Smyckeshållare

Hellu!
För typ en halvtimme sen var jag överlycklig. Hade hittat världens finaste och bästaste smyckeshållare, jag har letat sjukt länge efter ett bra! Men nu till problemet. Jag hittade det på 2 sidor, det var rea på båda sidorna, mer på ena, och dom kostade mycket utan rea, mer på den med mer rea. Hänger ni med? Men den med mest rea var slutsåld. vet inte hur länge. Den andra finns 30 kvar typ. Men det kostar 250 kronor? Är det värt det, eller ska jag kolla vidare? Hm... Ibland är livet svårt.

Söndag, måndag, tisdag..

Tjaa!
Nu har det blivit så igen att jag inte haft tid för bloggen. Och självklart är det ju då man inte har tid att skriva som man har massa kul att skriva om!
Så jag tänkte typ skriva lite om vad jag gjort. Böbrjar från.. söndag. Träningen..

Söndag:
Mellan 4 och 7 hade jag träning. Var taggad först, men nånting hände då jag kom dit.. Jag skulle börja med trampett, det gick inge bra.. Tredje hoppet, skulle vara en vanlig grupperad volt, blev helt sjukt fel. Flög som en groda i slowmotion, skulle ha landat på nacken.. Jag kan säga så här, hade det varit Ulrika och inte Benny som passat, så hade jag väl legat på sjukhus med bruten nacke eller nåt! :S
När jag kom hem sen hann jag inte skriva, tvungen att äta, duscha och plugga..

Måndag:
Vaknade, fixade mig, gick till skolan. Hm.. Hände nåt speciellt igår? Spanska, idrott, engelska.. Juste, och syslöjd! Det var jättekul, ny lärare som verkar asbra! Helt sprallig och glad hela tiden. =D
Sen efter skolan gick jag hem och bytte om. Jag var ju ledare för första gången i nya barngruppen! Fick sjukts dit.. Jessica var sjuk, så det var jag och Michaela där som ledare bara. Presenterade oss för föräldrarna och så, ropade upp barnen (jag kallar som för bebisar, hahah) och körde igång. Jätteroligt! Jag stod vid trampetten, och Michaela vid kilmattan. Dom var rätt olika duktiga.. 3 var fett bra, andra kunde inbget alls. Men gud så söta! Nästan alla... ;)

Idag, tisdag:
Jag sov i inbakad fläta för att ha typ lockigt hår idag, men det hann ju nästan försvinna innan jag kom till skolan, haha! Nej men typ. Skolan var inte så speciell, hade glosförhör på engelskan, skrev novell på svenska (min blir fett braaaa!), idrott, matte och sen biologi. Då skulle vi ut och plocka grejer som vi typ ska undersöka sen. Jag och Maja vågade inte ta några djur, bara en mygga, haha! Men Max och Robin tog typ allt, skalbagge och gräshoppa och så? Usch, läskigt.! xD

Puss på er! <3



Nytt!


Juste, igår fick jag 2 nys tröjor av min mammas brorsas fru! Tacktack!



Vit/brun randig oversizetröja, jätteskön och snygg! ;)


Brunt linne med knappar, ska dock byta till en mindre storlek..

Dåliga bilder blev det, som vanligt. xD

Städat garderoben

Tjena!
Som jag skrev igår, så är detta en sån där typiskt hemma-fixar-dag. Har gått till några kompisar för att släppa ut deras katt, kollade samtidigt in på nån konstutställning. Hahah, gubben där var jättegullig! ;D
Men nu har jag städat garderoben. Innan var den en enda stor hög.. Nu funderar jag på att ta lite tårta. Det blev kvar igår. Hm.. Aja, får träna bort det ikväll typ, haha!
Puss.



The Sims (y)

Tjaa!
Nu blir det ett snabbt inlägg innan jag ska spela sims med syster! <3
Salemdagen var bra iaf, körde airtruck men jag var sämst haha.. Nej men det är fett svårt när man är van med tumbling nu? Var där iaf med gänget där, träffade Kim och Gabbi också. Länge sen.. Snackade med Michaela om nya gruppen och sådär. Sen åkte jag hem vid 16, duschade och sen kom mormor, min morbror och min andra morbrors fru. Fikade, och har precis ätit god middag och snackat om allt.

Imorn blir det förhoppningsvvis lite mer uppdatering! Tror det blir en lugnt hemmadag så..
Kisses!

Salemdagen

God morgon! (?)
Ingen uppdatering igår. Först var det skola och blabla, inget speciellt tror jag, sen sov tjejerna här! Sjukt kul som vanligt, körde eget disco, snackade skit, kollade på film.. Aa ni vet sån man gör. ;)
Somnade typ 1, för skulle upp rätt tidigt idag ändå.
Nu ska jag typ åka till salem, salemdagen, och vara både gymnast och typ ledare. Ska vara där i 3 timmar troa jag. Sen får vi gäster för att fira mamma.
Puss!

