09.58

Gomorron! <3
Ska börja fixa mig och packa efter detta inlägg.. Idag ska jag träffa tjejerna och vi ska ta båten ut till en ö och bada och ha det mysigt. Sen sover vi hos pappa inatt. Imorn blir det grönana, och på onsdags troligtvis Eclipse premiären eller bara in till stan och hänga, haha. Men förvänta er inte mycket bloggnig, men vet vet, några inlägg kanske kommer! ;)
Puss! <3

Orkar inte vänta på fler frågor nu, här är iaf några svar!

Jill om Frågestund!:
hellue :D
hur ofta tränar du?
vad gillar du för musik? nån favorit låt? :P
Svar:
Tjeena! =) 
Hittills har jag tränat 3 gånger i veckan, sammanlagt 7 timmar. Nästa termin blir det ännu mer!
Musik.. Gillar typ all musik, de mesta iaf. Typ sånt som spelas på Rix FM och Energie. Och sen gillar jag massa disney-artister haha.. Justt nu har jag inte en favvolåt. Men i ett inlägg tidigare la jag ut 3 av de jag gillar just nu!



Rebecka om Frågestund!:

hur går det med kärleken :) ?
blev du nöjd med dina betyg ?
är blogg.se lätt att förstå sig på?
säg en bra bloggerska o varför :) ?

Svar:
Hm.. Det står väl rätt still, visst jag gillar nån men gör inget åt det. Lite synd kanske? "/
Jaa, jag blev jättenöjd med betygen! Men hoppas ju såklart på att höja ännu mer tills nästa termin.
Ja, det tycker jag! Myckat lättare än blogspot som jag hade innan i alla fall. ^^
Om du menar en bra kändisbloggare så gillar jag Kenza och hennes blogg. Hon skriver om roliga grejer, utan att överdriva eller provosera. Och mycket bilder, det gillas! Din blogg är inte så dålig den heller förresten, hahah.. xD


Anonym om Frågestund!:
är du kääääär i någon ? ;d <3


Svar:
Naej, jag är nog inte kär precis. Men gillar nån, rätt mycke haha.. Men eftersom jag inte känner personen så bra precis så kan jag inte säga att jag är kär. ;)

18.03

Tjeena! <3
Kom hem för ett tag sen typ..
Var som sagt hos Jim idag. Vi typ snackade, gick och badade och kollade grejer på datan.
Har även snackat med både Annie och Maja, om imorgon.. Juste, appropå det. I veckan som kommer så hinner jag nog knappt blogga alls. Några kanske, men inte lika hög uppdatering som vanligt precis. I början av veckan blir dte kompisar 24/3 och sen blir det två nätter nere i Norrköping med Jim, mamma och hans mamma. Nice eller hur? Man ska ju njuta av sommarn, så det ska jag göra. Inte slösa den med att sitta vid datan hela tiden.
Kisses! <33

GLÖM FÖRRESTEN INTE FRÅGESTUNDEN! xD <3

3 låtar jag fastnat på just nu


Robin Bengtsson - Another Lover´s Gone



You Say France & I Whistle - When Lovers Die



Rebound - Hurricane

Söndag 09.34

Godmorgon!
Mamma väkte mig halv nio idag.. Ville gå upp och säga hejdå till älskade lillasystern Fanny som ska till SportsCamp till och med lördag. Ha det riktig roligt nu, darling!

Själv ska jag träffa och vara med Jim idag. Tror jag skulle dit vid elva.. Hoppas han är vaken då haha. Men få se vad vi hittar på, bada kanske? Före det är väl varmt ute?
Puss! <3

En riktig hemma-och-fixa-dag idag

Tjeena! <3
Sitter här och lyssnar på en låt av ett band där en av Moas kusiner är med. Den är faktisk bra! Lite sjuk video bara, hahah..
Har snackat med Annie i telefon, hon kom ju hem från Spanien inatt! Ska träffa henne nästa vecka.. Vi typ planerade lite grejer och så.
Sen så har jag städat land mina kläder! Nu ligger allt i snygga högar, får se hur länge det håller..
Snart ska vi nog äta. Mattiderna idag blev lite konstiga, för vi sov så olika länge haha!
Kisses! <3

Min midsommar..

.. var jättelyckad!

