21.32

Shasha! <3
Tänkt börja med att tacka alla fina människo som grattat och uppvaktat mid idag, tack!
Idag kom alltså mormor, min morbror, pappa,farmor, en av mina fastrar och en av kusinerna. Vi fikade och snackade och så. Och fick ju presenter oxå haha!
Här är det jag fått:

Guldkort på Gröna Lund
Linne
Spetstights
Kalender
Pengar
Skärp
Vristband
Parfym
Presentkort på H&M
Örhängen
Armband (ska byta, var för små..)


Aa, det var väl det! Tack för allt! (a)

Är jättedlad nu faktiskt, dagen har varit perfekt!
xoxo <333



Bilden är från skolan för typ 2 veckor sen! <3

15.04

Tjeena! <3
Kom hem för ett tag sen, sitter här och äter Ben&Jerrys, haha..
Skolan var helt okej iaf, blev inte äggad så, hahaha!
Men dom sjöng på biologin. Hm.
Fick veta lite betygsgrejer oxå, fett nöjd! Men skriver alla betygen senare.
Slutade tidigare oxå, för hade inget att göra på slöjden.

Men nu ikväll ska vi fira mig här hemma med fika och så. Mysigt!
Kanske uppdaterar mer senare..
Pusspuss! <33

31 Maj 2010

Gomorron alla!
Gissa vad det är för dag idag då?
Min 15-års dag, wiihoo! xD
Haha, så är det inte något ni ska säga till mig då? (a)
Kisses! <333

Sista dagen som fjortonåring.. (Y)

Tjeena!
Har haft träning nu då. Gick rätt bra för min del, körde sträkt med hel första gången! Och på tumbling körde vi oxå sträkta volter och så.
Men Emma B gjorde illa sig rejält tyvärr, hela foten svullnade upp! Hon måste in och rönka den typ.. Jag började seriöst grina när hon gjorde illa sig, trodde verkligen hon bröt den... Usch.

Nu snackar jag med Maja i telefon. Trevlit trevligt!
Kisses! <333

Varm choklad nu, haha!

Shoo! <3
Inatt sov jag som sagt hos några kompisar, hade det mysigt och kul. Kollade på Eurovision, tycker faktisk det var rätt låt som vann... Eller så skulle han den snyga från Israel ha vunnit, haha!
Menmen. Vi somnade vid 3 typ. Jag och Annie låg bredvid varandra i soffan, snacka om trångt!
Sen idag har vi typ spått varandra, ni vet som man brukade gör i sanden. Min framtid verklade ju helt okej, hah.. Sen snackade vi, hoppade studsmatta och hade kuddkrig.

Fanny och jag gick hem för en timme sen kanske, blev helt dyngsura för det regnar ju skitmycket?! Usch, inge kul..
Har träning klockan 4 sen, i 3 timmar. Kommer inte orka...
Pusspuss! <333

Till er, ni vet vilka ni är! <3

" If Love Still Counts Fore Something, If Love´s The Greatest Gift, Then I´m Already,  I´m Already Rich "





Gamla minnen

Shoo! <3
Vaknade vid 9 idag. Max smsade och frågade om jag skulle med in till stan, vore väl kul men så himla tråkigt väder så.. Har istället rensat och sorterat gamla skolgrejer, gud vad kul och gulligt! Asså man fick så många minnen, kommer verkligen ihåg allt. Typ när jag, Moa, Hanna och Ellen skrev Europaresan i 5:an, när jag och Maja skrev en trollberättelse, och när jag och Elin skrev om en sjöstjärna... Haha!
Men är snart klar med allt sånt. Fast om några veckor komme rju ännu fler saker, då från 8:an..

Ikväll ska jag och Fanny iaf till Jim och Jennifer. Annie kommer också, roligt roligt! Ska sova där och typ kolla på Eurovision grejen. Bara jag som tycker det var dåligt att inte Anna kom med? Hon var seriöst rätt bra ju..
Kisses! <333

Helt okej kväll

Tjeena! <3
OKm nyss hem från Lida. Det var helt okej faktiskt, bara för att Annie och Jim var där då. ^^
Men vi typ käkade, grillade marrshmallows, gungade och spådde i sanden. Hahah. Badade tyvärr inte, dels så var det iskallt och dels så hittar jag inte min bikini.. Tydligen är alla hos mamma.
Pusspuss! <333

Snart iväg till Lida xD

Shoo! <3
Haft en helt okej dag idag i skolan. På en rast gick jag, Maja, Max och Alex till skolsköterskan och mätte oss, jag är 1.66 typ, 1½ cm längre än Max, hahah! Och Maja var 1½ cm kortare än honom, hehe..
Men juste, hade ju prov i biologi också, tror det gick rätt bra. Det ämnet vi har är ju rätt viktigt att kunna, hah! Men sen slog vi vad med Max och några, den som får höst poäng på provet får en glass av de andra, moahaha!
SOn var skittråkig, fattar setiöst ingenting. Vi har börjar med politik liksom. Känns som det bara är jag som inte hänger med där?