Tåååååårta!

Hellu!
Hemma, proppmätt och nyduschad nu efter at ha tränat. Vi körde inte så mycket, hade ju bara 2 timmar, men övade skruv och lite tumblingvarv. Den 15-17 oktober ska vi nämligen ner och tävla på Gotland! Var där förra året med, skitkul.. Men nu blir det 2 lag, ett i medel och ett i svår. ^^

Nej nu ska jag äta tårta och fira mammsen.
Puss hej!

Träning, träning, träning!

Tjo!
Sitter här vid datorn och äter samtidigt typ yoghurt med nån myssli (?). Om 1 timme typ blir det att åka iväg till hallen och träna igen. Nice! Och ännu bättre, dom lovade att vi skulle slippa styrka idag ;)
Men iaf. Skolan var vanlig. Inte dötrist, inge rolig. Satt i cafét och snackade, hade massa lektioner.. Typ. Slutade vid 3, våran senaste dag! Asså jag älskar vekligen vårt schema.. Har jag sagt det redan? Det är i alla fall grymt, känner flera som går i 8an och slutar typ 4?!
pusspuss <3


Ego bilder! XD







Hahah. Och jaa, jag tycker det är okej att vara ego ibland. Det är faktiskt bara bra! Sen ska man inte överdriva och bli fjortis eller nåt men. ;)

Grattis bästa mamma!

Godmorgon!
Idag blev en lite anorlunda morgon.. Egentligen har jag sovmorgon till 09.40, men eftersom att mamma fyller år så gick jag upp halv 7 (!!) för att gratta henne! :)
Hon fick en sån där 5års dagbok och Robyns nya skiva av mig och Fanny. Hon verkade bli nöjd iaf!

Men nu har jag alltså typ 2 timmar innan skolan börjar. Funderar på att lägga mig igen.. Men då blir det väl för stressigt sen? Bättre att kunna ta det lugnt nu bara eller..?
Puss!


Där då, här då..

Gaah..!!
Just nu sitter jag här och håller på att bli galen här..
Kollat mailen, och gud vad mycket jobbiga tider och datum jag blivit inbokad på? Innom gymnastiken asså, haha.
Ska snacka med tränarna och så idag, hoppas det löser sig någolunda i alla fall.
Känns inte så bra att det först jag gör som ledare är att inte kunna komma på arangemang eller vad det heter.. "/


Foto från den senaste tävlingen tror jag.. xD

Dagens Look



Vit t-shirt/tunika - H&M
Mönstrade glansiga leggings - Vila
Midjeskärp - New Yourker

Muuuuuusik

Tjena!
Sitter just nu vid datan som alltid typ..
Men idag var det skola då, hade typ elevens val, sen musik och matte och so. Musiken var faktiskt rätt rolig! Skulle typ sjunga i grupper för klassen, först var det fett pinsamt, men det gick ju bra.. ;)
Resten av dagen var inget speciellt, tror inte det är så kul att veta vad vi gjorde på typ so:n haha..

Men halv 7 till 9 idag har jag träning. Är grymt taggad nu efter alla grejer i helgen! Elittränaren och det där asså. Så hoppas det går bra! :D
Puss!

Dagens outfit

Nu blev detta det tredje ionlägget på typ.. 15 minuter? Men det är väl bara bra! ;D




Jeans - Only tror jag
Linne - Gina Tricot, gammalt och alltså med snygg rygg! (Brottar rygg)
Skärp - Från tröjan jag köpte för någon vecka sen, den mönstrade från New Yorker.


Det jag köpte.. ;)

Detta var alltså det jag köpte. Inte mycket man jaja! Och bild på mammas present ville jag inte lägga upp, ifall hon skulle kolla! xD


Mascaran. Har haft den förut, jag gillar den! Dålig bild, jag vet.. xD


De där ansiktsprodukterna. Ska testa ikväll! ;)

17.56

Tjena mittbena!

Nu är jag hemma från tumba, så tänkte väl typ berätt lite om dagen och så..

Skolan var typ okej, kommer typ inte ihåg vad vi gjorde men. Jo, hade lite matte, engelska och idrott. Sen var det fysik då vi började med brobel-prodjekten! Roligt faktiskt, inte för att vi gjort så mycket man aja.  För er som inte vet vad brobel är så är det en tävling och fest vi har i vår skola, istället för nobel.