Jag, mamma och Fanny var ju hos Moa tillsammans med hennes familj och en stor del av deras släkt. Precis som varje år, hehe.. Men vi hade det bra iaf, åt god mat, pratade och så. Jag, Moa och Fanny stod en stund i fiskedammen ute på ängen, och sen åkte vi och de andra kusinerna på lastbilsflaket. Ibland känns det som at jag känner deras släkt bättre än min egen.. Hennes kusiner är med gämngammla med mig och kanske därmed lättare att umgås med? Men det är väl inte riktigt så.
I alla fall. Hoppade studsmatta, hade musiktävling,lekte med småkusinerna Moltas och Irma, och gosade med kaninen. Fram mot kvällen, när alla slutat vara blyga och den pinsamma tystnaden försvann, så blev allt ännu trevligare. Vi spelade spel, Rita&Gissa, och jag vann eller? Hahah, jag tycker jag var grym i alla fall.  Vi gick väl hem till oss vid 2 typ, och sov här. Inte alla alltså.. Och nu är antaglkigen många av dom som var me digår i Italien, dom skulle dit imorse. Gud så härligt..

Jag längtar redan tills nästa midsommar. Hoppas den blir lika bra som denna blev. Oj, juste.. Vi kanske inte ens blir inbjudna nästa år? Får väl bjuda in oss själva i så fall, haha!


Så såg jag ut.


Moltas och Moa vid fiskedammen


Midsommarlunch ute på altanen


14.37

Gomorron! <3
Hade en riktigt rolig och mysig dag och kväll igår. Ska skriva ett nytt inlägg om det senare, har inte tid nu.
Mormor är här, vi har precis fikat.. Ska typp åka och handla lite nu eller nåt.
Juste, jag slog personrekord idag med at sova länge! Jag vaknade halv 12, haha! Har seriöst aldrig sovit så länge..Menmen. xD
Puss så länge! <3

Midsommarafton

Glad midsommar på er! <3

Japp, idag är det midsommarafton. Trevligt. Som vanligt så ska vi vara hos Moa tillsammans med deras släkt. Det är älltid lite härligt. Ska dit typ 12, så ska snart fixa iordning mig. Har redan varit där en sväng förretsen, kollade vid stången och bar hit deras sängkläder. Vi ska ju vara hos dom, men sen sover dom här för att deras hus är fullt an deras andra gäster, haha!
Men jag ska iaf ha det blommiga klänningen jag köpte för ett tag sen, och så jeansjackan över. På kvällen alltså.. tror inte det behövs nån jacka nu precis!
Puss! <333

Ny jeansjacka

Tjeena! <33
Haft en härlig dag idag i stan tillsammans med Maja, Moa och Ellen också. Gick runt vid drottninggatan och hötorget och där. Och vet ni vad? Jag köpte äntligen en jeansjacka! Är jättenöjd faktiskt, den var både snygg, skön och kommen nog inte tröttna på det för designen är enkel. Den gick på 500 på Bikbok, sen hade jag inga mer pengar med mig hehe.. Eller jo, det räckte till en glass på donken också.
Vi åkte iaf hem ved 5 typ. Sen när jag kom hem åkte jag, mamma och Fanny bort till övrasjön och badade lite, rätt skönt efter en varm dag. Och nu ska vi snart äta. Sjukt hungrig.. Ingen lunch idag så.
Pusspuss! <3




Stan idag

Tjaa! <3
Ställde klockan på 8.45 idag.. Sen åt man frukost och drog sen bort till bryggan och badade med Fanny. Härligt, men det var fiskar överallt?! Usch..
Om en timme typ ska jag åka in till staden med Maja och Moa. Ska bla kolla efter en ny jeansjacka, eftersom jag lämnade tillbaka den förra. Men vad jag sett finns det typ inga längre? Så typiskt mig att spana in nåt at köpa i hundra år innan jag väl tänker köpa det, och då finns de ofta inte kvar. Suck.
Pusspuss! <33

20.44

Äntligen tid för bloggen!
Tänkte berätta om igår och idag typ.

Igår:
Kl halv 3 skulle jag till tandläkaren.. Nervös som vanligt, men det gick sjukt bra! Perfekt bett, borstar bra och inga hål eller nåt. Yeey! Något jag är nöjd över med mig själv är mina tänder faktiskt, haha..
Men sen åkte jag, Moa och Maja direkt in till Gröna Lund. Roligt roligt, och som jag skrev förut så åkte jag Frittfall för först gången! Sen ville dom typ gå in i spökhuset. Vi frågade en som att där hur lång tid det tar att gå, och hur läskigt det var och så. Sen satte vi oss vid utgången för att fråga alla om det var läskigt. Ovanför utgången är det ju en balkong typ, och där kom det ut en spöke! Haha, först sprang jag och Maja iväg, blev rädda.. Men sen satt vi och kollade på han när han höll på, haha! Och vi gick föresten aldrig in, jag vågade inte.. xD
Sen åkte vi hem, och sov hos mig.Kollade på skräckfilm, Jennifers Body. Sen somnade vi typ vid 2.

