Jag typ dör av tråkighet

Hejsan alla.
Okej, det är typ klart nu. Jag får inte tävla imorn. Sjukt tråkigt att vara sjuk asså. Men troligtvis kommer jag it och hejjar på tjejerna i alla fall! Om inte annat så lär jag väl bli ännu mer taggad inför nästa tävling då, RM.

Själv har jag tråkigt nu igen, Fanny är med några kompisar och ska sova där. Antar att alla andra och ska göra nåt roligt, mysigt eller speciellt ikväll. Alla utom jag. Kuuuul..

Kommentarer
Postat av: Julia

Hejhej!



Jag svarade på din kommentar i min blogg också. Men jag skriver ett svar här också! :)



Du undrade varför jag opererar mig?

Svar: Jag opererar mig, jo för att jag har inte hört sen jag föddes. Jag var nästan döv till jag var fem. Sen när jag var fem år har jag opererat mig varje år tills nu med rör. Om du inte vet var rör är så ser det ut som pärlor och dom gör så att jag hörde. Men nu har jag blivit för stor för det så det var ett hål efter alla rören. Så nu tog dom en muskel/ben bakom örat och gick in bakom örat och tänkte för hålet och nu hoppas jag inte behöver opereras någon mer gång!



Om jag har tatuering i nacken?



Svar: Nej jag har inte en tatueting i nacken, det var mig syrra som ritade den i min nacke. Men visst ser den riktig ut?! Men jag vill ha och jag kanske ska göra en när jag blir lite äldre!



Hoppas du fick svar! Ha det så bra! :) <3

2011-03-18 | 22:00:14
URL: http://juliaanilssson.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- trevlig helg :)!

2011-03-18 | 22:23:50
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0