Men sen efter skolan gick jag och Maja som sagt ner till tumba. Och sjävlklart började det regna just när vi skulle gå haha.. Hade paraply men blev ändå blöt? Hm..
Men  där såg vi lite folk och så. Köpte en ny mascara, efter att ha letat i hela affären så frågade vi sen och då fanns det typ i kassan, haha..
Sen köpte jag en ***** till mamma också! Hon fyller år på..torsdag.  Och sen till sist var jag tvungen att gå in på apoteket, hahah, det var lixom bara vi och massa gubbar där inne! Men köpte lite ansiksgrejer iaf.. Ni vet de där som Vanessa Hudgens gör reklam för och så. Hoppas de är bra nu.

Juste, fikade gjorde vi också. Världens äckligaste chokladbollar..! Aldrig igen säger jag bara.. Euw.

Sen gick vi hem. Snackade om lite väl privata saker kanske för att vara ute bland folk, och pinsamt blev det när vi märkte att en tjej gick precis bakom och måste hört en massa! Hahahahahaaha Maja! xD


VARNING! Köp aldrig dessa chokladbollar på fiket i Tumba Centrum..! xD

Tumba Centrum

Sticker ner till Tumba nu med Maja, skriver senare om dagen och så! ;)

Bloggat på bloggen i 1 år!

Vet ni vad jag kom på?

Min blogg fyllde 1 år den 15de!

GRATTIS I EFTERSKOTT TILL MIG SJÄLV OCH BLOGGEN!


Muffins =D

Tjaa!
Idag var det alltså första riktiga skoldagen med riktigt plugg.
Först var det spanska, sen idrott, sen engelska och sist hemkunskap. Rätt lugnt, men gud, har glömt alla spanska och kan typ inte skriva längre? Hahahahaa..!
Men hemkunskapen var rolig iaf, fick vara med Linda. Bakade muffins, fett gooooda! ;)

Nej men nu sitter jag här och läser massa gympa-mail. Är man både ledare och gymnast så får man tydligen en hel del.. Om städdagar, läger osv. Förrsten börjar jag träna min och Mickios lilla grupp nästa måndag, tror jag? xD
Puss!





Hahaha, bara för att! xD

Typ träning sen grööönan!

Tjeena!
Inte hunnit skriva något tidigare idag, har inte haft tid.

Men imorse vid 10 fick jag skjuts med Annie och Karin till Salem och träningshallen. Där var massa folk, gymnaster och ledare från både Tumba och Salem och sen så var också en elittränare där. Jag tror har tränade Stockholms bästa damlag i truppgymnastik, en av de tjejerna var också med.
Han gick igenom massa grejer, först trampett, sen övade vilite med h ans hjälp. Jätterolig! Fick lite beröm också, hahah..! ;)
Sen var det paus, då lekte vi lite på tumlinget och körde flickisar, volter och saltos typ. Sen hade han genomgång i tumbling också. Men jag har inte v ara med sen på övningarna, bara någon, för jag skulle gå.

Jag och Maja skulle nämligen in till grönan och träffa Emelie och Amanda från Sportscamp! Saknar dom..
Men det blev inte så tyvärr. När vi var på bussen i stan smsade jag dom, då hade dom åkt redan?! Dom hade i och för sig varit där från 10 imorse, och vi kom in vid 3.. Men ändå. Jag ville ju träffa dom.. "/

Så Maja och jag var på gröan själva istället. Det kändes typ som om hela åttan i Broängen var där? Hälsade på 2 från vår klass och typ 4 från paralellklasserna. Nice! :P



Tog tyvärr inga kort idag.. =( Tänkte göra det, men jag lixom glömde, hehe!
Pusspuss!

Kick off i broängshallen

Hellu!
Som jag sa så har jag idag varit uppe i hallen på kick off, visade övningar tillsammans med Michaela. Visade på plint och matta, eller airfloor. Jag trodde förresten att det bara skulle hålla på 10 yill 12, men tydligen var det 6 till 3? Så kom en time sent, haha.. Men stannade till 3 typ iaf, fick lunch i skolans personalmatsal. Satt där med Annie och Karin.. Sen gick Karin hem. Då var det typ information och träning av fristående, då våran tränare från salem var där och visade. Jag var oxå med och visade för Carro har ont i ryggen, och Jaquline åkte in på akuten igen.. stackarn asså! Men roligt var det iaf.. Men sen efter tyckte jag fett synd om Fanny. Hon trodde jag skulle komma hem 12, hon var ensam hemma, sen skrev jag att jag stannade en timme till. Sen stannade jag typ 3 timmar till?! Sorry darling.. ;)

Nej nu ska vi fixa inför kräftfisket. Eller vi har fullt upp..
Puss!