Idag:
Moa och Maja gick rätt tidigt, för jag skulle ju till Jim och Jennifer. Vi gick dit, och höll på att dö av värme.. Gick ner till bryggan och badade, deras första dopp?! Sen gick vi och badade lite senare igen och aa. Kollade på gamla Blue Water High avsnitt också, älskar det!
Sen gick vi hem till pappa, och hjälpte han med massa grejer. Och nu är jag hos mamma.

xoxo


WLEO <3333

10.29

Gomorron! <3
Blir ett kort inlägg nu..
Moa och Maja har sovit här. Igår var vi som sagt på gröna lund,skitkul som vanligt! Och Moa tvinga med mig på fritt fall, OMG! Fett läskigt, men roligt ändå ju..
Idag ska jag och Fanny vara med Jim och Jennifer. Blir säkert mer bloggning ikväll.
Kisses! <3

Grönan igen! < 33

Tjeena! <3
Lite dålig uppdatering så här på lovet men..
Igår var iaf en härlig dag på grönan, tvingade med Maja på både uppskjutet och extreem, yeey! xD
Men idag ska vi dit igen, tror att Moa och några kommer med oxå. < 33
Puss ;*

Gröööönan

Nu drar jag snart in till Grönan med Maja, yeey! (Y) <3

Grönan i veckan

Shoo! <3
Tänkte bara uppdatera lite..
Har precis beställt en träningströja, eller asså en sportscamp tröja haha.
Har också snackat och smsat med Maja och Moa. Imorn  ska jag och Maja in till grönan, och sen på tisdag igen. Då hänger nog Moa med, och kanske fler. Lust att hänga med? (a)
xoxo <3

Nya träningskläder

Hellu! <3
Kom hem från sista träningen nyss. Nu blir det sommarlov i typ 5 veckor tror jag.
Vi körde iaf tumbling och trampett. Kände mig helt seg, det gick inge vidare.. Enkelflickisar går skitbra, men så fort jag ska göra två så blir den först fel..Haha. På hopp försökte jag med sträkt halv och hel skruv. Gick väl sådär.
Juste, fick de nya träningskläderna idag också! Jättefina faktiskt. Fast salemloggan på linnet sitter lite fel, menmen.
Puss : * <3


På linnet står det "World Of Gymnastic"


En dag i stan

Tjoo! <3
INte hunnit skriva nåt förrän nu.. Dagen har spenderats inne i Stockholm. Först gick jag, mamma och Fanny runt i affärer och så. Köpte örhängen och ett par jeanstights typ. Är nöjd, men hade ju velat ha med mig en jeansjacka hem också..
Men vi åt naccos, sen gick vi bort mot kunsträdgården och trängdes. Kollade alltså på Victorias och Daniels bröllop, på en skärm, och försökte sen lite irl också. Gick inge vidare, såg typ inget.. Sen gick vi vidare och kollade mer och så. Juste, vi träffade ju Moa och hennes familj där också. Fikade med dom, sen åkte vi hem igen.
Puss! <333


Jag idag!  ^^






Dagens inköp..

Jeanstights, H&M 149:-


Örhängen, Åhlens 49:-

Frågestund!

Äh, nu har jag lust att fixa en frågestund här.. Så fråga på, jag svarar när jag fått lagom många frågor! (Y)


20.20

Shaa! <3
Inte skrivit mycket precis idag, har inte haft lust antar jag.
Har iaf spelat en hel del Sims2 idag, haha! Och sen så var jag, Maja, Max och Anton hos Matte. Killarna höll på att skjuta med sånna där softis-grejer hela tiden.. Lite kul i början kanske, jag och Maja satt och gönde oss haha.. Dom riktade ju grejerna mot oss? Men sen skulle dom ut i skogen och köra. Vi följde efter då, men stod utanför skogen.. Inge kul precis, långtråkigt. Sen kom dom ut igen, och då skjöt dom på oss, shiit vad ont det gjorde! Fick två på rumpan och två som snuddade huvudet.. Usch. Sen gick det lite långt där, och Maja och jag gick hem. Förlåt killar, men det var faktsikt inge roligt..
Sen har man ätit middag och så. Proppmätt.. Blir att vara hemma ikväll tror jag. För dåligt väder för att dra ut nånstans.
Kisses! <333

10.58

Morning! <3
Har precis duschat och fixat mig lite. Ska strax gå till pappa för att hämta Sims, haha.. Jag och Fanny vill installera det på våra egna datorer. Bara jag som fortfarande tycker att Sims är roligt? xD
Puss! <33

