sen ikväll måste jag nog plugga lite om jag orkar. Känns som vi har lite mycket att göra i skolan nu faktiskt.
Pusshej!

Godnatt!

Tjeena!
Sitter här med datorn och teven i bakgrunden.. Förlåt, men asså hur kommer det här valet sluta egentligen?! Sverigedemokraterna i riksdagen??! Usch. Bara att hoppas på det bästa, som enligt mig är Alliansen. Inte för att jag är värsta politik-freaket, men lite måste man väl hänga med fast än man inte ens får rösta... ;)

Snart ska jag nog faktiskt sova. Skola imorn ju, och är trött efter denna helg. Så godnatt på er! <3

Norrköping <3

Chacha!
Nu är jag hemma igen, efter en helt underbar helg i Norrköping!
Tänkte nu skriva lite om allt.. ;)

Fredag:
Maja och jag skippade sista lektionen och åkte in till centralen. Vårt tåg gick typ 16. Vi satt vid ett bord, vid fönstret, och resan gick sjukt snabbt! Vi han typ inte äta någ godis alls, och vi hade lixom köpt för typ 60 kronor var...
Och sen när vi kom fram mötte Emelie oss! Gud vad jag saknat henne, världens bästa. Vi åkte hem till henne, skitfint hus ocg världens gulligaste föräldrar. Juste, vi hämtade upp darianna också! Så vi var asså där, åt tacos, kollade Idol, och sen tittade vi på Fredag den 13:de.. Skräckfilm, läskig men bra! Vi sov där då, somnade kanske 2 nån gång. Hade det jättemysigt verkligen.

Lördag:
Vi ställde klockan på 9 för att gå upp och äta frukost och så. Åt, fixade oss och sen fick vi skjuts till Kolmården. Vi ställde oss vi det där Tropicarium, och så kom Emma dit först, söt! Vi kollade med Max och Adam, skånekillarna, dom var nära så vi väntade på dom. Sjukt kul att träffas! Så vi gick in där iaf, kollade på alla äckliga grejer.. Hahah. Sen gick vi in på själva djurparken, gick direkt till delfinshowen. Mysigt. Sen träffade vi resten av gänget utanför, yeey! Lova, Madde, Ellen, Sofi, Vera, Viktor, Ludde och Lizzie. Alla kramades typ 1000 gånger.. Sen gick vi runt lite och så, åt pankakor på ett ställe. Gottgott! Gick vidare, kollade på våra släktingar, aporna. Kände oss som hemma där, haha eller inte..
Men sen skulle alla gå. Skånekillarna hade redan åkt. Men vi kramades, fotades, kramades lite till.. Sen skildes vi åt igen. Saknar allt och alla sjukt mycket! <3
Vi åkte iaf hem till Emelie igen, jag och Maja. Så trötta vi var. Kollade på film, lagade mat, hennes föräldrar var på middag hos nån. Sen senare ringde ´Viktor och sjöng vaggvisa som han lovat, naw! Tror vi somnade typ 2 igen.

Idag:
Vaknade 9, åt frukost, packade ihop allt. Ville verkligen inte hem! Menmen. Tåget gick 11.30, så vi var där då. Sa hejdå till Emelie, ska nog träffas om några veckor igenb här i Stockholm!
Resan hem tog längre tid. Åt godis och snackade om allt. Sen mötte pappa oss på stationen, och vi skjutsade hem Maja och plockade upp Fanny istället. Så åkte vi in till stan och fikade, har inte varit med pappa på länge ju pga vattenskadan i huset! Mysigt var det iaf. Sen skjutsade han hem oss till mamma igen.

Och nu sitter jag här. Inget att göra. Saknar allt och alla och det är det enda jag tänker på. Banandansen, kanelbullekramarna, skratten.. Miss it so much! <3








<3

Shasha!
Idag har man alltså varit på kolmården och träffat alla, sjukt kul! Berättar mer när jag är hemme imorn. Usch,vill inte hem. Skulle vijla stanna här i norrköping med alla fina människor! <3

Men vi ska väl typ lägga oss snart. Är fett trött. Tåget går typ halv 12 imorn. Så uppdaterar mer imorn, puss!

Norrköping nu

Wihooo..!
Är hos Emelie nu , med Maja och Adrianna också. Roligt roligt!
Tågresan hit gick bra, men det gick för snabbt, han ju knappt käka nåt godis haha..