Men om typ en halvtimme ska vi iväg till Lida. Fannys klass har typ som nån klassfest eller så, och jag ska med. Ska träffa Jim och Annie där, så det blir najjs. Ska försöka bada också.. Men har för mig att det brukar vara skitakallt i vattnet där? Usch i så fall...
xoxo/u know who

Fredag morgon

Godmorgon! <3
Har lite sovmorgon idag, börjar 09.15 tror jag.
Tänkte lägga in en bild på dagens look, men har ingen bra kamera eller nåt så jag orkar inte. Har iaf lånat Fannys typ jeans shorta idag, den är sjukt snygg! Men tyvärr för liten egentligen... Får se till att inte röra mig så mycket idag så den spricker, hahah!
Men nu måste jag gå och fixa mig, sen plugga lite.. Har prov andra lektionen så.
Pusspuss! <33

Torsdag 16.53

Tjoo! <3
Idag har det väl ite hänt nåt speciellt i skolan, eller fick tillbaks spanskaprovet. ½ poäng fel bara, wiho! Sen hade vi idrott, körde typ rugby.. Haha, man var ju inte precis bäst. Trodde först vi skulle köra beeptest, för HB som hade idrott innan hade haft det.. Men som tur var så hade vi inte det.
Och Max hade ingen keps idag, yeey! Smsade han imorse för att påminna att han lovat att ha utan idag. Det var serisöt mycket snyggare än vad jag först trodde, så det så.
Menmen. Efter skolan gick jag, Maja, Annie och Karin till bussparken ett tag och snackade. Sen kom Jim och typ Wille, coh då var jag och Annie tvungna att dra, för vi skulle vara med Jim typ. Så vi drgo h em hit, och snackade först i några timmar, sen tog vi kort för ett skolarbete. Haha, blev väl sådär... Det är inte så lätta att bli bra på bild om man ska se frågande ut!
Pusspuss! <333


Great day (Y)

Shoo! <3
Har haft en grym dag idag, allt har kännts helt underbart bara!
Skolna var väl najjs, kort dag så.. Sen efter drog jag och Maja hem hit, sen kom Annie och Karin också. Hade roligt som vanligt, yeey! Jag och Fanny sjöng och spelade lite gitarr.. Typ först gången inför kompisarna. Tack för era fina komentarer! <3
Sen var det typ träning, fixade nya tublinget och provkörde det! Najsigt värre liksom, hah!
Men ska ducha nu.
Bye! <333

Onsdag

Gomorron! <3
Ska alldeles strax möta Moa och gå till skolan. Slutar tidigt idag, och ska nog vara med några kompisar. Sen blir det att åka till Salem och fixa med nya tumblinggolvet!
Juste. Jag måste ju gratta Jim också som fyller fjårtiz idag.
Grattis Jim! <3
Pusspuss! <333

Städat badrummet..

Hellu <3
Har precis städat och rensat i badrummet.. Det tog ett tag kan jag säga. Lådorna var proppfulla av saker.. Men nu är det fixat. (y)
Ska fixa inför imorn snart och så. Funderar på att ha klännning, men är tveksam.. har alltid problem att välja kläder. Inte ensam antar jag? xD
Pusspuss! <333


Ruulig dag =D

Tjääna! <3
Kom precis hem från skolan. Hade bild, spanskaprov och bla bla..
På rasterna satt jag, Maja, Annie, Karin, Linnea, Max och Alex typ i rum och smsade... Satt lixom 2 meter ifrån varandra, hahah! Tävlade typ om vem som skrev flest hjärtan.. xD

Sista lektionen var ju bäst, haha! Hade engelska och vi skukle egentligen läsa, men det gick inte så bra kan jag ju säga.. Det började med att Jacob och typ Jesper kastade sudd på mig, sen började Maja, Max, Felix och Robin också kasta på varandra.. Vi skrattade som jag vet inte vad, haha! Men läraren sa bara till killarna typ, hehe.. Men shit vad roliga garv alla har, man börjar ju skratta bara av att höra dom! Men iaf. Sen när vi slutade, sa läraren att alla tjejer kunde gå men att hon ville prata med killarna. Jag och Maja typ ba va?! Haha, trodde verkligen hon skulle snacka med oss också.. Direkt när vi kom utanför dörren började vi skratta högt igen, haha..