Snart mot idrottshallen

Godmorgon!
Jag ställde klocklan idag. För igår ringde min tränare och bad mig komma upp till broängshallen mellan 10 och 12 idag. Tumba har någon Kick Off, jag ska vara med som typ provgymnast eller något tror jag. Michaela ska oxå dit, hon kände sig ensam så jag kommer också.
Sen är ju Annie och Karin ledare i Tumba, så jag kommer träffa dom också! Haha.. xD

Men sen ikväll ska vi fiska kräftor. Inte för att jag gillar kräftor, varken när dom lever eller ligger på tallriken. Euw. Menmen, lite kul ändå? Joo visst. :)
Puss! <3

Freeeedag

Tjeena!
Slutade typ 12 idag, men har inte orkat skriva förrän nu.
Dagen var okej iaf. Vi fick bla våra skåp, överskåp!! Maja var den enda i hela 9an med underskåp stackarn.. Fast hon och Annie ska turas om typ. Mitt skåp är förresten sjukt trögt, när det är öppet kan jag inte låsa, när det är låst får jag inte upp det. Great. Not.
Men sen hade vi nån so grej och blabla.. Sen jeppedy eller vad det heter. Vi kom 2a, fett grymma! Jag kunde iaf några frågor.. ;)
Sen gick jag hem själv idag. Har ärligt talat inte gjort nånting speciellt. Datan, läst lite, käkat godis. Inget mer. Så har heller inget mer att skriva.
Puss hej! <3

Dagens

Godmorgon alla!
Andra skoldagen idag då. Tror vi slutar vid lunch idag, så det är ju rätt lugnt ändå. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på..

Juste, visst var det länge sen jag la in dagens outfit nu? Vet inte varför det blivit så men.. Nu tänkte jag lägga in nån bild iaf. Väldigt dålig bild, jag vet, för har ingen web, ingen helfigursspegel och ingen som kan fota, haha..



Jeanstights - H&M
Baslinne - Only
T-shirt - Vila
Armbanr - Hemmagjort

Träning nu.. ^^

Hellu!
Då var första skoldagen avklarad.. Var bara där i typ 45 minuter och fick bara lite papper så det var ju lugnt. Juste, en ny tjej i klassen fick vi också. Johanna hette hon..

Jim och jennifer kom en snabbis innan skolan, så fick skjuts på Jims cykel en bit, haha.. Sen gick jag en bit med Moa och Ellen, sen sista biten med Maja, Annie och Karin. xD

Men sen efter gick kom Maja, Annie och Karin med mig hem, roooligt! Länge sen.. Snackade mest och så.
Nu taggar jag för träning. Jag blir hämtad om typ...20 minuter. Hoppas vi ska typ skruva elle nåt, vill lära mig?! Gjorde helskruv igår, men inte den snyggaste så.
Chao!

Då börjar man 9an idag då..

Gomorron!
Försat skoldagen idag då.. Hm, vad ska man säga? Jag orkar verkligen inte, men ändå, lite roligt att träffa alla och så. Karin te.x, har inte träffat henne på flera veckor?
Jag gick upp 07.30 idag iaf, vi börjar 9. Tror vi bara är där i nån timme, sen ska jag nog träffa kompisar! Senare är det träning igen. ^^
Puss! <3

08.36

Gomorron !
Gick upp tidigt idag, måste lixom vänja mig vid skoltiderna..
Idag ska vi i alla fall träffa Jim och Jennifer. Roligt roligt!
Sen är det 3 timmars träning ikväll också.
Och juste, ska hämta grejer från mamma. Typ kläder.. Måste kunna välja mellan allt de första skoldagarna! Bara jag som inte vet vad jag ska ha på mig och som får panik av det?!
Hahah, men nu ska jag äta. Och kolla alla 80 nya händelser på facebook. Det är alla älskade bananas som komenterar samma foton hela tiden, 200 komentarer nu.. Hahah!
Pusspuss!

Sverige igen!

Tjeena!

Jag kom hem för nån timme sen, och tänkte nu skriva kort om vad jag gjorde i Finland. Till Finland åker man ju inte på badsemester precis.. ;)

Jo, jag skrev väl förut att pappas släkt kommer från Finland?
Vi var alltså där för att titta på husen där framor, farfar och pappa växte upp. På landet, i södra Finland. Känns helt sjukt, pappa känns helt svenska för mig! Och jag kännermig svensk, men är ju inte bara det precis..
Farmor och farfar åkte hem samma kväll, efter att vi fikat hos lite olika släktingar. Men jag, pappa och fanny fortsatte två dagar till. Vi tog oss nämligen hem via småfärjor i den finska och ålänska skärgården. Mysigt faktiskt, badade lite och bodde i en gullig liten stuga. Men massa mygg var det, usch.. "/

Imorse gick vi upp kl 6 (!!) för att se om vi kom med en färja som egentligen var fullbokad, och som tur var kom vi med ändå! Vi hade inte bokat nåt på hela resan, det skulle vara grejen, helt oplanerat typ.