Nej nu ska vi typ lägga oss och snacka lite. Imorn blir det kolmården!
Puss! <3

Nästa, Norrköping!

Japp, detta blir troligen sista inlägget tills söndag!
Imorn efter skolan åker ju jag och Maja direkt in till centralen och tar tåget mot Norrköping. För er som inta fattat vad jag ska göra där, så ska vi på återträff med alla underbara personer från sportscamp! Jag och Maja och två tjejer till ska sova hos en tjej som heter Emelie, och sen ska alla träffas på Kolmården på lördag. Rooooligt! Sakat alla så, bästa gänget alla tillsammans!

Så nästa inlägg kommer på söndag. Tror jag. Kanske, kanske kan jag skriva något därifrån.
Puss och hoppas ni också får en bra helg! <3


Några av tjejerna, saknar er! <3

15.21

Chacha!
Hemma nu från skolan, slutade tidigare.. Bara jag i hela klassensom gjorde det, haha! För vi hade ansvarslärartid och jag behövde bara vara där i typ nån minut. Jag är enda i hela klassen, utom Robin som är i Spanien, som har spanskaläraren så. ;)

Men nu sitter jag hä roch äter hamburgebröd bla till mellis. 5-7 är det träning igen. Sen efter det ska man hina äta, titta på Idol och packa inför Norrköpping i helgen. Lycka till med att jag hinner det! (a)
Kisses!



Jag imorse. Premiär använde den nya halsduken idag, så mysig! <3


Fast i Salem?!

Heej och godmorgon!

Nu ska jag berätta varför jag inte uppdaterade något igår. Jag har en bra anledning.. ;)

Jag var ju på träning, mellen 18.30 - 21.00. Jag åkte med Benny och Michaela. Bennys bil hade tydligen krånglat lite, men om man puttade lite så startade den. Så när vi skulle åka hem så var jag och Mickis tvungna att putta, ner för en backe, två backar. Men den startade inte? Så då hamnade bilden likspm i en grop, typ. Och hur skulle vi få upp den därifrån? Vi testade starta, det gick inte. Vi testade putta, och lyckades iaf vända bilden åt rätt håll. Men gud så jobbigt det var. Jag ba, benny efter det här ska jag slippa styrkan, det vet du va? Hahaha, vad vi skrattade. Jag och Michaela höll på att dö, skrattade, och tyckte det var pinsamt att stå där med en stor rörmokarbil som inte startade.. Tur att det var ett ödeställe. Hahah!
benny ringde iaf några kompisar och frågade efter hjälp. Och till slut skulle två komma, men dom hade ingen sån där boxeringslina för som var typ slut på statoil. Så vi testade med något annat rep vi hittade i bilen. Men tror ni det funkade? Nää. Det gick av på en gång, bilden väger ju typ 3 ton. Till slut puttade vi upp den för en backa med deras hjälp. Gick lite lättare då.. Sen rullade vi ner bilden för en annan backa, och den startade! Haha, äntligen!

Hela grejen tog 1 ½ timme. Träningen slutade 9 men jag var hemma vid typ halv 11. Så då skulle jag duscha och så, sen gick jag och la mig. Trööööött!



Bara för att

Namn: Vera Belaieff
Födelsedag: 31 maj
Hemstad: Stockholm.
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Brunett.
Längd: 1.66
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger.
Stjärntecken: Tvilling.
Skostorlek: 38-39
Är dina föräldrar skilda: Mm.
Rädslor: Att livet ska gå för fort..
Mest använda namn på msn: vet inte?

FAVORIT
Färg: Hm, beror på vad ;)
Mat: Typ.. husmanskost!
Sport: Gymnastic for life <3
Glass: Daim eller ananassplitt
Affär: Gina, Bikbok, H&M
Nummer: 3, ingen aning varför..?
Tuggummi: Svagare mint eller fruktsmak..
Dag: Fredag/Lördag. 
Årstid: Sommaren, såklart!
Radiostation: Rix Fm eller nåt
Kroppsdel på motsatta könet: Ögon, mage.. och skulderblad eller vad det heter, haha! xD

VÄNNER OCH LIVET
Vem av dina vänner är mest lik dig: Utseendet eller personligheten?
Vem är mest högljudd: Kanske Emma B, Ellen ellen nån.. ;)
Vad får dig mest att skratta: Maja!
Vem har du känt längst:Moa :)
Vem är blygast: Hm.. Karin?
När grät du mest:..
Bästa känslan: Lycka?
Värsta känslan: besvikelse
Vart vill du bo i framtiden: typ stockholm