11 dagar kvar

Tjeena! <3
Kom typ nyss hem efter att ha varit hos fina Annie. Maja var också där, och Fanny med, hon var med Annies syrra Alicia. Vi gick först och badade allihop i en liten sjö, det var rätt varmt faktiskt! Fast var som vanligt livrädd för botten och fiskar heheh.. Sen solade vi en stund, innan vi gick ut med en grannes tre hundar. Skitsöta, verkligen..! Sen kollade vi alla bilder vi tog igår med Annies systmkamera, och skickade dom till oss. Ska sätta mig och spara dom nu och så. Sen blir det nog en hemmakväll tror jag, känner för det.
Pusspuss! <33

Första dagen på lovet

Gomorron! <3
Vaknade 9.20 idag, inte van att ha sovmorgon haha.. Har ätit frukost och så redan. Idag skulle jag egentligen varit med Maja och Annie hela dagn, men Annie måste tydligen packa typ hela dagen.. Den lyckosten åker till Spanien imorgon, åhhh! Jag vill också med!
Men jag och Maja går nog bort och träffar henne en stund iaf. Sen träffas vi inte på typ 11 dagar så.. Sen kanske vi träffar några andra också, får se hur det blir.
Nej men nu ska jag byta om, och sen gå ut i solen!
xoxo  <3

23.07

Tjeena! <3
Kom precis in, fryser som jag vet inte vad.. Gått ute med shorts hela kvällen.
Jag och Maja gick typ runt i cirklar först, haha.. Måste sett sjukt ut föra alla som såg oss, flera gånger! Men sen satte vi oss i en park och snacka. Då kom tre småkillar, dom sa att dom skulle börja sjuan, och snackade och höll på. Hahah, roliga men serisöt lite läskiga på nåt sätt? Fast dom var typ en meter korta.. En av dom var tydligen Hampus kusin eller nåt? xD
Iaf, sen träffade vi Max, Matte, Anton och några till. Var väl inte så himla social.. Vet ju varför, tyvärr..
Kisses! <3

Några bilder..





ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Nu, en vecka senare än alla andra, så har vi äntligen fått sommarlov! Guud vad skönt.. =D

Dagen började iaf med att Maja, Annie och Karin kom hit och så fixade vi oss tillsammans. Roligt, och alla blev skitsöta. Sen började vi typ gå mot skolan och tog några kort på vägen. Kom lite sent, alla satt i klassrummet och väntade haha.. Menmen, snygg entré gjorde vi iaf, eller inte. Aja.  Sen var det show ute, kollade på den och så. Asså förslåt, men knappt hälften kunde sjunga..Hehe. Efter det samlades vi, fick betygen och så. Tre av våra lärare ska sluta, en av dom var min ansvarslärare också.. Tråk.
Men betygen var iaf bra! Fick 7 MVG, 8 VG och 1 G. Nöjd!

Sen efter gick vi hem hit igen. Vi gick ut och Fanny tog massa fina bilder på oss. Tjejerna gick typ precis. Kommer inte träffa Karin på 12 dagar... =(
Men ska ut i solen nu igen. Laddar upp några bilder sen ikväll tror jag.
Pusspuss! <333

17.15

Nu sticker jag iväg till Jessica.. Chao! <33






tisdag 14.32

Tjeena..
Är på lite depp humör nu, skriver snart varför typ.
Idag städade vi skåpen och sen kollade vi på fotbollsmatchen, niorna mot lärarna. Niorna vann, haha.. Men sen gick jag, Maja, Max och Anton hem till Matte. Egentligen skulle Annie med också men.. Vi typ gjorde inget speciellt, men det väl ändå roligt och aa. Dom sprejade ner mig och Maja med Mattes deo typ, så nu luktar vi killar, hahah.. Men sen hände lite grejer. Vill inte skriva här. Men inge kul iaf, ångrar mig sjukt mycket ska du veta! Vill inte att det ska förstöra nåt nu.. =/

Nej men ska försöka komma in på bättre tankar. Sen ikväll ska jag till Jessica och fira henne typ.
Puss! <3

Typ bästa måndagskvällen ever! xD

Tjoooo! <3
Är på helt grymt bra humör nu asså. Att servera och fixa vid balen var askul ju! Tack Annie för att du drog mig in i det.. Men vi typ serverade och så, åt resterna (plus pankakor, haha)  och sen kollade vi på framträdandena och en del av dansen. Längtas sjukt mycket tills nästa år asså! Och alla tjejer hade så fina klänningar och skor, och killarna var ju bara för söta i sina skjortor och kavajer.. Naw.
Nej men nu ska jag tvätta bort allt smink och lägga mig i sängen. Och drömma om nästa år på vår bal, hehe.. (a)
Pusspuss! <333

Outfit gånger två

Tjeena! <3
Har varit på Lida med hela åttan idag. Inge vidare kul.. Körde femkamp, tror vår klass förlorade eller? Men lite roligt kanske det var, vissa grejer iaf. ^^
Nu har jag och Annie fixat oss för ikväll. Ska snart gå upp till skolan. Asså vi ska vara med och servera på niornas bal..
Kisses! <3