Så vi kom iaf hem nu. Nu när det väl bara att ladda för skolan som börjar i övermorgon! Hm, sommarlovet har varit för kort.. Men lite längtar jag till skolan ändå, bara jag?
Puss!


Jag på en brygga, i väntan på en färja..


Älskar dig syster! <3


En stuga vi sov i inatt.. =)


Finland

Hellu!
Nu är det så att igår fick jag veta att idag ska vi till Finland.
Jag, Fanny, pappa, farmor och farfar.
Vi ska typ åka dit där pappa bodde när han var liten. Ni kanske inte visste det, men pappa bodde faktiskt i Finland de första 3 åren i sitt liv, sen flyttade dom till Sverige. Men snacka finska kan han inte alls..Hahah.

Men vi kommer vara där till måndag eller tisdag, så då kommer jag inte kunna blogga något tyvärr. Hur ska jag klara mig utan datorn..?!

Hörs på tisdag igen typ,
Puss!


Härlig dag!

Tjaa! <3
Puuh, gud vad det är varmt!
Jag och Maja trodde nästan vi skulle rinna bort idag, haha.. Men grymt härlig dag ändå! ;)
Tyvärr blev det fett med folk på eftermiddagen sen, så åkte in mot centrum i stället. Gick runt vid Kungsan, kollade några affärer, löpte glass och sen satte vi oss på det kokheta tåget och åkte hem.
Nu har jag precis tagit en kalldusch, så skönt!

Nej nu ska jag måla naglarna, sen ska vi upp till Jim och Jennifer på middag som sagt.
Puss! <3


Bild från skolavslutningen.. <333




Grönan sen ung08 sen middag med bästa

Shaa! <3
Har inte så mycket tid nu, men skriver snabbt.

Kl 11 tar jag och Maja bussen och åker  in mot stan. Först blir det Göna Lund i några timar, yeey! Sen åker vi in mot Kungsan och Ung08 och kanske träffar lite folk där, hoppas. Sen måste jag hehm vid 5 typ, för vi ska på middag hos Jim och Jennifer, trevligt trevligt!

Nej men nu har jag inte tid med datan. Måste fixa mig.
Bye!

21.32

Tjeena!
Imorse vid 11 åkte jag och Maja in till kungsan och Ung08. Det var lite segt, mitt på dagen lixom.. Sen mötte vi upp Max och Patrik, dom andra skulle komma senare. Men jag och Maja åkte vid 3, innan dom kommit, för jag hade träning 5 så.
Träningen var okej iaf. Körde bara hopp, övade sträkt med skruvar. Jag kom på att jag skruvar åt andra hållet på sträkt hel? Hm..
Sen sista halvtimmen hade alla styrka, utom jag och Michaela som gick ut och hade möte! Haha..Men vi pratade tillsammans med Jessika om vår nya barngrupp vi ska hålla i. Roooligt.! Satt där i över en timma, hehe.. Sen nu är jag hemma och har precis käkat och duschat.

Nu ska jag ringa Maja. Snacka om imorn.. Hoppas på grönan sen kungsan, men måste snacka med mamma först också.
Puss!

Ung08

Japp, idag blir det att åka in till Ung08 tillsammans med Maja och Max och antagligen några fler.. ;)
Sen kl 5 har jag träning, så måste ju vara hemma tills dess tyvärr. Menmen, hörs ikväll! <3

Grattis bästaste Moa! <3

Tjääna! <3

Nu har uppdateringen varit dålig igen. Så blir en del att skriva. Tror jag kortar ner det lite kanske..

Igår:
Som sagt så kom Annie, Alicia och deas föräldrar hem till oss på middag. Jätteroligt! Åt taccos.. Sen efter gick vi ner till en park och var där ett tag. Och hyrde filmer gjorde vi också ja!
Sen vid 10 cyklade vi bort till dom istället. Pinsamt att cykla, ja, jag hatar det.. -.-
Menmen. Där kollade vi alltså på film. Den första, Me And Orson, var fett dåig. Det enda possitiva var att snyggingen Zac Efron var i huvudrollen. Sen satte vi på en till film, kollade 5 mminuter innan vi tröttnade. Började kolla på den sista istället, men sen var vi tvungna att sova.. Så ingen lyckad filmkväll, haha! Men annars, jättemysigt. :)
Sov i deras lekstuga gjorde vi också. Iskallt på kvällen men kokhett på morgonen..