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Japp
Rymt hemifrån: Nej
Tänkt på självmord: Nej..?
Sovit utomhus: Nää.. eller i tält men asså..
Spytt i skolan: Hoppas inte..
Velat bli modell: Jaa, har väl alla velat?!
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha, jaa har jag väl! xD
Sett en död människa: Nej, tur det..
Ätit sushi: Smakat men euuuuuw..!
Varit på scen: Sjäääälvklart. :D
Retats: Haha arrå.

DU
Svär: nästan aldrig
Sjunger bra: Det är upp till var och en.. men helt okej. ;P
Duschar dagligen: Ja
Vill gå på högskola/universitet: Japp, typ i Lund?
Vill gifta dig: JA!
Kommer överens med dina föräldrar: Jadå.
Gillar åska: Kan vara mysigt.. (a)
Sover med gosedjur: Jaaaaaa..! Haha!
Pepsi/cola: Inget. Det ska vara Coca Cola!
Mc donalds/burger king: Donken.

14.53

Tjena!
Kom typ nyss hem från En rätt lugn dag idag, först var det elevens val, sen bild då jag börjar komma igång med brobel-prodjektet, sen skulle vi till aulan och lyssna på några som pratade om framtiden och gymnastet och sist var det so. Slutade 14 typ.

Ikväll är det träning, 2 ½ timme. Det är faktiskt int så långt kvar till tävlingen nu! Ska ju tävla i Visby cuppen den 15-17 oktober tror jag, rooooligt! Fast hade varit ännu roligare att åka utomlands nånstans.. Några killar från klassen åker nämligen till Barcelona imorn med fotbollen, åh..!
Pusspuss!


19.55

Tja!
Nu har jag duschat och fixat. provat massa klänningar också, ska på lite roliga grejer om någon vecka så.. Berättar mer om det då! ;)
Men snart är det Idol som gäller. Yeey! =D
Kisses!

Godis för 60 spän, haha!

Hellu bloggen!
Har inte hunit skriva något förrän nu. Efter skolan, som var som vanligt vad jag kommer ihåg, så åkte jag nämligen till Ica Maxi med Maja och hennes syrra och mamma, haha! Vi skulle köpa godis till fredag, då vi som sagt tar tåget ner till Norrköping och stannar över helgen. Ska sova hos en tjej och träffa alla saknade, älskade människor vi lärde känna på sportscamp. :D
Sen på lördagen ska alla till Kolmården då då. Alla kommer utom 2..Så synd! :(

Aja. Precis haft ett lite jobbigt snack här hemma..
Puss


Duschen next

Då är man hemma och har ätit efter ett pass med dom små söta barnen!
Idag körde vi kullerbyttor på uppbyggnad med dom, visa är riktigt duktiga.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Tvätta håret, raka benen osv. Fräscht ;)
Puss!

Flumanfall och huvudverk

Tja!
Jag är trött..
Skolan idag var väl typ som vanligt. Spanska, idrott, engelska.. Sen var det lunch sen syslöjd. Det gick helt okej, kommit på en ny idé nu till brobel! Haha, och när det var typ en halvtimme kvar och ingen lärare var där, fick jag typ värsta flumanfallet? Skrattade helt sjukt, ramlade ihop och smittade sen Maja och Max.. Hehe, kunde inte precis koncentrera mig. Och Max slog mig i huvudet med en rulle fleecetyg, sne fick jag fett ont i huvudet igen! Har haft lite ont hela dagen.. Så nu när jag kom hem la jag mig och vilade i en halvtimme, tog en tablett också. Så mår bättre nu. Tur det, för snart ska jag iväg och ha barngympa igen. Då gäller det att vara på topp lixom!
Puss hej!

Dagens shopping

Tjeeeenare!
Är på bra humör nu. Vet inte varför..? Jaja.
Har varit på träning nu iaf, det gick sämst första timmen men sen började det gå lite bättre. Michaela och hennes kompis Jessica var med och körde idag. Men vet inte om dom ska börja, elle rom dom bara körde.. Men hoppas dom börjar, skulle bli fett kul! ;)

Och innan träningen var vi ju i Skärholmen. Jag köpte min halsduk som jag hade spanat in, en mössa och ett par byxor. Inte jeans denna gång, ville ha nåt nytt och lite anorlunda! Så det blev ett par beiga byxor från gina. Snygga faktiskt.