Men sen när vi gick ute, skulle hem asså, så gick först typ Max, Hampus och Alex framför och snackde om en grej.. Sen gick Robin, Felix och Jesper, och Felix kastade igen.. Men missade, haha! xD
Kisses! <333

Måndag 20.32

Tjaa! <3
Sitter nu och försöker plugga spanska, har prov imorn..
Går väl sådär, tänker på massa annat hela tiden, hihi. <3
Menmen, Skolan idag var okej. Max har ju klippt sig, men han hade keps på sig så fick inte se hur det blev... Men imorn så! Skolan var tråkig iaf, man känner verkligen att man behöver sommarlov nu. Men det är ju fortfarande flera veckor kvar?! Suck..
Kisses! <333

Sista träningen.. =(

Shasha! <3
Kom precis hem från terminens sista träning.. Tråkigt men sant. Men vi fick lite läxa över lovet typ, asså vi ska bla träna på split, spagat och göra idioten från 10 3 ggr i veckan..
Menmen. Idag var det en seg och ganska tråkig träning tyvärr. Jag var så trött.. Men övade iaf inför dubbelvolt, och Elin klarade det! Grymt!
Och innan träningen, var jag Fanny och Emma inne i ledarrummet och kollade på massa grejer. Bla Salemkläder och prylar. Vi hittade 3 stycken GYMNAST-tröjor och vi fick ta dom för vår tränare, najjs! xD
Pusspuss! <33


Heheh, ojdå.. Den blev ju spegelvänd. Men aja! xD

Onödig Fakta




... Jag är jätterädd för stora fåglar, typ påfåglar och tuppar. Usch! =S

... Jag använder nästan aldrig kortstrumpor, fattar inte varför alla älskar sånna?

... Jag har aldrig färgat håret, men funderar på att tona det mörkare till vintern.

... Jag har kvar bikinilinjerna från förra sommaren, haha!

... Jag har tjockt hår, som de flesta älskar, tills dom någon gång ska sätta upp      det. Då märker dom hur jobbigt det kan vara!

23.08

Shaa! <3
Har haft en skitmysig och rolig kväll hos Annie. Vi typ åt, snackade och blev myggbitna, hahah!
Men kom hem efter 22 nån gång. Är jättetrött nu.. Funderar på att gå och lägga mig faktiskt.
Så jag säger väl godnatt då! <3

14.52

Hellu!
Uppvisningen gick faktiskt rätt bra!
Själv köde jag detta..:
Hopp: Pikvolt, pikvolt m halv skruv, sträkt volt och på pegasus rondat m halv skruv.
Airfloor (tumbling): Handvolt, volt hjula, rondat dubbelflickis och rondat salto.
Sen var jag med på friståendet och kom 3:a i handståendetävlingen.

Nu ska jag äta lite, sen sticker jag upp till Maja och fixar iordning mig inför kvällen.
Chao! <3


Så här sag man ut igår på Linneas fest.
Vit instoppad t-shirt - H&M (tror jag)
Höga shorts - Gina Tricot
Klackskor - Skopunkten

Vad tycks? (a)




Hahah, och så här såg man ut idag på uppvisningen. Rocktema.. xD

Grattis Annie och Linnea, byxmyndiga nu! <3

Tjeena! <3
Sorry att det inte blev nån mer updatering igår.. Jag hann inte riktigt.
Men jag och Maja fixade oss iaf tillsammans, blev nöjd med outfiten! Haha, det märktes nog, och Fanny och Maja mobbade mig för det... xD
Menmen. Vi åkte till Linnea. Det vär väl helt okej. Käkade, spelade brälboll, hade nån tävling.
Efter festen, ville jag och Maja stanna kvar i Vårsta, men då skulle vi bli tvungan att gå hem. Så vi åkte hem iaf, och gick ut här istället. Satt på några gungor och snackade mest, man mådde ju illa efter ett tag, haha.

Men nu ska jag iväg till Salem, har ju uppvisning. Mellan 12 och 14 i Skogsängshallen, ifall nån vill komma och kolla. (Y)

Lägger upp lite bilder senare, om jag hinner. Men tror inte det blir mycket uppdate idag heller tyvärr, uppvisning sen iväg och fira Annie. =D
Kisses! <33

Ska dra till skolan nu..

Gomorron bloggen!
Som jag sa igår har jag lite sovmorgon idag, najjs.
men snart är det ändå dags att gå iväg till skolan. Lång dag idag också, usch hatar fredagar.. men efter skolan ska jag och Maja hit och fixa oss inför Linneas typ fest ikväll. Måste gå förbi pappa för att hämta lite grejer oxå..
Men ska dra nu.
xoxo <3


Träningen

Tjeena! <3
Har precis ätit middag, innan det var jag på träning. Det gick väl sådär kan man säga. Lite segt att vara inne i en äckligt varm gympahall när man hade kunnat vara ute.. Menmen. Övade inför på lördag. Vi hade typ höjt och vinklat trampetten igår, först varf det jätteovant, men sen blev min pikvoltek skitsnygga! Asså typ dubbelt så höga som innan och snygga landningar. Shit vad jag gillade det! Men sen pajjade allt. När Elin hoppade, åkte trampetten ihop typ, den sänktes igen. Det visade sig att den inte satt fast ordentligt, det fanns liksom inget "hack" där vi ställt in den?! Vi hade tydligen haft på den brantaste inställningen redan innan, så var tvungna att sänkta tillbaka den. Tråkigt, för mina volter sänktes lite igen. Men fortfarande högre än vanligt!