17.56

Tjeena! <3
Dålig update senast dygnet, jag vet.. Har varit upptagen med kompisar. Haft det roligt och så iaf!
Men känner mig helt ofräsch.. Haft samma kläder hela tiden, sovit i dom och allt. Duschen next säger jag bara. Ser förresten ut som om jag har sparkdräkt på mig; svarta mysbyxor och svart tjockiströja utan blixtlås. Snyggt.
Men ska typ duka nu eller nåt.
Puss! <333

Lördag 09.32

Gomorron! <3
Shit vad det blåste inatt.. Var typ livrädd att få ett träd i huvudet, haha!
Nej men vaknade för en halvtimme sen typ. Idag ska jag städa och fixa här hemma, sen typ träffa kompisar. Najjs.
Puss, ha en bra dag! <33

Jaa, jag har tråkigt.. xD

Kön: Tjej
Längd: 1.66 typ
Födelsedag: 31 maj
Hårfärg:  brunett
Ögonfärg: gröna
Skostorlek: 38/39
Vänner: dom finaste

Familj
Mamma: yes
Pappa:  yes
Syskon: lillasyster
Husdjur: katt

Vänner
Antal: räknar inte?
En Vän Som Du Kan Lita På: de flesta
Får dig glad: alla, men speciellt maja då! <3
Du skrattar ofta med: alla
Är saknad: salemgirlsen
Du vill träffa: ebba från skåne
Du känt länge: moa <3
Känner dig väldigt bra: flera stycken..
Du gjort mycket med: typ alla

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg?: gråter typ alltid när jag är arg..
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: kanske inte kär, men gillat
Har du ett förhållande? : nope
Älskar du honom?: -
När grät du senast?: några minuter sen..
Är du oftast sårad & ledsen : Njeej
Menar du det du säger?: japp, för det mesta

Om du fick välja :
Pengar eller kärlek?: kärlek
Singel eller förhållande?:  förhållande tror jag..?
Sola eller bada?: bada
Mobil eller dator?: datan..
Gröna Lund eller Liseberg?: Grönan tror jag
Mc Donalds eller Burger King?: donken
Hockey eller Fotboll ? : öh..? fotboll typ?
Fotboll eller innebandy?: venne?

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?: ja
Har du varit kär i din bästa kompis? : nej.. eller vänta, räknas han som bästis?
Har du ljugit?: yes
Har du fuskat på ett prov?: tro inte det
Har du rökt utan att dina föräldrar vet? : aldrig rökt
Har du en hemlighet som bara du vet?: japp

Resor
Har du varit utomlands?:  jaa
I vilka länder har du varit?: bla Spanien, Kreta och Frankrike
Har du åkt flygplan?: jupp
Tåg?: aa?

Båt?: japp
Buss?: mm
Har du bott utomlands?: Nope
Vart isåfall?:  -
Kan du något annat språk?: naej.. eller lite engelska och spanska då!
Hur mycket får du i månadspeng: ska få barnbidraget nu

Har Du
Eget rum?: japp, gånger 2
Egen TV?: neej..
DVD?:  no
Dator?: jaa
Mobil?: japp
Kontokort?: får det imorn typ!
Över 2000 kr? : mm..
Pool?: neej..
Studsmatta?: tyvärr inte
Cross/moppe?: en gammal mobbat moppe på landet, haha!
Pingis/biljardbord? neej
Bubbelpool?: nepp
Märkeskläder?: aa
Bastu?: på landet

Dagens
Kläder? : jeans, linne och adidas typ
Humör?:  Trött.. men glad
Gjort?: lung skoldag, träffat kompisar, käkar på resturang 
Måltid? : flera

Godnatt! <333

Har varit hos Matte och sen i Södertälje..

Shasha! <3
Typ direkt efter att jag skrivit förra inlägget så smsade Max och frågade om vi skulle göra nåt. Så jag och Maja gick till honom. Vi stod typ utanför hans dörr i 5 minuter, knackade och smsade att han skulle öppna. Sen skrev han att han var hos Matte, haha! Så vi gick dit då. Körde sanning eller konka, snackade, skrattade och höll på typ. Roligt i alla fall!
Men sen kom pappa och hämtade oss, vi skjutsade hem Maja. Sen åkte jag pappa och Fanny till en japansk resturang i Södertälje och åt middag. Åt nån gryta som man hade framme på bordet? Jättegott, men anorlunda..
Är typ proppmätt nu, orkade inte ens efterrätt heheh..
Pusspuss! <33

Typ sista skoldagen

Tjoo! <3
Det har varit en väldigt tråkig och onödig dag idag kan man säga. Ingen riktig lektion, så varför skulle man ens komma dit? Menmen. Fick kolla på matteprovet, alla rätt ju! Sen en mindre bra sak.. Våran kemi/biologi lärare ska sluta! Asså usch, hon var ju seriöst den bästa läraren också.. Får nån ny till hösten. Känns som om mina betyg i ämnena kommer sänkas också eller nåt. Höll förresten på att börja grina när hon sa det..
Men aa. Kollade på en film också på svenska och so:n. Slumdog Millioner hette den typ, och den var faktiskt bra!