Nu ska jag äta lite. Puss och godnatt!



Brun/Grå/Lila halsduk <3


Svart enkel mössa


Beiga (?) byxor! Snyggare på...

Köpte allt på Gina Tricot.. ;)




Skhlm idag

Godmorgon alla!
Idag ska jag och lillasyster till Skärholmen. Trevligt trevligt. Behöver ju ett par nya jeans efter igår, haha... Och lite annat. ;)
Senare är det träning i 3 timmar.. Känner mig förkyld, tack Emma och Malin! Hahah, nej men när alla runt en blir sjuka är det svårt att hålla sig borta från det. Bara jag inte blir sjukare till nästa helg!
Kisses!

R.I.P Snyggaste jeansen!

Tjena!
Hemmu nu efter en rolig dag hos Tönners. Var på studsmattan och höll på, tog bilder och spelade in grejer på deras datorer.. ;)
Det enda dåliga med dagen.. Mina byxor gick sönder!! Asså mina enda jeans, som jag älskar! Jag gjorde volt på studsmattan, landade på huk och sen ba riiitch, så sprack dom, haha! Nej inge roligt.. Det blev lixom värsta enorma hålen mellan benen, kul när man inte ens var hemma.. Men fick låna ett par byxor, tur för mig.  =)
Juste, sen när vi gick hem stannade en svart skåpbil vid oss. Vevade ner rutan och ba "Heeej tjejer..!". Det var två män, som drack öl och bilen hade ingen registreringsskylt.. Scary! "/
Puss!


=(

Sprungit (Y)

Puh..!
Jag har sprungit nu! Det blev 2 km, tog 15 minuter... Sprang hela vägen. Och jag vet, det är inge bra, jag skryter inte eller nåt. Jag vet att det kanske är dåligt för er, men för mig var det faktiskt bra. Brukar aldrig gå ut och springa, det här var seriöst andra gången på hela året?! Så ja, jag är nöjd. ;)

Nu väntar alltså duschen. Sen ska jag och Fanny till Jim och Jennifer. Sen vet jag inget mer... xD
Puss!

Tjugo i tio

Godmorgon :)
Känner att det kommer bli en seg dag idag. Alla har varit vakna i en timme typ, men jag har fastnat vid datan, Fanny vid teven och mamma i sängen haha.. Men ska väl snart fixa frukost. Sen vet jag inte exakt vad jag ska göra idag? Kanske åka till Skärholmen och köpa lite jag har spanat på, och sen sätta upp mina hyllor i mitt rum som vi fortfarande inte gjort!

Sen funderar jag på att gå ut och springa. Har så sjukt dålig kondition, den tränar man ju inte i gymnastik, och om typ någon vecka är det skoljoggen!! Usch.
Pusspuss!

19.08

Cha cha!
Sitter här nu och data nördar mig.. Har inte gjot mycket känner jag. Spelat gitarr och sjungt lite, snackat med Maja om nästa helg då vi ska till Norrköping, smsat och chattat. Kul fredagkväll..
Nej men ska mysa hemma ikväll, Fanny är hos en kompis så det är bara jag och mamma. Mys.

Förresten, är det inte dags för en ny design snart? Har haft den här i ett år nu typ.. Ska väl fota nån dag, senblir det att försöka göra en ny snygg design! ;)
Kisses!


Så här såg man man alltså ut på skolfotot idag.
Jeanstights - H&M
Tubtop - New Yorker
Skärp - Only


Misslyckade klassfoton.. -.-

Tjaa!
Idag var det alltså skola. Och skolfoto.
Vi hade skolfoto kl 10, andra lektionen. Hade fixat mig bra och så hemma, men såg ändå helt konstigt död ut? Var verkligen inte på fotohumör. Menmen, jag kunde ju inte be fotografen att ta det nån annan dag precis. Så Foton blev det. Först ett vanligt klassfoto, inget spex dels för att rektorn inte godkännde vårt tänkta tema och dels föra att vår klass är så seg och tråkig att vi inte orkade fixa nåt nytt roligt tema.. Aja. Jag satt på främre raden iaf. Kände hur fejkat smilet blev. Shit.
Ensamfotot då. Som jag hörde av Fanny igår, så skulle man stå upp och posa typ. handen på höften, stå lite på sidan. Känndes sådär.. hon sa att jag log fint, haha, men när jag kollade snabbt på fotot var det första man såg min armhåla lixom, hahahahaah! Nej men typ, det kändes så. Nu är det alltså bara att vänta på att få hem korten så man kan kolla ordentligt..
Juste. Tog ett "spexfoto" också sen. Snacka om failat. Bara halva klassen var med, man fattade inte ens vad temat var. Det skulle vara fjortistema, men man fattar inte det. -.-