Nu ska jag dusch och fräscha till mig. Imorn blir det att ha de nya shortsen i skolan, me like!
Kisses! <33

Torsdag 15.02

Tjeena! <3
Kom hem för kanske en timme sen, har varit ute och solat fram tills nu. Ska ut snart igen då.
Aja. När vi kom till skolan visade det sig att vår spanskalärare var sjuk, så vi kunde ha haft sovmorgon? Suck. Men satte oss ute då och snackadellite. Skitavarmt ju!
Sen hade vi engelska, fick tillbaka proven.. Ehm, inte helt nöjd, men gick väl okej i alla fall. Fick tillbaka matteprov senare också, VG där, najjs!
På idrotten spelade vi bräboll men några från gul. Träffade bollen några gånger iaf, yeey! Och vi hade en himla rolig "coach" också, haha!
Sen hände inget speciellt tro jag?
Menmen, ska ut nu igen en stund innan träningen. ska antagligen öva inför uppvisningen som är på lördag, i Skogsängshallen i Salem kl 12, om nån vill komma och kolla..
Pusspuss! <333


Körde med matchande skor och linne idag, gulligt va? Haha... xD

Sommarvärme, Me Like! <3



Tjeena! <3

Nu är det verkligen sommar ute. Seriöst.
Anledningen till att jag inte är ute nu är för att jag typ dog av värmeslag, haha... Har ingen solkräm heller så får väl ta det lite lugnt.
Men idag klippte och fixade vi ju som sagt filmerna i skolan! Tyckte först att våran blev bra, men sen kollade vi på de andras och jag tycker nog deras var bättre.. Men alla var helt okej iaf, och bra på olika sätt. Men asså usch vad pinsamt att visa upp dom sen inför hela åttan och föräldrarna! Inte för att jag säger mycket, men asså jag gör ändå lite pinsamma grejer..
I alla fall. Vi var klara typ halv 1 kanske. Sen gick jag hem och har solat och så. Klockan 6 är det träning, tror det blir en slapp och rolig träning igen, najjs.
xoxo/ u know who


Onsdag 07.55

Gomorron! <3
För en halvtimma fick jag veta att vi började lite senare idag, var färdigfixad så satte mig vid datan.
Idag ska vi iaf klippa filmen! Haha, ska bli kul ju.
Men hörs efter skolan.
Puss <33

Bilder



Jeansshortsen jag köpte idag, Cubus. <3


Pilotbrillor från H&M


Sådär såg jag ut när jag gick till skolan imorse, tunika från Gina Tricot och inbakad fläta i håret...


På busshålplatsen, har bytt kläder. Bytte serisöt look typ 5 gånger idag, haha! xD


Heheh, bild jag tog nyss bara..


Lillkjolen jag gjorde igår på slöjden, har en likadan ljusblå.


Söta Maja på busshålplatsen <3


Najjsig dag idag xD

Tjoo! <3
Har haft en grym dag idag faktiskt. Fast det första jag gjorde när jag koom hem var att klaga på allt, hehe..
Men hade lite sovmorgon, sen samlades vi bara snabbt. Sen var det dags att börja filma! I min grup var Maja, Petra, Hampus, Robin, Rasmus, Patrik, Marcus, Alex och Jacob. Jacob kom typ senare, så vi började spela in bröllopsscenen eftersom han inte var med där. Sen när har kom, gick vi till en lekparkt och spelade in resten typ. Först kändes det som om filmen skulle bli helt failad, men när vi kollade på klippen medans vi importerade till datorn såg det faktiskt rätt bra ut ändå. Skrattade gjorde man ju iaf, hahah!
Men imorgon ska vi alltså klippa och fixa klart filmen.

Menmen. När vi var klara med allt, gick jag och Maja till bussen. Sen tog vi tåget in till stan och gick runt, mest på Drottninggatan då. Käkade glass, provade kläder och hade kul. Jag köpte iaf jeansshorten jag spanat in så länge! Fanns bara ett par kvar, en storlek för stor egentligen och som jag testat hundra gånger utan att ha köpt dom, men jag älskar verkligen shortsen så köpte dom ändå! Sen köpte jag ett par piloktglasögon också, och presenter till Linnea och Annie. Men kan ju inte säga vad vi köpte till dom, haha.

