Norrköping <3

Chacha!
Nu är jag hemma igen, efter en helt underbar helg i Norrköping!
Tänkte nu skriva lite om allt.. ;)

Fredag:
Maja och jag skippade sista lektionen och åkte in till centralen. Vårt tåg gick typ 16. Vi satt vid ett bord, vid fönstret, och resan gick sjukt snabbt! Vi han typ inte äta någ godis alls, och vi hade lixom köpt för typ 60 kronor var...
Och sen när vi kom fram mötte Emelie oss! Gud vad jag saknat henne, världens bästa. Vi åkte hem till henne, skitfint hus ocg världens gulligaste föräldrar. Juste, vi hämtade upp darianna också! Så vi var asså där, åt tacos, kollade Idol, och sen tittade vi på Fredag den 13:de.. Skräckfilm, läskig men bra! Vi sov där då, somnade kanske 2 nån gång. Hade det jättemysigt verkligen.

Lördag:
Vi ställde klockan på 9 för att gå upp och äta frukost och så. Åt, fixade oss och sen fick vi skjuts till Kolmården. Vi ställde oss vi det där Tropicarium, och så kom Emma dit först, söt! Vi kollade med Max och Adam, skånekillarna, dom var nära så vi väntade på dom. Sjukt kul att träffas! Så vi gick in där iaf, kollade på alla äckliga grejer.. Hahah. Sen gick vi in på själva djurparken, gick direkt till delfinshowen. Mysigt. Sen träffade vi resten av gänget utanför, yeey! Lova, Madde, Ellen, Sofi, Vera, Viktor, Ludde och Lizzie. Alla kramades typ 1000 gånger.. Sen gick vi runt lite och så, åt pankakor på ett ställe. Gottgott! Gick vidare, kollade på våra släktingar, aporna. Kände oss som hemma där, haha eller inte..
Men sen skulle alla gå. Skånekillarna hade redan åkt. Men vi kramades, fotades, kramades lite till.. Sen skildes vi åt igen. Saknar allt och alla sjukt mycket! <3
Vi åkte iaf hem till Emelie igen, jag och Maja. Så trötta vi var. Kollade på film, lagade mat, hennes föräldrar var på middag hos nån. Sen senare ringde ´Viktor och sjöng vaggvisa som han lovat, naw! Tror vi somnade typ 2 igen.

Idag:
Vaknade 9, åt frukost, packade ihop allt. Ville verkligen inte hem! Menmen. Tåget gick 11.30, så vi var där då. Sa hejdå till Emelie, ska nog träffas om några veckor igenb här i Stockholm!
Resan hem tog längre tid. Åt godis och snackade om allt. Sen mötte pappa oss på stationen, och vi skjutsade hem Maja och plockade upp Fanny istället. Så åkte vi in till stan och fikade, har inte varit med pappa på länge ju pga vattenskadan i huset! Mysigt var det iaf. Sen skjutsade han hem oss till mamma igen.

Och nu sitter jag här. Inget att göra. Saknar allt och alla och det är det enda jag tänker på. Banandansen, kanelbullekramarna, skratten.. Miss it so much! <3








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0