Sen var det andra lektioner och blabla... var hemma vid 3 typ. Nu ska jag ta nåt att äta, nåt gott. Det är ju tots allt fredag! :D
Puss!


"spexfotot"

Träning snart igen

Tjena!
En vanlig skoldag idag igen. Hade biologi, matte, so och svenska. Slutade tidigare, blabla..
Ska tagga för träningen nu också, 2 timmar. Sen blir det att börja fixa inför skolfotot imorn, ta fran kläderna, hitta smicket och kanske platta håret lite. Eller ska jag köra med självfall? Hm..
Pusspuss!

Skola snart igen..

Godmorgon!
Sovmorgon idag igen ju, moahaha..
Gick upp halv 8 så har haft mycket tid på mig, målat naglarna och fixat. Mörkrosa denna gång! Men snart. om typ 20 minuter blir det att möta Karin och gå till skolan. Tror vi slutar ganska sent idag, och sen kl 5 är det träning igen. Men hinner nog slänga in ett inlägg då ändå! ;D
Puss!


Jag iförrigår typ. Fastnade inte på bild just nu så.

Godnatt

Shoo!
Hemma från träningen nu, trött och svettig..
Körde som sagt i 2½ timme, både trampett, tumbling och fristående idag. Gick helt okej. Men det är lite stressiigt och kaosigt nu inför tävlingen, just nu är vi bara 9 st i C-laget?! Men troligtvis kommer minst en till att komma in. Vi får fixa det. ;)

Nej nu ska jag duscha, tvätta håret och så. Sen sova. Imorn är det sovmorgon igen, yeey!
Puss och godnatt!

Skola, Karin, träning

Tjeena!
Håller just nu på att laga lite mat, måste ju ha ätit ordeltligt innan man tränar i 2 ½ timme!
Skolan var okej iaf. Först var det musik, vilket var helt okej. Jag, Annie, Linnea, Max ohc Gustav var i en grupp, man skulle öva på en låt, sjunga och spela. Tog ett tag och välja, alla hade så olika smak.. Men till slut blev det en barnlåt, hahah! Ni vet Nicke och Nillas Diggar dig! Hahah! Men helt okej blev det, lite mörka verser bara.
Men sen hade vi typ matte och so. Juste, fick veta att vi får tydligen inte ha nåt spexfoto i år?! För rektorn tycker att skolkatalogen ska var snygg utan massa trams.. Vi gick till honom och frågade, då sa han typ så? Så blir väl ett vanligt kort då. Som alla andra år.. Skit asså, man har ju längtat till spexfotot sen 4an typ? (a)
Menmen. Slutade tidigare idag, och gick hem till Karin. i typ åt, snackade skit och kollade klassfoton. Shiiit, vad små alla var i 7an!! Man tror inte att man har förändrats så mycket, men gud det han man..

Nej nu ska jag äta. Kisses! <3

Sovmorgon

Godmorgon bloggen !
Nu är det så att vi har sovmorgon en timme, börkar 9.10.
Då är alltså första lektionen musik! Hoppas dt blir kul. Problen bara, man kan inte sjunga så här på morgonen..! Eller är det bara jag som inte kan?
Sen vet jag inte vad som händer idag. Eller ikväll är det träning, det är väl det enda jag vet.
Puss och hej så länge! <3


"Hej jag är jättetrött men försöker se pigg ut"

Idol 2010 börjar nuuuuuuuuu..!

Tjena!

Sitter här och fattar ingenting av en grej.. Hm.

Men vad jag gjort sen senaste inlägget är att provat kläder, poser, miner och så till skolfotot! Tror, hoppas, det blir bra. ;)

Snart är det Idol iaf! Fett kul..

Spexfoto på fredag!

