Städar rummet

Tjatja!
Idag är det äntligen fredag! Känns skönt, såklart? Finns det något dålig med helg?

Jo jag kom på en sak. Städning. Det brukar ju behövas städas en del ibland, just nu är vi fullt upp. Därav har jag inte skrivit förrän nu! Hålle på att städa mitt rum, har musik på hög volym. Då blir det genast roligare, eller hur?

Just nu i mitt rum.. Väldigt dåliga bilder men!


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Sv: Jag går på Viktor Rydbergs Grymnasium Odenplan. Tar ganska lång tid för mig, nästan 1,5 h - men man vänjer sig snabbt.

Jag tycker VERKLIGEN (!) att du ska gå i stan, det är verkligen helt annorlunda mot förorten (bara gått skola i Täby innan). Man har nära till allt, man kan shoppa på håltimmar och gå någonstans och fika när man ska plugga, äta lunch ute och så vidare. Det är en helt annan grej. Plus att du lär känna helt nya människor. Alla kommer liksom från hela Stockholms Län, både inne i stan och norr/söder om.

2011-01-14 | 18:31:10
URL: http://mzetterstrom.blogg.se/
Postat av: johanna

Gillar dina bilder! :D



Och måste bara komentera komentaren här ovanför, måste verkligen säga att jag håller med henne fullständigt! Jag gick i en liten skola i nacka förut, men nu går jag (roligt nog) på Viktor Rydbergs Gymnasium Jarlaplan (en mycket bättre skola än Odenplan, haha skoja!) Iallfall så har man nära till mycket, som sagt kan man plugga på ett fik, fixa saker i stan när man ändå är där, träffa massa nya människor som bor överallt (som också kan vara en nackdel när man int ahr lust att åka runt och byta buss och tunnelbana och jag vet inte vad i en och en halv timme bara för att träffas) Men det känns iallafall som amn har blivit äldre och kan göra sådana saker som plugga på ett fik.



Haha oj vad rörigt det blev, hoppas du inte är helt trött på massa gymnasieråd :P

Kram

2011-01-15 | 18:18:45
URL: http://johannalive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0