Sen efter typ 3 timmar åkte vi hem. Först missade vi tåget precis, sen hamnade vi på ett proppfullt tåg. Stod som packade sillar, haha. Nej men det var inte kul, stången alla höll i var helt varm och klibbig, det var syrebrist och benen och fötterna verkte som jag vet inte vad. Maja fick typ klaostrofobi den stackrn..Men efter ett tag fick vi värsta skrattattackerna pga tröttheten antar jag, haha!

Sen när vi kom till Tumba bestämde vi oss för att gå hem, ville inte sätta oss på en varm buss.. Men det ångrade vi sen, hade så sjukt ont i fötterna så trodde vi skulle ramla ihop eller nåt..Men kom hem till sist iaf, puuh.
Pusspuss! <333

Sooooool! <3

Shasha! <3
Asså shit vad härligt väder.. Har lust att gå och bada, haha.
Men idag var det ju skola igen. Jobbade bla med filmen, som vi ska spela in imorn. Det ska typ vara en blandning av Robin Hood och Kung Arthur eller nåt. Haha, den kommer bli grym ju! Hoppas jag.. xD
Sen hade vi slöjd, och jag har gjort två stycken lillkjolar, ni vet. En rosa och en blå. Sen gjorde jag två slöjor också, som jag och Petra ska ha imorn på filmen.. Vi ska typ gifta oss med Robin och Alex, hahahah!

Och juste. Imorn efter skolan ska jag och Maja direkt in till stan. Ska kolla efter ett par shorts och presenter till Linnea och Annie. =D
Kisses! <33

Söndag

Gomorron! <3
Sitter här och kollar på bilder och videor från tävlingen.. Det finns ute på facebook, på min sida och på Salemgymnasterna´s sida. Så det är bara att titta där! För jag fattar inte hur man laddar upp videorna här, haha..
Idag ska vi iaf städa och fixa här hemma. Har liksom fortfarande massa flyttkartonger kvar. Sen kl 4 är det träning igen. Vi ska bara köra en lekträning typ, asså man får välja vad man vill göra och alla redskap ska fram.
Pusspuss! <33


Laddar upp och går igenom varven..


Får den ena av medaljerna!

4 medaljer till Salem

Wiihoo!!
Är väldigt glad just nu. =D
Kom hem från tävlingen för typ en timme sedan. Det gick seriöst fett bra, jag är stolt i alla fall! Salem ställde ju upp med 2 lag, ett i Äldre Svår, där jag var med, och ett i Äldre Lätt tror jag, där Fanny var med. Vi tävlade på förmiddagen, skulle samlas kl. halv 8. Först körde vi till fel hall, hehe, men sen hämtade dom oss där.. I alla fall. Vi började med tumbling, jag körde rondar dubbelflickis och hjula rondat grupperad salto. Det gick rätt bra? Sen var det fristående, vilket också gick bra! En föll i en balans, men allt var i takt och så. Sen var det hopp. Hm, det gick inge vidare vi var så himla flummiga precis innan, Jessica och Mikaela skrattade hela tiden, så vi blev okoncentrerade. Så vi fick typ 2 fall.. Och lite dåliga landningar över huvud taget där. Jag körde förresten pikvolt med halvskruv.
Sen var det prisutdelning.. Och vi fick medajer! Kom 3:a i fristående och 2:a i tumbling! Grymt jobbat tjejer! <3

Efter vår tävling stannade vi och kollade när andra Salemlaget körde. Det gick otroligt bra för dom! Orkar inte gå igenom alla deras varv, men dom fick i alla fall silver i matta och guld i hopp!! Riktigt grymt jobbat..! :P

Videor och nån gruppbild kommer ut senare nån dag. =)

Men nu ska jag duscha och fräscha till mig. Sen ut, funderar på att gå till Jim och Jennifer? Och hoppa studsmatta, haha..
Kisses! <333

Godnatt!

Nu ska jag ladda inför morgondagens tävling, genom att sova..Heheh.
Men hela dagen imorn kommer jag alltså vara i en halla borta i Tyresö typ.
Önska mig lycka till? (a)
Pusspuss! <33

=(

Shasha! <3
Usch vilken tråkig dag.. Vet inte varför, men allt är tråkigt bara.
Har hjälp pappa att snickra typ, inne i en sån där kattvind. Fleecan gillade den, haha..
Sen var vi nyss en snabbis i Skärholmen för att kolla efter shortsen. Men dom fanns inte! Shit vad besviken och sur man blev.. Ville verkligen ha dom, perfekt färg, perfekt längd perfekt allting. Och tjejen i kassan trodde inte dom skulle komm in i fler storlekar heller..
Pusspuss! <3


Det här var iaf det jag köpte förra helgen, som jag aldrig la ut bilder på.