Hellu!
Får bara sitta vid datan i en halvtimme för min syrra, så blir en snabb uppdate! (a)

Skolan var rätt lugn, hade knappt nån engelska, tidigare idrott då vi bara gick runt spåret, extra lång rast då vi mätte oss hos skolsköterskan. Jag är 1.66, fortfarande.. Trodde seriöst att jag växt men nejnej. Och troligt vis kommer jag stanna strax under 1.70, perfekt ju! =D
Sen var det.. Svenska, matte och fysik. Snackade om skolfotot också.. tydligen är det på fredag? Och vi ska ju ha spexfoto. Efter en omröstning, eller aa, bara 9 röstade, så blev det fjortis/stekare-tema. Hm.. vad tycker jag om det? Jag vet inte. Kan bli kul, eller helt failat. Men vi får ju ta ett vanligt foto också så.
Sen på fysiken jobbade vi inför brobel.  Våran uppfinning blir ju bäst, eller hur? Kan berätta om grejerna jag gör sen, när det typ är klart.

Nej nu ska jag fixa annat. Kolla kläder, plugga kanske, måla naglarna..
Hörs! <3


Chao!

Nu drar jag! Hörs! =D


Mot gympahallen! (y)

Barngympa senare :D

Shaa!
Har varit en rätt slapp och bra dag i skolan idag. Först var det spanska (hade inte gjort läxan, hahah), sen slapp vi idrotten för det var typ kick-off för brobel i aulan! Lite pinsamt, asså dom gjorde så stor grej av det men. Ska bli roligt med brobel iaf!
Sen var det engelsk och hemkunskap, på båda de lektionerna gick vi igenom mer om brobel prodjekten.
På hemkunskapen handlar det om att planera sin framtid med ekom´nomi och så, och när alla nsakcad eom det fick jag typ..15-års kris! Hahha! Men asså serisöt, tänko m man inte hittar någon kille, inte får några barn.. Och sen dör man ensam och ingen bryr sig? Nej usch..!

Men nu är jag hemma iaf. Kl 17-18 har jag ju barngympa, sen kl 19.15 är det ledarmöte. Så tiden där imellan trro jag att jag går till centrumet och äter nåt? Ska kolla vad Michaela ska göra. ;)
Puss!

Så trött var jag, eller är.

Nej nu har jag lite, lite ork. Ska skriva varför jag är sååå trött, sen väntar sängen.

Jo vi hade ju träning idag i 3 timmar. Gick rätt bra. Min, och hela gruppens, utväckling går spikrakt uppåt just nu. Och jag känner det. Har verkligen satsat nu de första 3 veckorna, tagit i, varit med på alla träningar plus flera extra träningar och så. Plus att man är ledare.
Så idag, efter 2 timmar, var jag helt slut. Alla i vår grupp var trötta, la oss ner i 15 minuter. Sen tvinga benny och benny upp oss igen för att köra lite til, pressa oss att köra ytterligare några bra varv. Skulle köra rondat salto, utan spring, bara upphopp. Jag kag klarade det inte. Kroppen lixom ville inte. Mitt huvud ville inte heller.. Asså så trött! Tårarna rann, orkade inte bry mig. Körde lite, sen typ dog jag på en tjockmatta. Blundade, grät. Hjärtat gick i 110 km/h. Trööööött! Så benny lät mig ligga där, han såg och förstod att jag var trött efter allt.
Sen när vi skulle plocka undan, tänkte jag hjälpa till. Började rulla ihop en matta, men jag fick inte förtsätta. Benny sa att ja inte fick hjälpa att plocka undan, jag skulle bara lägga mig ner igen, haha. Det gjorde jag gärna.
Inte ofta man tvingas att låta bli att göra nåt på träningen?

Så är alltså läget.Bättre nu. Men ska sova nu, behövs. Imorn är en ny vecka, skola, träningar, ledarmöte.
Puss och godnatt!

Bloggar imorn typ

Är så sjukt trött.. Orkar verkligen inte skriva mer, ska bada. puss.

Nya skor!

Istället för att vara med kompisarna, asså alla kunde inta idag, så följde jag med mamma och Fanny ner till Tumb C. Köpte tt par vinterskor! xD



Tyckte faktiskt om dom. Varma, skön och snygga! ^^

Vad tycker ni?