Sen slutade vi, en lektion tidigare. Sitter hemma och är trött som bara den..
Och juste. Ni vet jeansjackan jag köpte, jag måste typ lämna tillbaka den. Den var skitsnygg och jag gillar den, men den sitter för tight över axlarna typ. Så himla typiskt. Och jag testade en stötte storlek, men då blir ärmarna typ enorma? Så får väl kolla etfer en annan modell.. Synd.
Kisses! <333

Nytt från Skhlm

Tjeena! <3
Kom typ nyss hem efter att ha varit i Skärholmen med Fanny och Annie. Tänkte berätta kort om dagen då..
Skolan var lugn, sovmorgon och bara typ 3 lektioner. Fick veta lite betyg, helt okej där! Fick info om på måndag också, då vi ska servera till niornas bal. Sen kollade vi på nån riktigt tråkig film på engelskan, satt och snackade istället. Slutade tidigare sen oxå. Då gick jag och Annie hem hit, snackade och planerade sommaren haha.. Det komer typ bara vara några dagar som alla vi är hemma samtidigt på hela sommaren?! Usch och fy..
Men sen kom Fanny och pappa, och vi åkte till Skärholmen. Jag köpte en sommarklänning och en jeansjacka, helt klart nöjd! Bilder kommer nedan. Sen köpte vi pressent till Jessica också. Ska till henne på tisdag istället för på fredag.
Puss! <333


Sommarklännning från H&M, 149:-


Och så jeansjackan från Gina Tricot, 349 :-


Hahaha, jag och mina hemska miner på alla bilder asså... xD -.-

Presentkort

Tjeena..
Tänkte bara skriva lite kort.
Ska ta en snabb promenad till mamma nu, hämta ett presentkort jag fick när jag fyllde år. För imorn ska lillasyster, jag och Annie till Skärholmen. Vet typ exakt vad jag tänker köpa, lovar att ni får se sen.. ;D
Puss! <3


Dagen

Shaa! <3
Dagen då då.. Har varit en bra dag idag faktiskt. Fast den där tipspromenaden var sämst kan jag ju säga.. Menmen. Vi badade en gång bara, sen drog vi. Jag, Maja, Max och Alex gick och mötte Matte, sen gick vi till bäverdalen och var där. Max och Matte typ lånade och körde på nån killes mini-fyrhjuling, haha, jag vågade inte.. Men sen kom nån typ gubbe som bodde där och skällde ut dom för det? Haha?
Men vi stannade där sen ändå, och höll på och snurrade på den där snurrgrejen tills man ramlade av. Har serisöt sand överallt nu, hahha! Men sen var dom tvungna at gå, så då drog vi också.
Kisses and Hugs! <33

Onsdag och brosjön

Tjoo! <3
Är på bättre humör idag, tur det haha...
Men ska ju till brösjön idag som sagt. Moa kommer snart och så går vi dit.
Har på mig jeans och adidas bara idag, man fick inte har klänning eller kilt, hahaha! Som om nån brukar ha kilt i vår skola?! xD
Puss! <333

Värsta branden?! =O

Tjeena! <3
Shiiit, storvretshallen brinner ner!!! Men ser värsta röken ändå här ifrån.. Maja, Max, Matte och några är typ där och kollar... Usch, panik säger jag bara...

Menmen. Har varit en skitdag idag, haha... Får inte sova med Salemtjejerna på frådag. Men istället blir det att fira Jessica, yeey! Sen fattar jag inte so-provet, det var det jag skulle göra istället för att gå med Maja och dom ut..

Aja. Tänker typ gå och lägga mig snart, vill bara bort från den här dagen så. Imorn ska vi till brosjön med hela 8:an, tippspromenad och grejer. Sen blir det att stanna där med Maja, Annie, Max, Alex och flera. Najjs, men tror det blir för kallt för att bada?
Puss! <3


2 lektioner idag igen..

Shaa! <3
Kom nyss hem från en seg dag i skolan.. Började ju 10.20, men sen visade det dig att läraren inte var där och att vi då skulle ha börjat 12.40 ?! Jobbigt men aa. Hade matteprov sen iaf, och det känndes faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Sen engelska där vi kollade på nån riktigt tråkig film om nån som vad gay. Ellen satt förresten med oss hela eftermiddagen, hon hade egentligen slutat, haha. Juste fick veta betyg i engelska också... Usch.