Linne, Gina Tricot 29 :-


Linne, H&M 99:-

Fredag 08.52

Gomorron! <3
Är vaken rätt tidigt idag, tvungen, för imorn ska m an upp typ kl 6?! Usch..
Menmen. Idag har jag väl inge direkta planer. Eller jo, ska till Skhlm en snabbis och kolla ifall shortden finns i en mindre storlek. *Hoppas, hoppas..*
Sen måste jag försöka ladda över bilder från mobilen till datorn. Efteratt jag uppdaterade mobilen funkar det typ inte? Paniik.. =(
xoxo <333

Hahah, har man bildbrist så får man ta vad man har..

Tränat

Shasha! <3
Har precis ätit middag, grillat.. Skitgott.
Innan det var jag ju på träning. Vi körde som sagt typ genrep inför på lördag. Gick väl sådär om jag ska vara ärlig..
Men jag ska iaf vara med på 5 av 7 varv, inklusive friståendet. :D
Men ska duscha nu.
Puss!<3

Torsdag

Tjoo!
Ingen blogging förrän nu, sorry.
Har städat och rensat hela övervåningen, jobbig värre..
Sen drog jag och Fanny till Jim och Jennifer, Mattias var också där. Länge sen man såg honom..
Men vi typ hoppade studsmatta, och hällde ut såpa på den så man halkade, hahah!
Men ska träna nu, 3 timmar. Typ genrep inför tävlingen på lördag.
Kisses! <333

Studiedag

Tjaa! <3
Förlåt för lite dålig uppdatering, har haft annat för mig.
I skolan igår bestämde vi att vi skulle slå ihop två filmgrupper. Eller jag och Maja bestämde det, dom andra hängde på. Så nu måste vi börja om igen, haha..
Menmen. Ska ta en dusch nu. Känner mig så himla ofräsch.. Sen ska jag ut och sola. Sen träna ikväll.
Kisses! <33

Måndag

Tjoo! <3
Idag är det måndag, men det käns som torsdag efter som vi är lediga onsdag, toradag och fredan. Najjs!
Skolan idag var helt okej i alla fall. Jobbade med kärleksfilmen två lektioner.. Vi ligger typ värsta efter. Sen var det biologi och sen slöjd. Jag började typ på en sån där lillkjol, kommer bli klar nästa vecka, haha.
Men sen när jag kom hem kom farmor precis. Hon tror typ att vi är fattiga eller nåt, så hon har alltid med sig massa frukt och mat typ, haha. Men sen snckade hon om förvaring, och det slutade med att hon och jag åkte till Bauhaus och köpte sånna där låder man kan ha under sängen. Hahah, lite pinsamt att åka med farmor, men träffade ingen så. Hon berättar alltid om alla sina planer när man träffar henne också. "Igår var jag på loppis och köpte en regnjacka, imorn ska jag till läkaren, på osdag ska jag till stan.." Hahah.
Men ska väl börja fixa lite här nu, när jag fått förvaring och allt.
Kisses! <333

Trött

Tjaaa! <3
Kom nyss hem från träningen. Har sovit för lite i helgen och det känndes kan jag säga.. Så det gick ju inte så himla bra precis. Men vi körde i alla fall på airfloor, jag övade på dubbelflickis och hjula rondat salto. Det är typ det jag ska tävla med, på tumbling då. 
Men nu håller mamma på att fixa varma mackor och te. Mums! xD
xoxo 


Gruppbild från förra tävlingen, i Helsingborg. <3

Träna inför tävlingen

Shasha! <3
Om en timme ska jag på träning i tre timmar. Kommer väl träna inför tävingen som är på lördag. Hoppas vi kör på airfloor.. Och ingen jäkla uppbyggnad, suck. Men ska ner och byta om óch så nu. Sen slänga i mig nåt att äta, behöver energi känner jag..
Puss! <33

Gomorron!

Sorrry för lite dålig uppdatering igår.. Berättar nu istället.

Igår:
Jag och Maja åkte till Skärholmen och gick runt och så. Jag köpte 2 linnen, ska visa bilder.. Skulle egentligen köpa ett par shorts också, men dom jag vill ha finns inte i rätt storlek. Ska typ tillbaka till affären nästa helg och kolla om dom finns då. Menmen. Juste, när vi var inne på H&M var det några småfjortisar som glodde som jag vet inte vad?! Asså värsta blickarna, utan att dölja det lixom. Sen när dom gick så sa dom till oss, "Meh, vad glor ni på?!". Hahah, shit asså. -.-
Men sen när jag kom hem, var det bara att börja städa. Städade typ hela nedervåningen själv? Seriöst stolt över mig själv, haha. Men sen kom Moa och hennes mamma, ochvi åt middag och hade det mysig. Snackade värsta seriösa grejer typ,  asså "diskuterade", hehe. Senare kom Moas pappa och brorsa också. Vi käkade chillinötter så munnen brann typ upp...