Idag:
Vakmade hos Annie och Alicia, sen blev det en stressig morgon. Fanny och jag cyklade hem tidigt, för vi skulle iväg. Kl 11 kom Jim, Jennifer och deras mamma och hämtade upp oss och mamma, och så åkte vi till det där typ terariet utanför Kolmården. Rätt kul, fast ormarna och fåglarna var ju äckliga.. Gick mitt i gången typ hela tiden och höll i nån, haha! Hajarna var lite coola iaf. Och rockorna, jag klappade dom!! Klappade Igelkottsfiskar också, tro dom hette så.. ;)
Sen åkte vi hemmåt, stannade på en resturang och åt på vägen.

Sen hemma var det bara att ladda upp inför terminens första träning! Tränade alltså idag mellan 6 och 9. Roligt att komma igång igen, körde mjukstart men var jobbigt ändå haha.. Imorn blir det hårdare. =S

Japp, det var typ allt.
Puss och godnatt! <33


Och sen måste jag bara säga,
Grattis på födelsedagen barndomsvän! <3333


13.55

Hellu!
Annie och hela hennes familij kommer hit vid 5 och vi ska käka  middag tillsammans! Var ett tag sen, så ska bli mysigt. Sen ska vi hyra nån film, sen går vi bort till dom och sover där. Troligtvis i deras gamla lekstuga, haha!
Men nu innan dom kommer ska vi fixa i mitt rum. Jag köpta bla hyllor, lampor och massa på ikea igår och det ska monteras klart tills dom kommer. När det är klart sen, så tänker jag fota/filma rummet, så ni oxå får se! xD
Kisses! <3

Annie och Alicia idag

Tjoo!
Lite seg uppdate nu igen.. sorry!
Igårkväll åkte vi till Ikea iaf, och köpte massa grejer till mitt rum! Det har lixom alldrig blivit klart.. Bott här sen oktober men allt är inte klart för det.
Idag ska jahg och Fanny träffa ocoh sova med Annie och Alicia. Roooligt! Chattar med Änni nu och bestämmer lite.
Puss! <3


Tänkte bara visa Elin tårta hon fick iförrigår! =D

Grattat Elin i förskott

Tjeeeena!
Nu kan jag berätta vad jag gjort det senaste dygnet.
Jo, min kompis Elin fyller år nästa vecka, så jag, Emma, Emma och Malin hade planerat en typ överaskningsfest för henne! Hon trodde att jag var sjuk och att Emma B inte var hemma. Se skulle hon bara träffa Malin och Emma W, och när hon då ringde på hos Malin kom alla vi där med tårta och sjöng! =)
Hon blev glad.. ;)
Sen sov vi där inatt då. Snackade, körde charader och kollade massa personer på fb och i skolkattaloger. Kl 11 typ var vi ute på gräsmattan och förberedde oss för träningen som börjar på onsdag haha! Nej men vi tävlade och höll på typ.
Sen sov vi på deras stora roliga soffa, haha! Liite trångt menmen..

Och idag då så hämtade mamma mig, sen har vi målat lite ute och nu fikat precis. ;)
Snackade med maja nyss, hon är på landet så kan inte åka in till Ung08 nånting!! Tråk..
Puss!

Mysbyxor

Tänkte bara säga att jag har fått ett par nya mysbyxor!
Vita, Sälen.. Skitfina faktiskt. Tyvärr lite för långa men.. Det funkar ju ändå.
Tyvärr blit det ingen bild, heheh.. Ingen webb här och orkar inte fixa med sladdar och så.

Nu ska jag iaf upp och duscha. Känner för att komma igång lite.. Hittils har jag bara segat.

På tal om att komma igång, min träning börjar igen på onsdag?! Shiit, fett otränad nu ju.. Inte gjort den sommarträning jag skulle precis. Oops..


Söndag 12.47

Tjeena!
Lite låg uppdate nu senaste dygnet, i know..
Men igårkväll var iaf jag och Fanny hos farmor. Åt middag, bakade tårta, åt den, kollade på tv..Hände inte så mycket men var rätt mysigt.
Idag har vi typ städat. Storstädat. Nej menFanny och jag har fixat hela övervåningen. Nu belönar vi oss själva med varsin kärleksmums eller vad de heter. Gott gott!

Senare ska jag iväg. Vågar inte skriva här, kan förstöra för en grej.. Men kan berätta imorn! =)
Pusspuss! <3

13.15

Godmorgon, eller nåt?
Gud vilken seg men härlig dag, haha.. Vaknade 10, sen dess har jag inte gjort mycket. Läst lite, klottrat på några papper.. Nu har jag precis duschat, sitter med hårinpackning nu.
Senare kommer typ farmor. Ska vara med henne ikväll.. Pappa ska på nån fest. Och själv måste man sitta hemma och kolla  på allsång på skansen eller nåt. Hahah..
Puss!

