Om min träning..

Shaa! <3
Hemma från skolan nu. Guud, det var ju typ snöstorm idag?! Fick skjuts av Annies pappa hem, så det var ju skönt. Hände inget speciellt idag faktiskt. Bara tre lektioner.
Ikväll är det träning igen.

Juste, appropå träningen var det någon som komenterade och undrade vad vi gör på träningen och så. Har faktiskt skrivit lite om det förrut, men här kommer det igen.
Vi har inget tumbling än, men ett voltgolv och ett airtrack. Där kör vi allt mellan handvolter och rondat flickis salto. Vi är rätt olika duktiga, och har en stor åldersskillnad i gruppen. Mellen 10 och 19 år typ. (a)
Men på trampett kör vi typ grupperade till sträkta volter, med max en hel skruv. Men det är inte många som kan, vi kör mest med halva. Med pegasus (bord) kör vi överslag och rondater, men halv skruv på ca hälften av oss. Ska också börja öva på...vad det nu heter. Rondat salto på bord (?).
Sen tränar vi fristående också. Friståendet är ganska bra faktiskt, lite svårt sådär.
Just nu ligger träningen på 6 timmar i veckan. Vi tävlar ca 3 ggr per termin, i klass B. Jaa, var det nått mer du ville veta? Skriv gärna ditt namn nästa gång! ^^
Pussspusss! <333


Jag på en tävling för typ 1 år sen...
Vill du se videor och så, är det bara att söka på salemgymnasterna på youtube. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0