Juste. I fredags var det typ några från en kyrka i skolan och pratade om konfrimation. Jag och Maja hade tänkt gå. Sen ville Annie med. Sen Moa ocksså! Men sen hoppade alla av en efter en lixom.. Maja kunde inte, Annie ville inte och jag kunde inte. Synd, jag tror det hade varit roligt faktiskt. Men vi funderar på att göra det i höst istället eller nåt.

Kisses! <333

Skhlm

Gomorron! <3
Nu sitter jag och Maja här och äter naccoschips, haha. Sen ska vi till Skärholmen, väntar bara på skjuts..
Jag har tänkt löpa et par shorts och ett linne, visar självklart bilder sen!
Ikväll kommer förresten Moa och hennas mamma hit på middag typ, trevligt trevligt.
Puss! <333

Home again

Nu ligger jag och Maja här hemma igen, efter att ha varit ute med Ellen, Max och Matte. Asså shit, ingen lyckad kväll precis.. Det var iskallt, vi typ dog där.. Maja lånade Max tröja, hon har den fortfarande på sig, haha! Och sen pajjade min mobil också?! Asså alla mina sms är borta!! Panik, mitt liv är över!
Dessutom blev det typ små hål i både Maja och mina byxor, när vi skulle klättra över ett staket. Haha, pinsamt!
xoxo, Vera och Maja

Bilder! xD

Shasha! <3
Är hemma nu, och Maja är här med mig. Sötingen ska sova här inatt!
Skolan var tråkig.. Engelskaprov, sexualkunskap (haha), och fysik typ. Jag, Maja och Max har börjat med ett grupparbete, fett najjs!
Ikväll ska jag och Maja ut en stund tror jag.. Kanske träffa några...

BILDBOMB!










H A H A , alla är inte seriösa just so u know! xD <3

Usch ! xD

Hellu..
Har precis duschat efter träningen. Usch för dagens träning säger jag bara. Blev så himla sur.. Orkar inte ta upp det.
Menmen. Imorn efter skolan ska min bästaste Maj hit, och sova här också. Najjjjs! <3
Kisses!

Sooool! <3

"Skulle inte du pressa i år?"

Hahah, så sa min syrra nyss. Så jaa, ska ut i solen nu och börja jobba på brännan. (Y)


Smoothie (Y)

Tjo! <3
Sitter i soffan med en smoothie i handen, familjen bredvid och kollar på teve. (Y)
Träningen gick helt okej, fast vi gjorde två saker jah inte gillar.. Sträkt volt med halv skruv på uppbyggnad och sen handvolter på en slags uppbyggnad också. Men till slut gick det rikigt bra! Imorn ska vi öva på handvolt volt på airfloor.. =D
Puss! <33

Träning sen

Shasha! <3
Sitter just nu och kollar på JC´s  hemsida och typ sätter ihop olika outfits, haha, jätte kul ju! Så borde alla hemsidor ha..
Menmen. Om typ en timme ska jag iväg på träning. Läste på facebook att vi kanske ska träna helskruvar idag.. Nervös. För helskruvar måste man göra på sträkte volter. Och jag har aldrig gillar sträkte volter med skruv.. Kan bero på att jag förut i Tumba gjorde det första gången, den blev helt muppad och jag ramlade och sparkade av min tränares glasögon.. Heheh.
Kisses! <333

Onsdag

Tjoo! <3
Sitter här nu och kollar på klippen från tävlingen, som äntligen kommit ut på facebook.. Såg helt okej ut faktiskt, men kan bli så mycket bätttre!
I alla fall. I skolan idag hade vi andra delen av matteprovet. Tror det gick helt okej, fick ganska mycket hjälp så.. Sen redovisade vi So:n, gick väl okej det med. Sen ska vi tydligen börja göra några kärleksfilmer på svenskan? Asså typ göra om andra om andra filmer eller nåt. Och inte fick man välja grupper själva heller. Jag är liksom ensam tjej i min grupp.. Sen är jag med Jacob, Alex, Salman och Marcus. Ehm, helt okej.. Men är lite nervös över själva filmen, eftersom jag är enda tjejen, blir det ju jag som spelar tjejen i filmen. Pinsamt? Ja.
Dessutom snackade Linda och Annie om att Jacob spanat in min rumpa? Haha, när jag lutade mig fram över en bänk typ.. Lite pinsamt det med.
Pusspuss! <33


Vad ska jag blogga om?

Nu är det så att jag ibland undrar varför jag ens bloggar, vad får jag av det liksom? Om lite fler börjar komentera, skulle det säkert bli roligare igen. Så därför undrar jag..