Älskar sommaren! Bara så ni vet..xD

Tjaa! <3
Efterson det inte blev nåt Huddinge, så drog vi till Jim och Jennifer igen. Hade roligt som vanligt, hoppade studsmatta, gick ner och badade, gick till en kinagunga.. Snackade bara engelska gjorde vi oxå, i 2 timmar?! Hahah, vi är lite sjuka.. ;)
Jim skjutsade mig på en cykel oxå, fett läskigt! Är van att skjutsa, inte bli skjutsad.. Men roligt var det ändå.

Nu blir det snart middag. Sen hemmakväll tror jag. Eftersom att alla kompisar är borta på olika ställen..Nästan alla då.
Puss!


Gangstergänget påväg till badet?


Wiihoo..!


Juste, svar till Hanna. ;)
Nää, usch, jag tänker inte bli golfare! Jag sugert på det, och dessutom är det en tant-och-gubb-sport. Eller nää, det är inte en sport, bara en hobby. Sorry alla golfspelare, det är bara vad jag tycker.. xD <3


Spelat golf

Tjeena mittbena!
Har precis kommit hem. Hann inte skriva det innan, men jag och Fanny följde med Jim och Jennifer till golfbanan och slog lite. Jag suger på golf. Och jag menar det verkligen. Jag är sämst.. Men roligt var det iaf! ;)
Nu har vi precis käkat lunch. Egentligen skule jag ju till Huddinge nu med några, men en av dom har gjort illa sig, som vanligt, och är inne på sjukhus! Så det blir inget.. "/
Iställer drar vi kanske till Jim och Jennifer och är med dom igen. =D
Kisses! <33

morning

Godmorgon bloggen!
Vaknade typ nyss. Vi sov i vardagsrummet, utan gardinen, så vaknade av att man hade solen lysande i ögonen..
Ska väl snart fixa frukost tror jag. Sen hittar vi väl på nåt. ;)
I eftermiddag åker jag in till Huddinge som sagt också.
Puss!

Jim och Jennifer

Tjena tjena!
Haft en riktigt härlig sommardag tillsammans med bästa Fanny, Jim och Jennifer. Har gungat på kinagungan upp vid skolan. Höll på att dö..Nej men skrattade som jag vet inte vad? Lät helt sjuk.. xD
Sen gick vi hem till dom igen. Kollade in snyggingar i tidningar, hehe.. Sen gick vi ut till studsmattan och hoppade och snackade och så. Tog massa fina bilder med! Eller fina och fina..Alla var väl inte det men! ;)

Nu ska vi äta om ett tag. Sen kommer dom hit igen! Ska slagga här, najjsigt. Sen imorn ska jag nog in till Huddinge..Hemligt upopdrag! ;D
Puss på er! <3


Hahah, failat famehopp...Bjuder på den! ;)


På kinagungan! =)


Hahahah, no coments..! xD


<3

Nää, okrkar inte ladda upp fler. Datan segar...

12.44

Hellu! <3
Idag började man dagen som slav.. Haha, nej men har varit ute hela förmiddagen och hjälpt pappa. Typ rensat ogräs, plockat stenar och så. Nu har man gjort pankakssmet, så snart blir det pankakor. Det är ju torsdags och allt. ;)
Sen går jag och Fanny till Jim och Jennifer. Det blev aldrig nåt igår så. Roligt att träffa dom igen! =)
Puss!



En bild från igår.. Fick inga direkt snygga bilder, hade tänkt gå ut nånstans men det ösregnade liksom..

Bakat! ;)

Jag och Fanny har bakat. Egentligen skulle vi göra bullar, men hade ingen jäst hemma så. Det visade sig att vi inte hade många ingredienser hemma över huvud taget..Men en mördeg fick vi till! Formade och toppade dom på olika sätt.. Blev fina faktiskt. Ända tills dom kom ut ur ugnen då dom hade..svällt upp och blivit stora, haha! xD



Juste, lite uppdate om Fleecan. Hon är hemma! Kom hem strax efter att jag skrev shopping-inlägget. Vi hittade henne ute och bar in henne. Hon sover mest, druckit lite men inte ätit. Nu är hon ute.. Hon är nog inte så sjuk, eller hur?

Tråkigt värre

Tjeena!
Tänkt bara uppdatera lite kort..
INget att säga egentligen men.
Har tråkigt här hemma, suttit vid datan för länge så det är ing kul längre. Finns inget annat att göra heller så..
Fotade gjorde vi iaf lite tidigare, läggar väl upp nån bild senare typ.

Nu ska jag gå och har tråkigt igen.
Puss!