Nej nu måste jag göra so-hemprovet. Iaf börja på det.
Puss! <333

Sovmorgon

Gomorron! <33
Sitter och äter frukost nu, vi har sovmorgon till 10.20 så. Har ju matteprov idag också.. Nervös, för jag fattar inte ens vad man ska kunna.
Menmen. Har sms:at med Maja och Annie hela morgonen om vad man ska ha på sig, haha. Det är samma sak varje morgon. Är det bara vi som alltid frågar varandra vad man ska ha på sig?
Men ska upp och fixa iordning mig nu snart.
Kisses!  <3


20.34

Tjeena! <3
Har varit lite seg på att uppdatera idag, har varit upptagen och dessutom hittade jag inte laddaren..
Men i alla fall. Har en skön skoldag idag, bara idrott och So. Sen gick jag hem oc pluggade matte, fattade typ inget.. Så jag ringde Annie, och vi snackade jättelänge, om både matten och massa annat.
Sen fick hón typ inte prata längre i telefon, så jag gick och mötte henne och vi gick till bussparken. Snackade vidare, men sen gick vi in till mig för vi inte ville att nån skulle höra, hehe.
Sen åkte hon hem och nu har jag precis varit hos mamma och hämtat grejer. Sitter och käkar choklad nu, mohahah!
Pusspuss! <33


Måndag, 9 dagar till sommarlov!

Godmorgon! <3
Har sovmorgon idag, mer än vad vi brukar ha på måndagar. Så det blir bara 2 lektioner idag, najjs!
Sen ska jag hem till pappa, och plugga.. Matteprov imorn, och jag har ingen aning om vad man ska kunna?
Aja, det fixar sig säkert.
xoxo <33

Kallt..

Tjeena! <3
Kom nyss hem från brosjön.
Badade först en gång med Maja och Fanny, sen åkte Fanny och mamma hem så. Då kom Max och Patrik, och senare koom typ Robin, Matte och nån Viktor eller vad han hette. Badade mera, men frös som jag vet inte vad! Iskallt asså, hackade tänder och knottrade. Usch.
Men sen när jag och Maja skulle in i skogen och byta om, var det typ några utlänska äckelgubbar som glodde skitmycket? Asså dom tog fram en kikare och allt?! Dom satt och kollade sen ända tills vi gick, obehagligt kan man säga..Men vi fick iaf skjuts hem sen, Mattes pappa. Skönt för orkade inte gå haha..
Kisses! <333

Brosjön =D

Nu blir det att åka till brosjön, yeey!
Jag, Fanny och Maja, sen träffar vi typ Max och kanske fler där. Najjs!
Chao! <3

Söndag 11.00

Shoo! <3
Inatt sov jag som sagt hos Ellen. Åkte dit vid 8 igårkväll, och plockade upp Hanna på vägen. Maja var redan där. Men vi gick typ direkt ner till sjön och badade. Kallt! Men kom iaf i till slut, haha. Sen gick vi hem igen och kollade på film, Trubbel I Paradiset tror jag den hette. Men bra var den! Sen var Hanna tvungen att gå hem, hon skulle iväg nånstans idag så. Jag, Ellen och Maja la oss i sängen och kollade på film tills vi somnade. Senm imorse vaknade jag och Ellen först, som vanligt haha, och sen kom Ellens hund och väckte Maja också, hehe. Käkade frukost, snackade, sen å¨kte vi hem för Ellen skulle ha match.

Nu hållerv i typ på att fixa i trädgården och så. Ska kanske till Skärholmen senare, hoppas!
Pusspuss! <33


17.54

Tjoo! <3
Kom nyss hem från Nacka där jag varit på studentmottagningen. Var väl helt okej, men blev lite långtråkigt till slut.. Nu är jag iaf helt slut, skulle lugnt kunna gå och lägga mig, seriöst. Men ska kolla med Ellen och Maja nu om hur vi gör ikväll.
Puss! <33

Studentmottagning

Gomorrn!
Nu sticker jag alldeles strax iväg, ska på studentmottagning. Har på mig en blå och svart klänning, men orkar inte fota.. Ska stanna på vägen och byta ett par armband också, dom var typ för små!
Menmen. Sen ikväll kanske jag ska sova hos Ellen. Roligt roligt!
xoxo, Vera

Bästa dagen! <3

Tjeena! <3
Idag var vi ju som sagt i stan med hela åttan och kollade på filmerna vi har gjort. Pinsamt eller vad.. Sen skulle man upp på scenen och snacka om filmen också? Usch.
Men sen vid kl 12 typ så åkte jag och Maja bort till Gröna Lund. Åkte tillsammans med Moa, Ellen och några från HB, tur annars skulle vi ju typ inte hitta, haha!
Men hade en skitrolig eftermiddag iaf med fina Maja. Huvudet snurrar ju fortfarande efter all gånger vi åkte pop-expressen, hehe..
Men träffade inge där som vi kände, lite synd kanske. Menmen, nästa gång blir vi förhoppningsvis ett större gäng!