Söndag 09.40

Godmorgon!
Uppe rätt tidigt idag med, utan anledning..
Men idag ska jag träffa lite kompisar, sen mellan 4 och 7 är det träning igen. Nice! Kollade på ett klipp på facebok när jag klarar handvolt volt, yeey!
Men ska fixa lite hemma idag också tror jag. Typ sätta upp hyllorna i mitt rum som jag inte gjort än!
Puss!

Sommaren 2010

Nu tänkte jag göra en slags utverdering av denna sommar. Eftersom det är september nu så räknas det väl som höst?

Sommarens Bästa Människor:

Den jag varit allra mest med i sommar är sötnosen Maja, så hon tar nog förstaplatsen som den bästa! Sen har vi självklart Annie och Karin, som jag träffat, men borde ha träffat mycket mer..! Och familjen såklart? Finaste syster, älskar dig så och är så grymt glad att du finns för mig! <3
Jim och Jennifer får man ju inte glömma heller! Världens mest.. sjuka männsikor, love u!
Sen har vi ju alla älskade och saknade bananas, multibarnen eller vad jag ska kalla er! Sommarens bästa vecka, måste ju ha varit på sportscamp i norrköping med alla härliga bananas. Kan säga så här, tänker inte tappa kontakten med er som jag gjort med alla från de andra åren! <3 <3 <3
Sen är det tyvärr så att det är en del jag träffat aldeles för lite, så himla tråkigt! Tex Moa, Hanna, Ellen, Max.. Salemtjejerna också! Vi får ta igen det. ;)



Sommarens Bästa Shopping:

Hm.. Jag kommer knappt ihåg vad jag köpt under sommaren? Men några nya favoriter är i alla fall den så kallade "parfym-tröjan", de ljusa slitna jeansshortsen, jeansjackan och den blommiga sommarklänningen! Och sen får man inte glömma bikinin jag typ fått av mamma, haha! Skitsöt verkligen. Och mina rosa high heels!!! Det enda jag verkligen saknat är ett par gladiatorskor.. Menmen. Har överlevt utan. =)





Sommarens Bästa Platser:

Har i stort sett bara varit på härliga platser i sommar. Men allra bäst var nog Millitärklippan på Saltarö där vi badade varje dag i 2 veckor. Sen hela StadiumSportsCamp området! Sista året där..Som deltagare. Hoppas på att bil ledare! Men i alla fall. Jag får ju inte glömma Gröna Lund! Har varit där typ 8 gånger, tro jag ska hinna med några gånger till innan sesongens slut.


Sommarens Bästa Låtar:


Sexy Bitch - David Guetta




We No Speak Americano - Yolanda Be Cool






Puuh..

Tjeena!
Snacka om att jag är trött nu.. Eller det blev lite bättre efter att ha duschat men.
Lägerdagen gick ba iaf! Först kom ju alla ledare dit, plockade fram och planerade och så. Sen gick vi in till centrum och år lunch på en pizzeria. Åt fläskfilé med pommes, barnmeny.. Gott.
Sen gick vi till hallen igen och alla gymnasterna kom. Alla barngrupper, typ 4 stycken, delade på massa redskap pch vi ledare till dom gick runt lite mellan. Passade bla på raka hopp på trampett, kullebyttor fram och bak mm. Roligt! Och så söta alla är.. Men efter ett par timmar vart man rätt trött. Man tror inte att det kan vara så jobbigt att passa barn som lixom väger 20 kilo.. Men det var det, tro mig.
Sen skulle jag träna själv i typ 2 timmar också. Gick sådär, var ju så trött. Sen plockade vi undan och blabla..
Har varit en bra dag, dock käns det som jag slösat bort en dag lite.. nej ska inte tänka så.
Puss!

Gymnastik hela dagen

Godmorgon!
Någon mer som är uppe så här tidigt.?
Tro mig nu, jag hade velat sova längre.. Men mellan 10 och 17 idag ska jag ju vara i salem och träna mina små barn, och träna själv! Hela dagen är alltså planerad åt mig. Ikväll blir det nog bara soffan som gäller, lär vara rätt trött.
Men skriver nog ikväll hur det var idag!
Puss

Expressen!

Igår när vi var i stan kom en tjej från Expressen fram till mig och frågade om jag ville vara med på bild och svara på en fråga i tidningen, självklart sa man ja, hah! Hon frågade vad jag tyckte om ordningsbetyg i skolan..
Iaf så är jag med i dagens Expressen!
Är man kändis eller?