10.20

Gomorron! <3
Ställde klockan på 9 idag, vill inte sova bort dagen.
Idag ska man kanske träffa Jim och Jennifer en stund, länge sen! Dom har varit utomlands i..Jag vet inte, men länge! Sen ska jag och Fanny ut óch fota lite tror vi. Typ modellbilder, eller aa ni fattar. Snygg bilder på oss. ;)
Sen blir det antagligen att spela sims också. Har kommit in i nån sims-period, haha! Men det är fett kul så.. Och det är ändå dåligt väder.
Kisses! <3

Shopping

Shaa!
Hemma nu. Och jag höll inte mitt egna löfte om att inte köpa något. Heheh. Men jag kunde bara inte låta bli, den var ju så fiiiin..!


I´m in lööööv with it! <3





Och här är det sjukt snygga skorna jag köpte igår! <3


Puss! <3

Förresten, katten har int ekommit tillbaka än.. Sjukt nervös här?!


Mot skärholmen

Tjeena! <3
Nu sticker jag och syrran till Skhlm. Har inte tänkt köpa nåt men. Får se hur det går! Har ingen webbcamera på pappas dator, så det blir ingen bild på dagens.. Har iaf på mig spetstights, linne och jeansjacka. Och så har Fanny fixat en cool sne inbakad fläta. ;)
Puss!

Ps. Fleecan är fortfarande borta... :S =(

Kom NU!

Godmorgon! <3
Jobbig morgon idag.. Fösrt vaknade jag hur tidigt som hekst, somna om, vaknade igen och så. Jobbigt?
Sen nu så har jag panik!!
Fleecan, vår katt, är borta. Sen inatt kl 12 har hon varit ute, hon kommer inte när vi ropar. Och igår kräktes hon flera gånger! Euw..Men stackarn. Tänk om hon är sjuk? Tänk om hon aldrig kommer in igen? Är så sjukt närvös..

Fika, bio och nya skor

Tjaa! <3
Haft en härlig dag idag tillsammans med Maja och Amanda. Det ända dåliga var väl att det spöregnade när vi åkte in. Och att vi blev fett sena in så stackars Amanda fick vänta rätt länge.. Sorry för det!
Men iaf. Vi skulle fika på Vetekatten, men hittade först inte dit! Pinsamt.. Men sen kom vi fram efter att har ringt och frågat, hehe! Fikade där iaf och snackade. Sen gick vi till bion. Snackade där ett tag innan bion började. Skrattade en hel del också, så blir det när man är med de tjejerna lixom! ;)
Filmen var grym iaf, kollade ju på Trollkarens Lärling. Sen åkte vi hem.. =(
Hahaha, och Maja och jag satt inte bredvid varandra fast det fanns platser? Det blev lite konstigt där.. men vi smsade istället, haha. Sjukt men aa. Sen i Tumba gick vi in på DinSko och jag köpte ett par skiiitsnygga mörkrosa high heels för 99 kr! Spanade in dom igår. I´m in löööv! Dom var lite stora, men fanns inte i mindre så tog dom ändå. Lägger nog upp bilder på dom imorn! :D

Nej, nu ska jag spela Sims. Tönt, jag vet. Men palla bry sig! xD
Pusspuss! <33

Bio idag

Tjeena och gomorron! <3
Sitter här nu och chattar med Maja och Amanda..Planerar dagen typ, haha! Ska in till stan och träffas, fika och bio. Trevligt trevligt! ;)
Får se om nåt mer multibarn hänger med.. Men det var många som inte kan tyvärr... "/
Puss! <3


Maja och Amanda! =) <33

Dagen min

Tjaa! <3
Tänkte skriva lite om denna söndag nu då.
Imorse, eller typ vid 12, gick jag Maja och Fanny ner till Tumba C. Kollade runt lite, sen köpte jag ett par svarta tygskor. Mina andra är helt trasiga så.. Köpte glass också, tjockisar som vi är..Hahah. xD

Sen lite senare gick jag och Maja bort till Lövholmen och träffade Max, Hampus, Eric och nån Tom. Gick till ett dagis och hängde där typ.. Killarna lekte inte-nudda-mark och Eric byggde sandslott, haha! Helt normalt.. (a)
Var där rätt länge, sen drog vi hem. Har kommit på att vägen jag och Maja brukar gå därifrån är en omväg typ, hehe.. Eric och Hampus gick en annan väg som gick snabbare så. ;)

Men nu är jag hemma själv. Eller asså, utan kompisar. Mamma syrran och mormor är här. Vi ska väl snart äta. Fett hungrig.. Och har redan käkat upp alla marsmallows. Skit också!
Kisses! <3

10.42

Godmorgon!
Vi vaknade här typ nyss.. Trötta, somnade typ 3 igår.
Idag kanske vi ska träffa några. Annars händer inget speciellt tror jag.
Puss!

RSS 2.0