Men har lite panik för nästa gåmg ändå, för som typ tog inte kort eller mitt nummer när jag fixade guldkortet? Det gjorde dom på Maja, men jag fick inte? Tänk om jag inte kommer in sen, hjälp!

Men nu ska jag kolla på Talang finalen. Har inte settett enda program i år men ändå.
Kisses! <333

morning

Gomorron!
Är uppe fett tidigt idag ju.. Gick upp 6.00.
Men ska ju in till stan idag som sagt.
Och har klädkris, vad ska jag ta på mig?!
Orkar inte bära på nån väska, men vart ska jag ha grejerna då?
Hm.. Måste kolla det nu.
Puss! <3

Torsdag 19.54

Shasha! <3
Har haft en bra dag idag igen!
Skola först då, fick veta att jag har MVG i minst 5 ämnen, så jäkla nöjd!
Sen gick jag, Maja, Annie och Karin till Brosjön. Sen kom Linnea också, och Max, Felix, Robin och Patrik. Vi badade och höll på.. Robin bar och slängde i Annie i vattnet, haha... Men sen efter några timmar kom massa fler, bla Eric och André typ. Badade lite mer och aa.
Sen gick vi hemåt. Fick godis av Max för att jag var dagens skönhet eller vad han sa, hahah! Men Maja fick typ inget... Heheh.
Sen drog jag och Maja hem hit och skrev på en engelskagrej som ska in imorn.. Sen ringde Annie och vi snackade med henne.

Men nu ska jag fixa lite och sådär. Förbereda inför imorn, det blir först att kolla på filmerna vi gjort med skolan inne i stan, sen drar jag och Maja till Grönan, wiho!
Pusspuss! <333

Torsdag och sovmorgon

Godmorgon alla! <3
Fick för en halvtimme sen veta att vi har sovmorgon första lektionen idag. Trevligt trevligt.
Så nu fick jag plötsligt massa tid över? =)
Men idag blir det väl en vanlig skoldag, sen blir det att gå till brosjön och bada igen. Tror några fler kommer med idag. Men sen måste jag och Maja hem och plugga engelska, tråk! =(

Så här ser man iaf ut idag. Shortsen är egentligen för små, har klippt ett par jeans jag hade typ i 5:an? Haha.. xD




Chao! <333

Skolan sen brosjön (Y)

Tjeena! <3
Haft en helt grym dag idag, yeey!
Skolan ver okej, med suddkrig, skratt och blabla.
Slutade typ 12, och då gick jag, Maja, Annie, Karin, Linnea och Max till brosjön. Egentligen skulle typ Patrik, Hampus och Daniel komma också, men det blev aldrig så..
Men badade i alla fall, 3 gånger! Första gången i år ju.. Men det var seriöst skönt. Sen solade man såklart också, och har faktiskt fått lite mer färg. Och sen skickade vi sms från varandras mobiler.. Slutade kanske inte helt bra? Menmen. Sen vid typ 16 så började vi gå hemmåt. Eller jag, Maja och Max mötte upp Patrik och gick till Ica och köpte glass, haha.. Men gott var det.

Nej, nu ska jag ut igen. Sola mera! (y)
Pusspuss! <333


Älskar! <3



Och sen dagens klädsel innan man började gå runt i bikini..
Shorts från Cubus
Linne från H&M

Tisdag 16.19

Tjoo! <3
Har varit  en rätt seg dag i skolan idag.. Hade bild, lite spanska, engelska och så. På engelskan gjorde  vi typ ingenting, bara garvade hela tiden.. Som alltid när engelska är sista lektionen, hahah! Jag och Maja ska typ skriva om vampyrer, men vi suger på engelska så det gång inge vidare. Skrev 1 ½ mening på 45 minuter idag, haha pinsamt ju! xD
Menmen. Idag skulle jag ju förresten egentligen till Tumba C och träffa Emma, Elin och några från salem, men det blir en annan gång för ingen kunde typ.
Imorn blir det att går till brosjön efter skolan. Vet inte exakt vilka som ska med men? Ska försöka bada, blir första doppet i år i så fall.. =D
Pusspuss! <333


Så såg man ut idag..
Spetstights
Lillkjol
Linne

RSS 2.0