Vera Belaieff, 15, studerar, Tumba.
- Jag tror att det blir bättre ordning i klassrummen för att man tänker på betygen. Som det är nukan det vara jobbigt att koncentrera sig.


Hahaha!  Btw, hemsk bild det blev på mig.. Tur att man inte ser så tydligt! (a)


Fredag

Shaa!
Nu är man hemma hos mamma efter en rätt seg dag i skolan..
Hade först spanska, sen typ so, matte, fysik och svenska. fick sluta tidigare. ;)
Men har rätt mycket läxor tyvärr så.. Måste typ göra lite idag, kommer ha fullt upp i helgen. Imorn är det lägerdag, jag ska både vara ledare och gymnast. Mellan 11 och 17. Sen på söndag ska jag först träffa några sen träning 3 timmar.
Men jag klagar inte!


Jag idag! :D

Nytt!

Igår var vi ju som sagt inne i stan, då kunde jag ju inte låta bli att låna pengar av Annie för att köpa detta! ;)


Mysig tjocktröja från Bikbok, 249:-


Smyckeshand från Indiska, 129:-

Igen, med lite smycken på! :D

Stockholm

Tjaa!
Haft en riktigt härlig dag idag, borde vara så varje dag.
Började ju med sovmorgon, sen hade vi bara 2 lektioner och på en av dom kollade vi på film. Sen käkade vi lunch, och sen åkte nästan hela klassen in till stan! Skulle kolla valstugor typ.. Regnade tyvärr i början och kallt var det. Menmen, sånt är livet. Sen blev det bättre väder iaf. Jag, Maja, Annie, Karin, Max, Nina, Salman och Hampus stannade i stan sen när vi var klara och resten åkte hem. Vi typ åt på donken, kollade runt lite i affärer och så.. Killarna drog iväg en stund, så vi tjejer shoppade lite, haha! Eller Nina åkte hem, hon frös.. Det gjorde vi oxå, usch.. Men jag köpte iaf en tjocktröja och ett smyckesställ! Lånade alla pengar av Annie, hade inget med mig.. Hehe. Men sen mötte vi upp Max igen och tog en fika. Åkte hem vid typ.. halv 6. Nu är jag iaf fett glad, och det är ju alltid bra! :D


Miriam, Linda, Max, jag, Maja och Linnea i väntan på bussen =)


Max, Petra, jag, Maja, Linnea och Alex i Tumba ;)
(och Maximilian, Jim, Jacob och Nina syns lite oxå xD)

Dagens outfit





Brunt linne - Gina Tricot
Vitt linne - Lånat av Maja
Tights - Vila
Jeansskorta - Gina Tricot

Torsdags morgon

Godmorgon!
Idag har man sovmorgon till 09.40, som alla torsdagar. Så skönt asså.

Vi ska typ in till Medborgarplatsen på eftermiddagen och kolla in valstugor? Roligare än vanliga lektioner i alla fall.. ;)

Juste, igår var det ju träning och jag hann inte skriva efter. Vi körde iaf hopp och tumbling, jag klarade handvolt volt första gången! Hahah, innan har jag knappt kunnat göra en snygg handvolt eller volt så. Glad blev jag!
Sen på trampetten övade vi lite varv i ström, typ sträkt. Sen övade vi skruvar, gick väl sådär för mig.

Nej nu ska jag upp och fixa mig. Kanske slänger in en dagens outfit, om jag hinner..
Puss!

Killparfym <3

Tjeena!
Idag var man i skolan då, suprice.. Hade bla bild, genomgång av brobel. Vi bestämde oss att jobba själva.. har faktiskt en, eller två, idéer! Asså för Färg- och Form delen. :)
Sen gick jag hem, tillsammans med jim och jennifer och sen har dom varit här. Åt toast, fotade varandra, lyssnade på musik.. Hahah,  juste rick ut i regnet också, bara typ 10 sekunder men blev ändå sjukt blöta. Så Jim lånade mitt linne, hahahah! Sen bytte han.. Och jag tog hans tröja, fett skön och luktade himla gott! ;)
Men nu har dom gått typ nyss. Och vi har ätit typ middag här, innan träningen som börjar om en och en halv timme. Hoppas det går bättre idag än i söndags..

Men ska lyssna klart på låten nu sen byta om.
Chao!



RSS 2.0