Kan inte alla vara gulliga och svara på det? (a)

15.59

Shoo! <3
Kom hem från skolan för ett tag sen, har presis ätit nudelsoppa, hahah.
Skolan var väl sådär, tråkiga lektioner. Men annars var det kul! Hade matteprov oxå, bara G delen, så det gick nog bra.
Men på vägen hem när jag och Maja gick förbi 2 män vid en bil, började dom typ snacka med oss? Asså den ena gubben ba "Lyssna, visst sjunger Robert bra?" Han pekade på bilen, och asså radion var typ på och nån man, tydligen han Robert, den andra killen, sjöng. Det lät seriöst rätt bra, men han verkade inte gilla at vi lyssnade, haha! Men jag blev typ räd för han gubben, och började gå.. Men Maja stod kvar typ hur länge som helst?! Hahah...
Puss! <333

Bilder från RM












Bilder kommer snart

Shasha! <3
Är hos mamma nu. Håller på att ladda upp bilderna från helgen på datan och facebook. Några kommer väl upp här sen oxå. ^^
Fanny är förresten sjuk, usch.. Feber och så. Menjag tänker inte bli sjuk igen?!
Kisses! <33

14.21

Shoo! <3
Är hos pappa nu med Maja, vi måste göra So.. Skittråkigt. Men fick iaf sluta tidigare, så det var ju trevligt!xD
Bloggae mer hemma hos mamma sen!
Puss! <333

Jag varnar er. Om ni inte gillar gymnastik, läs inte.

Shasha! <3
Nu har jag ju iunet uppdaterat nåt i helgen, men det är för jag har varit nere i Helsingborg och tävlat i RM!
Helgen har varit grymst rolig, stämmningen i gruppen var lixom bättre än någonsin.

Fredag:
Vi åkte från Salem typ halv 9. I vår bil satt jag, Fanny, Emma, Elin, Elin och Lovisa. Benny Larson körde. Bästa bilen asså, haha! Men sen när vi kom fram bodde vi ju på ett hotel. I vårt rum sov jag, Fanny, Linnea och Julia. På fredagskvällen var det förträning i fristående. Det gick seriöst grymt bra! Det blev typ fel i sluten, men det blev bara bättre så, haha! Men sen käkadee vi middagi ån matsal, äckelmat säger jag bara. Men det fixade sig, moffade godis sen på hotellet. I vårt rum somnadde vi typ 11? Var trötta, och ville väl ladda inför tävlingen.

Lördag:
Det var god frukost på hotellet, sen åkte vi direkt till hallen, typ. Vi tävlade i pool 4, asså typ som grupp 4. Förtäningen på tumbling gick skitdåligt, asså ingen gjorde nått bra? Vi blev lite nervösa där.. Men hoppen gick bättre iaf. Sen var det defilering. Jag, Elin och My gick in från vårt lag. Och vi gjorde bästa inmarchen asså! Jag och Elin gick tätt bredvid varandra, och My satt på våra axlar! Haha, alla kollade skitmycket, och vi skrattade..
Men sen var det tävlingsdags. Vi började med tumbling. Och det gick rätt bra! Inget fall, ingen pass eller så. Men helt perfekt var det ju inte.. Efter det var dett hopp, vilket också gick bra! Utom ett fall.. Elin gjorde en jättesnygg volt, men fick överrotation, synd. Men sånt händer. Sen var det fristående. Det gick väl ockxå rätt bra? Inte riktigt som på förträningen men. Vi blev iaf nöjde med vår insats. Trots allt har vi bara tränat 4 träningar tumbling, och inte mycket fristående. Poängen då. Tumbling: 6.35. Fristående: 6.00. Hopp: 7.7.
Varven jag körde var förresten dubbelflickis och hjula rondat salto på tumbling, och sen pikvolt på trampett. Och sen friståendet.
Lördagskvällen var iaf grymt rolig. Vi satt i ett rum och skrattade och flummade. Emma och Emma lekte frissörer. Sen knackade några andra gymnaster på vår dörr, och vi spranmg såklart till dom och knackade och så. Sen skaffade dom typ dörrvakter, haha! Men jag somnade sen typ halv 1. Trött efter tävlingen antar jag.

Söndag:
Vi gick upp, packade allt och käkade frukost. Sen åkte vi till hallen och kollade på finalen. Hejade såklart på Tullinge, vå tränares dotter tränar lixom där. Och sen lite på Huddinge oxå, iaf jag och Jaquline. Alla lagen var fett duktiga.. Sen käkade vi lunch, sen åkte vi hemmåt. Samma personer i bilen, plus Benny Olsson. B1 och B2, haha! Och nu är vi hemma. Vill tillbaka..

Och nu är det bara att ladda om igen. Ny tävling om 2 veckor! =D

RSS 2.0